Suihkukaappi kylpyhuoneen sisustuksessa

Suihkukaappi on moderni sisustus

Nykyaikaisissa kodeissa voit pian löytää kylpyhuoneen ilman kylpyä, mutta ilman yksi tai muu muutos suihkuhuoneessa. Nopea elämänvaihe, korkeat vedenkulutushintojen hinnat ja usein vaatimattomat avaruusalueet ovat työntää suurimman osan asuntojen ja yksityisten talojen omistajista varustellakseen suihkua kylpyammeen tai vaihtoehtona. Useimmat meistä valitsevat nopeasti, mutta usein vesihoitoja suihkun alla, eikä rentoutua kylpyssä pitkään. Riippumatta siitä, mistä syystä kannettavan hydroboxin asennus tai suihkualueiden järjestäminen on perusteltua, on selvää, että suunnitelmien toteuttamiseksi modernin kodinomistajan on ratkaistava monia ongelmia. Mallien valinta, viimeistelyvaihtoehdot ja tämän toiminnallisen segmentin täyttäminen ovat uskomattoman laaja. Suosittelemme, että tarkastelemme yksityiskohtaisemmin mahdollisuutta luoda mukava, monikäyttöinen, esteettinen ja käytännöllinen suihkutila esimerkkinä laaja valikoima kylpyhuoneen suunnitteluhankkeita.

Suihkukaappi kylpyhuoneen rakenteessa

Maailmanlaajuisesti puhumisella on kaksi vaihtoehtoa suihkualueen järjestämiseksi kylpyhuoneeseen - asentamalla valmiin telineen kaikkiin osiin ja asentamalla segmentti vesiohenteisiin osastojen, ovien ja verhojen avulla. Ja siinä, ja toisessa tapauksessa on monia vaihtoehtoja toteuttamiseen, tapoja täyttää suihku lisävarusteineen ja laitteineen, värivalikoiman valinta, lasiseinien ja verhojen tapa.

Lasipinnat

Sisäänrakennettu suihkuhuone

Jos puhumme valmiin suihkukaapin ostamisesta, sen valinta riippuu seuraavista parametreistä:

  • kylpyhuoneen mitat yleensä ja erityisesti hytin asennustilan (on olemassa monia pienikokoisia malleja, joiden leveys on 80x80 cm);
  • kuormalavan korkeus - joku käyttää telakkaa yksinomaan suihkussa, toisten on pestävä lapsi lavalla tai on oltava mahdollisuus kokonaan tai osittain rentoutua, "kastua" hydroboxin puitteissa;
  • suihkukaapin valinta - yksi on suihkupää, toiset tarvitsevat vesihieronnan, "trooppisen suihkun" ja jopa suihkun alueella sijaitsevan turkkilaisen saunan tai suomalaisen saunan;
  • budjetin hankinta - kustannukset suihkukaapit voivat erota toisinaan (valmistajalta riippuen, joukko vaihtoehtoja, kokoja ja suorituskykyä).

Pyöreät muodot

Pysyvä hytti

Radiaalinen muoto

1

Kirkas kuva

Valmiissa mökkeissä voi olla erilainen muoto lava ja vastaavat seinät. Osan alaosa voi olla neliö, suorakulmio, sektori (kaksi kohtisuoraa sivua yhdistävät kaaren), viisikulmio, ympyrä ja monikulmio.

Avoimen tyyppinen ohjaamo

Valoisa kylpyhuone design

Alkuperäinen lomake

Perinteinen muotoilu

Kokoa, täyttöä ja muotoilua koskevien erojen lisäksi kaikki suihkukaapit on jaettu auki ja kiinni. Avoimissa rakenteissa ei ole kattoa, ja ne ovat halvempia, suljetuissa on yläseinämä, ilmanvaihto ja valaistusjärjestelmät on rakennettu onteloon (joissakin malleissa on radioviestintä ja kiinteä puhelinlinja on kytketty). Suljetut mallit ovat ehdottomia johtajia tiukkuuden näkökulmasta ja lämmön ja kosteuden säilyttämisestä suihkukotelossa. Mutta jotkut ihmiset ovat epämiellyttäviä ajatus siitä, että ne ovat pienessä suljetussa tilassa. Siksi (ja alempien kustannusten yhteydessä) avoimet mallit eivät ole yhtä suosittuja.

