Kök-vardagsrum med en bar disk: ursprungliga idéer för inredningen

vitstångsstativ

Nyligen används baren i allt större utsträckning i kökets inredning, i kombination med vardagsrummet. Om det tidigare var något fantastiskt och ovanligt, nu är det en oumbärlig egenskap i många lägenheter. Ursprungligen användes den endast som ett inslag av inredning och inredning i väst, men så småningom blev det allmänt använt i vårt land.

Huvudskillnaden ligger i det faktum att barenräken i länderna i Amerika motsvarar sitt namn och används för det huvudsakliga funktionella syftet - tillagning av drycker och cocktails, deras dricka. På Ryska federationens territorium är hon mer intresserad av människor som ett litet matbord som passar in i ett litet kök. Racket används också ofta som ett inslag av inredningen, för zonplanering och perfekt utseende, men inte för sitt avsedda syfte.

bar disk i det stora köket-vardagsrummet bar disk i designen av ett svartvitt kök-vardagsrum barräknare i ett gult och vitt kök bar disk som ett matbord barräknare som en ö i köket bar disk i det apelsinska köket barräknare i ljusa färger barräknare bar disk i närheten av soffan barräknare som en fortsättning på arbetsytan

Välj det bästa stället

Beroende på barens placering kan du identifiera huvudtyperna:

  • Stå mot väggen. Det här inredningselementet installeras längs väggen eller under fönstret. Väl lämpad för ett kök med ett litet utrymme, vilket kommer att spara värdefulla meter. Det här stället kan ersätta köksbordet, om karmarna är placerade höga, så kan kuggstången kombineras med dem. Som ett resultat kommer den användbara ytan att öka, och under lunchen kommer det att vara möjligt att överväga utsikten från fönstret.
  • Kombineras. Detta alternativ är det bästa och mest använda i det inhemska köket. Den fungerande köksytan kombineras med baren och sakta rinner in i den. I detta fall har konstruktionen en "F" -formad form (i sällsynta fall, "P" -formad).
  • Island. Det bästa alternativet för ett stort kök-vardagsrum. En sådan ställning kan innehålla en matlagningsyta eller ett arbetsutrymme, samtidigt som dess huvudsakliga funktionella ändamål ändras.
  • Partition. Också ett populärt alternativ för ett kök-vardagsrum, med möjlighet till zonplanering, som skiljer rekreationsområdet från köket.

En viktig nyans är belysning. Oavsett typ och typ av partition, måste den ha individuell belysning. På grund av strålkastarna kommer partitionen att bättre zonera rummet, skapa en intressant höjdpunkt i utformningen av köket-vardagsrummet.

vitstångsstativ vitt kök med frukostbar vitt kök-vardagsrum med frukostbar snövit kök med barbar stor bar i köket stor bar stor vit bar stativ Provence stil i högteknologisk stil blå barstativ vardagsrum i loft stil vardagsrum med pentry träbar modern köksdesign

Använda material och dimensioner på stället

I de flesta fall varierar höjden på barantalet från en meter till 120 centimeter. För att kunna hantera matberedningen bekvämt, laga mat eller använda den ska rackens bredd vara 50 centimeter eller mer. Man bör komma ihåg att när man äter mat, bör disken rymma inte bara rätter med mat, men också en tallrik, bestick. För att bekvämt sitta bakom disken, behöver du använda speciella köksstolar med ryggstöd eller avföring på höga ben. Fördelen med många modeller är möjligheten att justera höjden. Således för varje person kan du välja den optimala höjden givet sin personliga tillväxt och andra nyanser.

kök design med en bar diskkök-vardagsrum design med en bar disk design av ett kombinerat kök-vardagsrum med en vit bar disk designer bar gul stång står på ett grått stöd grön barräknare grönt och lila kök-vardagsrum barräknare zonplanering med en stor barräknare

För tillverkning av baren kan olika material användas, såsom den billigaste och prisvärda fickan av varje och dyr, exklusiv. Olika träslag, spånskiva, plast eller metall kan användas som råmaterial. Ett populärt material är också en sten, det kan vara både naturligt och artificiellt. I vissa fall görs ett stativ av gipsskiva eller glas, dessutom kan det kombineras varianter.

Som stativinredning kan olika material också användas, men ofta använder de plattor, sten eller tegelstenar. Vid inredningen måste du ta hänsyn till rackets konfiguration, dess huvudsakliga syfte och läge, förutom det är viktigt att det passar perfekt in i kökets vardagsrum och skapar en enda bild.
mellanslagsområde brun barstativkök med brun och vit bardisk kök med ö och en bar i huset kök-vardagsrum i Provence stil kök-vardagsrum med gula toner kök-vardagsrum med frukost bar

Om du föredrar kvalitet och lång livslängd, bör du ägna särskild uppmärksamhet åt sådana naturstenar som kvarts, marmor och granit. Det finns dock brist på sådana material - deras höga pris är dock värt att notera att det är värt det. Om det inte finns mycket pengar, men du vill använda externt kvalitativt material, då marmor kan ersättas med corian, är det externt identiskt, men priset är mycket lägre. Trä är också ett bra material, livslängden är mindre, men trädet kan ta en skönhet i inredningen och ge stilismen en speciell status med uttalade linjer.

kök studio i stil med Provence liten bar minimalistiskt kök-vardagsrum liten bar en liten svart och vit barräknare öppen barräknare baffelplatta delning av rummet i zoner vid baren Separering av kök och vardagsrum med frukostbar bar utrymme separation

Användningen av en bar i köket med begränsat utrymme

Först kan det tyckas att i köket, där det nästan inte finns ledigt utrymme, blir baren disken överflödig och olämplig, men det är inte så. I ett litet kök är det en form av hitta, också idealisk för människor som bor utan barn eller för dem som bor ensam. Det här inredningselementet kan användas som ett matbord och som en bar för kvälls sammankomster med vänner för läckra cocktails.

Fördelar med att använda en bar i ett litet kök:

  • Sparar utrymme på grund av små dimensioner, stolar kan enkelt döljas under hyllan och frigöra ett par ytterligare kvadratmeter.
  • Om hyllan är utrustad med hyllor kan du lagra köksartiklar och tillbehör, gömma disk eller andra bagage som används här.
  • Det är bäst att använda ett ställ som kombineras med arbetsyta och vara en logisk fortsättning.

Även små rum kan organiskt passa ett kök med två eller tre stolar. Det här alternativet är tillräckligt för att rymma flera personer här. I ett litet kök är det bättre att använda lakoniska kompakta möbler (till exempel genomskinliga plaststolar) som inte tillåter lastutrymme.

ljusstångsstativelegant bardisk elegant kök med frukostbarlila kök med frukostbarsvart kök med frukost bar svartvitt barräknare för kök-vardagsrum svartvit kontrast chokladbar

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 − 55 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map