Indvendigt af et australsk hus med havudsigt

Australske seascape

Vi tilbyder dig en rundtur i værelserne på et australsk hus beliggende på havet. Bright sol, klar himmel, lyst sand og azurblå bølger af havet afspejles i indretningen af ​​et privat hus.

Australske herregård

Facade af bygningen er malet hvid, i modsætning til det mørke design af vindue og døråbninger, det grå tagbeklædning. En temmelig stor hylde på taget giver en slags fortelt på første sal. I skyggen af ​​terrassen er der flere udendørs rekreative områder.

Facade af bygningen

Landskabspleje

Det bløde afslapningsområde under baldakinen bestod af træhave møbler med bløde aftagelige sæder og ryglæn. Kombinationen af ​​en dybblåt skygge af polstring og let træ skaber en besked til den marine stil, der minder om den usædvanlige placering af palæet og havets nærhed.

På terrassen

Originale bordstativer og grønne planter i store rektangulære badekar har afsluttet billedet af et behageligt, behageligt og æstetisk attraktivt sted at slappe af i frisk luft.

Udendørs møbler med bløde sæder

1

Ud over siddeområdet med bløde sofaer blev der arrangeret en spisestue på en træplatform, der består af et ovalt træbord og mørkeblå stole på en metalramme. Hvad kunne være bedre end at spise ude i frisk luft? Kun en familie middag eller middag under lyden af ​​?? surfen og med udsigt over havet.

Havudsigt

En anden spisestue, bestående af et kurvbord og stole af mørkegrå rattan, ligger i baghaven. Og selvom havet ikke er synligt fra dette sted, men mange grønne planter, kompenserer det smukke landskabsdesign på gården denne mangel og skaber en behagelig og inspirerende atmosfære.

Havemøbler fra rattan

Men tilbage til vores hovedmål og overvej nøje det indre af det australske palæ.

Indgang til huset

Kom ind i de rummelige lokaler med hjemsted på havet, vi kaster ind i den kølige atmosfære i et respektabelt hjem. Når vejret er varmt i det meste af året, vil jeg have boligindretningen ikke kun for at give trøst, komfort og fred, men også afkøling. Snehvid udsmykning af rummelige værelser og brugen af ​​nogle nuancer af blåt til indretning hjælper med at klare denne opgave. I hele huset vil der for eksempel ofte være åbne hylder med originalindretning og ikke kun på havets tema.

Marine motiver

Næsten straks, går ind i huset, vi ser en spiseplads, indhegnet med en glasskærm fra gangen. Et rundt bord af lys træ og træstole, malet i en grå-blå nuance med bløde sæder, dannet en spisestue gruppe.

Spisestue

Suppleret med en simpel, men elegant spisestue indstilling er et billede med havudsigt og en original sammensætning af vedhæng lamper med gennemsigtige nuancer placeret på forskellige niveauer.

Spisestue

Hvis der er en spisestue, så skal der sikkert være et køkken i nærheden. I det rummelige rum i køkkenet hersker også snehvid udsmykning af væggene, kun en vertikal overflade blev fremhævet og foret med trævægspaneler. Det samme efterbehandlingsmateriale blev videreført i køkkenredskabets design, som har hvide åbne hylder som den øverste del. Normalt tjener sådanne opbevaringssystemer til demonstration af de mest foretrukne og smukke køkkenudstyr, redskaber og andre redskaber. Køkkenhjørnet, der er blevet en fortsættelse af det indbyggede system af køkkenskabe, kan samtidig fungere som et rekreativt område og være en del af spisesegmentet. Et simpelt spisebord af let træ og et par grå stole gjorde ham til en kampagne. Til korte måltider, tapas morgenmad, kan du bruge den serverende køkken ø bordplade og de originale barstole.

køkken

I stueetagen er der også en rummelig stue, der omfatter flere afslapningsområder og læser hjørner. Og igen ser vi den hvide hvide udsmykning af væggene, trægulvbelægningen i lyse farver, åbne hylder, der ligger i specielle nicher langs siden af ​​pejsen. Den bløde zone i stuen er en rummelig snehvide hjørnesofa med masser af store puder. I kampagnen for ham var tyren udstyret med et behageligt lavt bord med mørk farve. Den runde form udgør en slags rekreative center.

Stue

Der er også en behagelig læsning område, der består af et par stole med velour polstring dyb blå, hvid flet bord piedestal og funktionel udendørs lampe til lokal belysning. Store stueplanter ikke kun fortyndet palet af at leve for sin rige grønne nuancer, men også bringe atmosfæren i rummet et strejf af dyreliv, friskhed og lethed.

Farverige lænestole

I det australske boligejendom er der en anden lille stue, der blandt andet udfører kontorets funktioner. Indretningen af ​​dette værelse viste sig at være mere kontrast, mættet og farverigt på grund af den aktive brug af mørkt træ i fremstillingen af ​​indbyggede møbler. Det er indlysende, at der blandt husholdningerne i den australske bolig er mange bogelskere, fordi små, afsondrede læsersteder, der er udstyret med komfort og praktisk, er til stede i hele huset.

Stue skab

Dernæst overveje de indvendige utilitaristiske lokaler, herunder badeværelser og toiletter. Designet af det første badeværelse er domineret af snehvide fliser "metro" og brugen af ​​marmoroverflader til afslutning af bordplader og rum med højeste eksponering for fugt. Opbevaringssystemer fremstillet af let træ bringer en smule naturlig varme til det hvide og kølige badeværelse miljø.

Badeværelset

Shell design

Et andet badeværelse er udstyret med en brusekabine og har en mere kontrastfuld indretning. Kombinationen af ​​hvide fliser "metro" og sorte gulv mosaikfliser, opbevaringssystemer og tilbehør til badeværelset skabte en virkelig interessant alliance, et dynamisk billede af rummet til vandprocedurer.

Sort og hvidt design

Udsmykning af rummet omkring den oprindelige stenvask på badeværelset er også bemærkelsesværdigt. Nontrivial farvekombinationer, men fra en rolig farvepalet skabte et interessant, æstetisk attraktivt billede af et utilitaristisk rum.

badeværelse

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − 68 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map