Sisäänrakennettu suihkuhuone

Cool kuva

Suihkualueen suunnittelutyypit

Tarkastelkaamme yksityiskohtaisemmin vaihtoehtoja suihkualueiden luomiseksi eri muotoja ja kokoja hyödyttävissä tiloissa. Tämän lähestymistavan etuna on se, että voit muodostaa suihkusegmentin millä tahansa vyöhykkeellä, jopa kaikkein vaatimattomimmalla alueella, monimutkaisella geometrialla tai muilla arkkitehtonisilla epätarkkuuksilla. Voit järjestellä suihkutilan ullakolla, jossa on suuri kattopinta, kapealla pöydällä tai pienellä huoneella pienellä kokoisella kylpyhuoneella.

Viisikulmion muodossa

Läpinäkyvät seinät

Pentagonaalinen mökki

Ullakolla

Yksi yksinkertaisimmista ja ilmeisimmistä tavoista luoda suihkukaappi kylpyhuoneessa on sovittaa se huoneen kulmaan. Kaksi seinää sinulla on jo, se on vain laittaa osio ja ripustaa oven (tai pari verhoja, riippuen koosta). Useimmiten suunnittelijat ja heidän asiakkaansa valitsevat läpinäkyvän lasin osina ja ovien materiaalina. Karkaistu lasi on turvallinen ja kestävä materiaali, joka on mekaanisten vaurioiden varalta. Laseilla on erityinen kalvo, joka ei salli sen romahtaa palasiksi, vaikka se olisi rikki. Vaikka tällaista paksua lasia ei ole helppo murtaa, mutta ei missään tapauksessa ole olemassa riskiä leikkauskorjauksista.

Yksinkertainen rakenne

Viimeistely laatat

Kevyet pinnat

Suorakulmainen muoto

Yhdistäminen päättyy

Läpinäkyvän lasin suihkun neljän seinän suorituksen edut ovat ilmeisiä - et tarvitse valaistusta vyöhykkeellä suihkussa, tarpeeksi yhteisiä valonlähteitä. Suunnittelu itsessään osoittautuu läpinäkyviksi, hyvin kevyiksi - jopa pienessä huoneessa tällainen mökki ei ylikuormita tilaa, mutta näyttää siltä, ​​että se liukenee siihen.

Lumi-valkoinen kylpyhuone

Laconic-kuva

Suunnittele pieni kylpyhuone

Joissakin tapauksissa (kaikki riippuu kodinhoitohuoneen koosta ja asettelusta), on helpompi luoda kaksi lasiseinää ja -ovia, joissa on vain kylpyhuoneeseen kuuluva kaapin takaosa.

Lasirakenne

Lasikotelo

Suihkukaapin lasit voidaan maalata, sävyttää ja niillä on laserkaiverrus. Moderni valokuvatulostus mahdollistaa minkä tahansa tulostuksen mihin tahansa pintaan, mukaan lukien lasin. Kuvio tai sävy voidaan soveltaa sekä koko lasipintaan että osittain valitsemalla haluttu alue.

Sinisissä sävyissä

Moderni tyyli

Ohjaamolla, jossa on himmeä lasi

Takka tilava kylpyhuone

Jotkut huoneistojen ja asuntojen omistajat haluavat käyttää huurrettua lasia osion ja ovien luomiseksi suihkussa. Tämä menetelmä on erityisen tärkeä suurille perheille, joissa on yhdistetty kylpyhuone - kun yksi kotitalouksista suihkuttaa, joku voi suorittaa hygieenisiä ja hygieenisiä menettelytapoja eikä rikkoa yksityisyyttä.

Hämmentynyt lasi kopeille

Keinuovet

Läpinäkyvä lasi

Jäljelle jäänyt lasi

Yhdistetty kylpyhuone

Oven oviaukon näkökulmasta kaikki hydrauliset laatikot on jaettu liukuvaan ja kääntyvään. Kääntöovet ovat helpommin ja halvempia, mutta ne vaativat enemmän vapaata tilaa asennusta varten.

Tumma viimeistely

Epätavallinen muoto

Kylpyhuone beigenvärillä

Kevyt ja tuore kuva

Läpinäkyvä suihkuhuone

Liukuvat rakenteet soveltuvat kylpyhuoneille, joilla on alijäämä hyödyllisellä alueella - avata ne eivät tarvitse vapaata tilaa, vain mahdollisuus lähestyä puhuja.

