Interijer australske kuće s pogledom na more

Australska morski krajolik

Nudimo Vam obilazak soba australske kuće smještene na oceanu. Svijetlo sunce, vedro nebo, svijetli pijesak i azurni valovi oceana odražavaju se u unutarnjem uređenju privatne kuće.

Australska palača

Fasada zgrade je obojena bijelo, za razliku od nje tamni dizajn prozora i vrata, siva krov podstava. Prilično velika popluna krova pruža neku vrstu tende na prvom katu. U sjeni terase, postoji nekoliko rekreacijskih područja na otvorenom.

Fasada zgrade

uređenje

Mekani prostor za relaksaciju ispod krovišta sastojao se od drvenog vrtnog namještaja s mekanim odvojivim sjedalima i naslonima. Kombinacija duboke plave sjene presvlake i laganog drva stvara poruku morskom stilu, podsjećajući na neobičan položaj vile i blizinu oceana.

Na terasi

Izvorni stolovi i zelene biljke u velikim pravokutnim kadama dovršili su sliku udobnog, udobnog i estetski privlačnog mjesta za opuštanje na svježem zraku.

Vanjski namještaj s mekim sjedalima

1

Uz prostor za sjedenje s mekim sofama, na drvenoj platformi postavljena je blagovaonica, od ovalnog drvenog stola i tamno plavih stolica na metalnom okviru. Što bi bilo bolje od jela na svježem zraku? Samo obiteljska večera ili večera pod zvukom surfanja i pogledom na ocean.

Pogled na ocean

Druga grupa za blagovanje, koja se sastoji od pletenog stola i stolica od tamnozelene rattana, nalazi se u dvorištu. Čak i ako ocean nije vidljiv s ovog mjesta, ali puno zelenih biljaka, atraktivan krajobrazni dizajn dvorišta nadoknađuje ovaj nedostatak stvarajući ugodnu i inspirativnu atmosferu.

Vrtni namještaj od ratana

Ali vratite se našem glavnom cilju pa pažljivo razmotrite unutrašnjost australske vile.

Ulaz u kuću

Ulazak u prostrane prostorije vlasništva nad kućom na moru uronimo u hladnu atmosferu respektabilnog doma. Kada je vrijeme vruće većinu godine, želim da namještaj ne samo da daje udobnost, udobnost i mir, nego i hladnoću. Snjegobijeljeni ukras prostranih soba i korištenje nijansi plave boje za opremanje pomaže u borbi s tim zadatkom. Kroz cijelu kuću, na primjer, često će biti otvorene police s originalnim dekorom, a ne samo na temu mora.

Pomorski motivi

Gotovo odmah, ulazeći u kuću, vidimo blagovaonicu ograđenu staklenom prozorom iz hodnika. Okrugli stol od laganog drveta i drvenih stolica, obojanih u sivo-plavu nijansu s mekim sjedalima, formirao je blagovaonicu.

Blagovaonica

Dopunjena jednostavnom, ali elegantnom ambijentom blagovaonice je slika s pogledom na more i izvorni sastav svjetiljki s prozirnim nijansama smještenim na različitim razinama.

Blagovaonica

Ako ima blagovaonicu, onda sigurno mora postojati kuhinja u blizini. U prostranoj sobi kuhinje prevladava i snijeg-bijeli ukras zidova, samo je jedna vertikalna površina naglašena i obložena drvenim zidnim pločama. Isti završni materijal nastavljen je u dizajnu kuhinjskog seta, koji ima gornje stupove bijelih otvorenih polica. Obično takvi sustavi za pohranu služe za demonstraciju najomiljenijih i najljepših kuhinjskih pribora, posuđa i ostalih posuđa. Kuhinjski kutak, koji je postao nastavak ugrađenog sustava kuhinjskih ormarića, može istovremeno poslužiti kao prostor za rekreaciju i biti dio blagovaonice. Jednostavni stol za blagovanje svijetle drveta i par sivih stolica učinili su ga kampanjem. Za kratke obroke, doručak s tapasima, možete poslužiti kuhinjskom otočnom pločom i originalnim stolcima.

kuhinja

U prizemlju se nalazi i prostrani dnevni boravak, koji uključuje nekoliko prostora za opuštanje i čitanje ugla. I opet vidimo snijeg bijeli ukras zidova, drveni podni pokrov u svijetlim bojama, otvorene police, smještene u posebnim nišama uz rub kamina. Meka zona dnevnog boravka prostrana je snježnobijela kutna kauča s velikim velikim jastucima. U kampanji za njega bik je bio opremljen udobnim niskim stolom tamne boje. Njegov okrugli oblik oblikuje neku vrstu centra za rekreacijsko središte.

Dnevni boravak

Tu je i ugodan prostor za čitanje, koji se sastoji od par fotelja s velurastim tapeciranjem u dubokom plavom, sa snježne bijelog pletiva i funkcionalne podne svjetiljke za lokalno osvjetljenje. Velike biljke ne samo da razrjeđuju paletu dnevne sobe svojim bogatim zelenim nijansama, nego također dovode do zaliha divljači, svježine i lakoće u atmosferu prostorije.

Šarene fotelje

U domovinskom vlasništvu Australije nalazi se još jedna mala dnevna soba koja, između ostalog, obavlja funkcije ureda. Namještaj ove sobe pokazao se kontrastom, zasićenim, šarenim, zbog aktivne uporabe tamnog drveta u izradi ugrađenog namještaja. Očito je da među kućanstvima australskog stana postoji mnogo ljubitelja knjiga, jer su u cijeloj kući prisutna mala, skrovita mjesta za čitanje, opremljena udobnošću i praktičnosti.

Dnevni boravak kabinet

Zatim razmotrite unutrašnje korisne prostore, među kojima su kupaonice i sanitarije. Dizajn prve kupaonice dominira snježno-bijeli pločica "metro" i korištenje mramornih površina za završetak countertopsa i prostora s najvišom razinom izloženosti vlazi. Sustavi za pohranu od svijetlog drveta donijeli su malo prirodne topline bijelu i hladnu kupaonu.

Kupaonica

Shell dizajn

Druga kupaonica je opremljena tuš kabinom i ima više kontrastne interijer. Kombinacija bijele pločice "metro" i crne podne mozaik pločice, sustave za pohranu i pribor za kupaonicu, stvorio je stvarno zanimljiv savez, dinamičnu sliku prostorije za vodene postupke.

Crno-bijeli dizajn

Poznato je i uređenje prostora oko originalnog kamenog sudopera u kupaonici. Neznanstvene kombinacije boja, ali iz mirne palete boja, stvorile su zanimljivu, estetski atraktivnu sliku utilitarne sobe.

kupaonica

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map