Snjeguljica španjolska vila u mediteranskom stilu

Interijer španjolske vile

Mediteranski stil nastao je kao dio stila zemlje s "južnim naglaskom". Toplina sunčevih zraka, nebeski plava i azurno područje mora reflektiraju se u dizajnu mediteranskih kuća. U ovoj publikaciji želimo vas upoznati s manifestacijom španjolskog mediteranskog stila u modernom interijeru na primjeru jedne vile. Ova blistava bijela kuća, smještena na brežuljku s prekrasnim pogledom na okolicu, ispunjena je duhom španjolske boje, ljubavi prema ljetnom suncu, prirodi i samom životu.

Počnimo svoju malu turneju po snježnobijelim prostorijama španjolske vile iz hodnika gdje prolazimo kroz ulazna vrata. Treba napomenuti da je ne samo za španjolski unutrašnjost karakterizira korištenje lučnim vratima i zidovima s karakterističnim urezima, već da su ti dijelovi pogledao najviše organski u južnim dizajna. Mediteranski stil karakterizira korištenje snježnog bijelog ukrašavanja stropova i zidova, ali u ovom kućnom vlasništvu odlučeno je ići dalje i polirati podove u istom tonu. Razvijte dekorativne objekte bijele idilije od drveta različitih pasmina i prekrasnih jela s južnom bojom u ukrasu.

Ulazna dvorana

Mi smo s vama u dnevnoj sobi, koja, kao i većina prostorija u kući, ukrašena je bijelo. Veliki kutni naslonjač i fotelje sa snježnim bijelim presvlakama predstavljaju mekano sjedenje. U prostorijama ove španjolske vile svugdje se koristi drveni namještaj, obojan bijelom bojom, ali to se ne radi u potpunosti, s imitacijom utjecaja starenja. Samo podstavljena matica na podu i pokrivači jastuka za jastuke razrjeđuju snježnu bijelu paletu dnevne sobe.

Dnevni boravak

Samo na prvi pogled, uređenje i uređenje soba u mediteranskom stilu je jednostavno i neumitno. Veliku pažnju posvećujemo dekoru, tekstilima i ukrašavanju elemenata arhitekture zgrade.

Pozornost na detalje

U dnevnom boravku, kao iu ostalim sobama, ugrađuju se veliki panoramski prozori kroz koji su sve sobe pune većine sunčeve svjetlosti. Gotovo iz svih soba vile nalazi se pristup velikom dvorištu, koji je cementiran i obojen u tradicionalnoj bijeloj kući za ovaj južni rezidencija. Ali kasnije ćemo se vratiti k njemu, a dok iz dnevne sobe, uskrsnuvši na nekoliko koraka, ulazimo u kuhinju i blagovaonicu.

Panoramska prozorska vrata

1

Površina rekreacije

Nije iznenađujuće, segment kuhanja i obroka izrađen je u istom snježnom bijelom ključu kao i dnevni boravak. Malo povišen u odnosu na glavni prostor je blagovaonica s grupu formiranu u zdjelu moderne i klasičnom stilu - jednostavan snijeg-bijele stol i udobne stolice s mekim sjedalima i na zakrivljenim nogama napravio skladnu savez. Samo zidne umjetnine na zidu, napravljene u nijansama, razrijeđivale su bijeli ton kuhinjske blagavaonice. Teksturirana raznolikost u prostoru blagovaonice donijela je izvornik lustera koji je visio vrlo nizak od stola.

Kuhinja i blagovaonica

Pogled na drugu razinu

Sobno bijeli kuhinjski ansambl iz sustava za pohranu i radnih površina gotovo je nevidljiv prema općem pozadini. Fasade kabineta su glatke, bez ručki i pribora. Samo prisutnost kućanskih aparata daje funkcionalne podloge ovog praktičnog dijela prostorije.

Kuhinjski radni prostori

Ostavljamo li prostor za kuhanje i apsorbiranje hrane, kroz prolazne prolaze, ulazimo u naše privatne prostorije.

Urezani prolazi

U španjolskoj spavaćoj sobi, cijela postavka i melodija za mirnoću, opuštanje i opuštanje - veliki udobni krevet, svijetla paleta sobe i velika panoramska prozora s prekrasnim pogledom iza njih. No, vrhunac unutrašnjosti spavaće sobe nije bio krevet, već antikni garderobni ormar izrađen od drveta, obojan bijelom bojom. Ovo. Možda nije najprikladniji komad namještaja, daje dizajn prostorije jedinstvenosti, individualnog šarma.

Spavaća soba

Kuća ima dvije kupaonice. Prvi je standardni skup potrebnih atributa za vodene postupke - kadu, malom tušu i nekoliko kvadratnih pere s ogledalima.

Kupaonica

Snjeguljica je u kupaonici razrijeđena samo pješčanim bežnim nijansama podnih pločica s imitacijom šljunčanog kamena. Da nije na slici iznad kupaonice s bogatim šarenim bojama, cijela kupaonska sredina mogla bi se smatrati hrabro snježnom loptom, što za šarmantnu vruću klimu zvuči gotovo kao kompliment.

Sobno bijela kupaonica

Druga kupaonica, također izrađena u bijelim bojama, opremljena je simetričnim rasporedom dva umivaonika s ogledalima i košarama za pranje ispod njih.

Ali ovdje je tuš u ovoj kupaonici mnogo veći i opremljen je ogromnim ogledalom na jednom od zidova.

Velika tuš soba

Iz ključnih prostorija vile nalazi se pristup dvorištu, betoniran i ograđen ogradom. Let's uzeti bliži pogled na njegov dizajn.

Izlaz u dvorište

Snježna bjelina

U dvorištu se nalazi čitav kompleks za odmor i opuštanje. U sjeni zgrade nalazi se meka zona snježnog bijelog namještaja, bogato ukrašena jastucima. I centar ansambla, unatoč lokaciji u uglu dvorišta, bio je izvorni bazen.

Oslobodite zonu u zraku

Svjetla sjena s drveća klizi iznad svijetle azurne površine vode, pozivajući se da uronju u vrući ljetni dan. Cijela je situacija ilustracija stava prema životu, radu i ostatku južnog stanovništva mediteranskih zemalja općenito, a posebno Španjolske.

Bazen

Ovdje, u dvorištu, ali s druge strane zgrade, u sjeni zelenih biljaka nalazi se crni krevet od kovanog željeza s jarkim jastucima, kao simbol španjolske sezone. Što bi moglo biti bolje od poslijepodnevnih drijemanja na svježem zraku, kada lagani povjetarac miluje kožu, a zvuk oceanskih valova se čuje u daljini?

Krivotvoreni krevet

Možda je bolje imati samo mogućnost doručka, gledanja na ocean ili piti čašu vina, sjediti na izvornim stolcima iza visokog drvenog stola, diviti se zalasku sunca.

Kutak za doručak

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

75 − 70 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map