Kylpyhuone sininen sävyjä

Perinteinen tyyli

Kylpyhuone tummissa väreissä

ovi coupe

Suihkukotelon tulee olla valmistettu materiaaleilla, joilla on suuri kosteuden, lämpötilan muutosten, muotin ja sienen muodostumisen sekä mekaanisten vaurioiden varalta. On selvää, että pieni määrä materiaaleja täyttää nämä vaatimukset, ja suosituimmat niistä ovat keraamiset laatat ja mosaiikki. Kustannustehokas (verrattuna lasilevyihin), valtava valikoima väri- ja teksturointiratkaisuja, käytännöllinen, helppo puhdistaa ja käyttää, keraaminen laatta on jo pitkään ollut kiistaton suosikki suihkutilojen viimeistelyn alalla.

Valoisa sisustus

Tumma paikka vaalealla taustalla

Haittoja keramiikan käyttämiseksi suihkukotelon pintojen kohdalla voidaan viitata vain tarpeeseen pyytää asiantuntijoita ja riittävän korkeat asennuskustannukset. Toinen epämiellyttävä hetki on intertitic-ompeleiden herkkyys hometta sienten syntymiselle ja leviämiselle. Jos itse laattojen pinnalle tällainen riski on käytännössä suljettu pois, levyjen välinen tila on ihanteellinen paikka plakkien esiintymiselle ja museroitumiselle. Mutta säännöllinen hoito antiseptisilla ja virkistävällä laastilla voi ratkaista tämän ongelman.

Pieni mökki

Luonnolliset sävyt

Koristeelliset sisustuselementit

Peach-sävyjä

Mitä pienempiä väliseinien liitokset, sitä vähemmän pintaa antiseptisille aineille. Ehkä tämän säännön johdosta suunnittelijat tarjoavat yhä suuremman kokoisia laatat suihkukaapin materiaalina. Meneten tästä logiikasta mosaiikki tulee vaikeimmaksi materiaaliksi viimeistelyn kannalta hoidon kannalta. Mutta mosaiikkilevyllä on yksi kiistämättömän edun, joka tekee tarpeelliseksi valita tämän menetelmän monien kodin omistajien viimeistelyyn - sitä voi kohdata täysin millä tahansa pinnalla, pyöreillä reunoilla, syvennyksillä, kaiteilla ja kaareilla. Lisäksi mosaiikki voidaan liimata mihin tahansa materiaaliin - betonista, puusta akryyliin ja lasista.

Valoisa sisustus

Luova lähestymistapa

Koristeiden koristelu

Mosaiikin avulla ei ole helppoa monipuolistaa keraamisten laattojen yksivaiheista suorituskykyä vaan myös luoda viehättäviä piirustuksia koristelevyjen avulla visuaalisesti lisätä suihkutilan korkeutta tai leveyttä ja luoda väritasapainon.

Sisustus mosaiikkilla

Pixel-tekniikka

Kukka motiiveja

Mosaic insertit

Kaikki siniset sävyt

Suihkualueet, joissa on syvä lokero, kykenevät myös hoitamaan kylpytoimintoja. Ainakin tällaisessa paikassa tapahtuva veden käsittelyn vastaanotto voidaan järjestää mukavasti.

Gidroboks amme

Ohjaamo syvällä kuormalavalla

Suihkukaapin täyttö - monikäyttöisyys, käytännöllisyys ja kestävyys

Kauan poissa ovat ajat, jolloin suihkussa oli vain suihkussa. Nykyaikaisten saniteettivarastojen ja niiden lisäysten mahdollisuudet näkyvät sellaisessa lajikkeessa, että voit menettää. Joten, mitä tavallisen suihkupään lisäksi meillä voi tarjota meille suihkutilat?

Valkoinen ja musta muotoilu

Tarvikkeet suihkuhuoneeseen

Kirkas kylpyhuone sisustus

Pastellivärit

Vaihtoehto "trooppinen sade". Tämä toiminto suoritetaan käyttämällä erityistä suurikokoista kastelulaatikkoa monilla rei'illä. Veden virtausta ei syötetä tavaroissa, kuten tavanomaisessa kastelukannassa, mutta ruiskutetaan runsaasti pieniä pisaroita, jotka ympäröivät kehoa, ikään kuin sinä todellisuudessa olisi sateen tropiikissa. Menettelyllä on parantava ja rentouttava vaikutus. Usein suuren leksin malleissa on valaistus ja sitten vesiterapia täydennetään väriterapian vaikutuksella (riippuen halutusta vaikutuksesta, korostuksen värisävyt on valittu).

