Kuća u stilu minimalizma u Njemačkoj

Interijer njemačke minimalističke kuće

Predlažemo vam da se upoznate s vanjskim i unutarnjim izgledom njemačke kuće, čiji dizajn štiti minimalizam. Strogi oblici i čiste linije, neutralne palete i kontrastne kombinacije, potpuni nedostatak dekor i praktičnosti na čelu svega - kako se čini da nas privatnoj kući, koja se nalazi na periferiji Njemačkoj.

Fasada kuće

Vanjski dio izvornog seoskog doma, uređen u minimalističkom stilu

Kao što znate, minimalizam, kako u unutrašnjosti i vanjštine domova slijedi isti cilj - da dizajn najveću moguću praktičnu primjenu uglavnom prirodnih materijala, prostora i jasnoće, strogosti i sažetost oblika i struktura, bez nepotrebnih ukrasa i usredotočiti se na jezgri elementi zgrade. Bijela fasada privatne kuće zapanjuje s njegovom svjetlinom. Tamni krov i ukras okvira prozora djeluju kao kontrastni elementi.

Samostojeća kuća u Njemačkoj

Dio prvog kata gotovo je u cijelosti sastavljen od panoramskih prozora, tako velik da bi bilo ispravnije zvati ih staklenim zidovima. Iz prostorija prvog kata nalazi se nekoliko izlaza na dvorište, ukrašene istom strogošću - drvenom palubom, stazama prekrivenim malim šljunkom i malim uredno obrubljenim travnjakom.

Bijelo-crna fasada

Minimalistički interijer privatnog vlasništva u Njemačkoj

Gotovo svi prostori njemačke kuće izrađuju se pomoću tri nijanse - crne, bijele i drvene. Nevjerojatno je, ali čak i sa takvom siromašnom paletom možete stvoriti mnogo različitih kombinacija, kako u uređenju i opremanju prostora. Kontrastne kombinacije tamnih i svijetlih boja, toplih i hladnih boja, ne samo da dopuštaju diverzifikaciju izgleda dovoljno monolitnih struktura, nego i daju unutarnjem dizajnu dinamiku.

Na ulazu

Domaći vlasništvo arhitektura interijera u minimalističkom stilu, nećete vidjeti opremu, pa čak i zid, samo najnužnije namještaj, u većini slučajeva, izgrađen i glatka fasada, u najmanju ruku, čak i lampe izbočene ili visećih dijelova uglavnom izgrađen.

1

Ulazna dvorana

U dnevnoj sobi je prostrana i lagana, kao što odgovara svim kanonima minimalističkog žanra soba za uređenje. Panoramski prozori pružaju prostor s prirodnim svjetlom za veći dio dana, tako da apsolutno crne sustave za pohranu zidova i istu nijansu tapeciranog namještaja ne izgledaju teško za unutrašnjost, nemojte je učitati.

Dnevni boravak

Minimalizam u unutrašnjosti je poznat po svojoj ljubavi prema prostranim sobama s minimalnim namještajem i gotovo potpunim nedostatkom dekor. Samo mala vaza s živom biljkom razgrađuje trobojnu paletu dnevne sobe i uvodi element poznavanja prirode, svježine i ljepote.

Crno, bijelo i drveno

S druge strane ulaza u prostoriju nalazi se kuhinja. Otvoreno planiranje omogućuje stvaranje prostranije prostorije u kojoj pokret nema nikakvih prepreka. Izbor crne boje za dizajn cjelokupnog namještaja kuhinjskog prostora je neslužbeni dizajn. Glatke fasade kuhinjski elementi, koji se nalazi u izgledu kutu od poda do stropa izgleda vrlo monolitna, sjajan sjaj pregača preko radnih površina razrjeđuje crne sustave za pohranu.

kuhinja

Nije lako pronaći apsolutno crne kućanske aparate i umivaonik, ali za opću minimalističku sliku kuhinjskog prostora to je bio nužan uvjet. Soba je prilično prostrana, uz kuhinjski set i blagovaonicu - stol za blagovanje i udobne stolice u crnoj sjeni.

Crno uređenje

Na rubu ugrađenog svjetlosnog sustava za stropno oblaganje, osiguravajući potrebnu razinu osvjetljenja svih prostorija. Za lokalno osvjetljavanje radnih površina kuhinjskog seta pozadinsko svjetlo je ugrađeno u donji dio ormara na gornjoj razini. Blagovaonica pruža lokalno osvjetljenje sastava tri suspendirane lampe laconic form.

Crna Dining Group

Na najvišoj razini privatne kuće je kabinet, minimalistički okoliš u kojem bi dizajneri stilistike mogli zavidjeti. Apsolutno snijeg-bijele završiti zamagljuje granice struktura i objekata, crna granica skladištenje i stolovi čine kontrast u jasnoći interijera sobe u potkrovlju.

Bijela kabineta

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map