vaihtoehto

Lisäominaisuudet

Monitoiminen suihkuhuone

Kylpyhuone beigenvärillä

Whirlpool. Hydromassan vaikutus saavutetaan useilla suuttimilla (neljästä kaksitoista), jotka on järjestetty pystysuoraan kahdessa rivissä. Suuttimista saatavaa vettä voidaan voittaa eri intensiteettiasteilla. Suuttimet sijaitsevat eri tasoilla - kohdunkaulan alueelle, takapuolelle, vyötärölle ja tasaisille hieromille. Whirlpoolin terapeuttiset ominaisuudet ovat ilmeiset ja voidaksesi nauttia kylpylähoitoista omassa kylpyhuoneessasi on yksi kerta, kun haluat käyttää laitteita vesihierontaan.

Hydromassage-toiminnolla

päättynyt

Hydromassage in the shower

Kaikenlaiset vesitoimenpiteet

Suihkupaneeli. Laite näyttää paneelilta, jossa on suuri kastelupullo (mahdollisesti "trooppisen sateen" avulla) sekä vesisuihkuja. Paneeli sisältää myös veden virtauksen voimakkuuden ja lämpötilan säädin, joka voi sisältää taustavalon ja radion toimintojen.

Suihkupaneeli

Modernit lisävarusteet

Vesitoimintojen lisävarusteita voidaan käyttää paitsi niiden käyttötarkoitukseen myös koriste-elementteinä. Kiillotettu kromattuja yksityiskohtia ei hämmästytä ketään, joten mustia aksentteja voidaan käyttää korostettuna, joka erottuu näkyvästi koristeena ...

Tumma väri korostettuna

Alkuperäiset lisäykset

Pimeässä

Lisävarusteet aksentiksi

Klassisissa sisätiloissa vintage-tai tyylikkäässä tyylikkäässä sisustetussa kylpyhuoneessa voit käyttää lisävarusteita "antiikki" ...

Kultaiset elementit

Alkuperäiset lisävarusteet

Klassinen muotoilu

Klassisen ja klassisen klassisen barokki- tai rokokokoon sopii käytettäväksi kultaisella pinnoitteella varustettuja ...

Mustavalkoinen suorittaminen

Ylellinen sisustus

Valmiissa suihkualueissa höyrysauna voidaan varustaa. Venäjän tai turkkilaisen saunan toiminnot, suomalaiset saunat (riippuen kosteustasosta) ovat yleensä läsnä kaksoiskopissa - yksi osa höyryhuoneesta ja toinen vesihauteessa. Mutta on myös malleja, joissa kaikki vaihtoehdot ovat melko tilavissa.

Ohjaamo, jossa on höyryhuoneen toiminnot

Eri lisävarusteiden lisäksi erilaisia ​​vesilaitteita voidaan järjestää säilytysjärjestelmiin. Yleisimmin käytettyjä ovat avatut hyllyt tai kyltitarvikkeet kylpytuotteiden varastointiin. Myös suihku voidaan varustaa peilillä - se on tosiasiallista miehille, jotka mieluummin ajaa suihkun alla.

Valkoinen ja musta muotoilu

Tallennusjärjestelmät eivät vain

Mukavat olosuhteet

Suihkukaapin mukavuusaste lisää istuma-asentoa. Se voi olla joko pieni penkki tai muu kannettava laite tai kiinteä paikka, joka on asetettu tiilestä tai muusta materiaalista ja laatoitettu laattoilla tai mosaiikilla. Tämä suihkuvälineiden osa on erityisen tärkeä vanhuksille. Käytä kätevästi istuimen läheisyydessä pystyt kiinnittämään käsijohteen - se on paljon helpompi kiivetä.

Kaikki vedenmuodostusolosuhteet

Tilava mökki

Lumi-valkoinen kylpyhuone

Hieno muotoilu

Tilava suihkut voidaan varustaa kahdella sarjalla tarvittavia lisävarusteita suihkussa ja muissa vesimenetelmissä. Tällöin suihkukaapit tai -paneelit sijaitsevat pitkin seinää pitkin, koska etäisyys on miellyttävä oleskelu kahden hengen suihku.

Suihkuhuone kahdelle

Mökki kahdella suihkualtaalla

Suihkuhuone kahdelle

Symmetrinen ympäristö

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map