Landehus i eklektisk stil – blanding af stilarter og epoker

Brug af sjældenhed i det indre af eclecticismens stil

Hvad betyder en person, der kan lide både simple land stil, elegance og luksus af barok og renæssance, funktionaliteten minimalisme og art deco, hvordan man kan kombinere til en harmonisk helhed, alle disse kvaliteter, og er det muligt?

Ja. Og det blev muligt i 90'erne af XIX århundrede, efter at de førende europæiske designere stillede et lignende spørgsmål. Deres ide var bare at forsøge at blande elementer fra allerede eksisterende klassiske stilarter, hvilket gør denne blanding noget nyt i designens verden. Som et resultat af disse søgninger har der været en ny stil - eklekticisme, som på græsk betyder "jeg vælger, jeg vælger."

I begyndelsen af ​​det tyvende århundrede blev han alvorligt presset af sådanne stilarter som Art Nouveau, Art Deco, formørket af sin nyhed og ekstravagance. Men ægte kunst kan ikke overskygges. Dette skete også med den eklektiske stil. I begyndelsen af ​​det 21. århundrede, samtidig med at bevarede sit grundlæggende koncept (absorbere alt det bedste fra andre, allerede moderne stilarter), kom eclecticism igen ind i gruppen af ​​ledere. Eksperter forklarer dette ved, at blandt folk er der meget få tilhængere af en bestemt stil.

For at forstå dette fænomen vil vi blive bekendt med de vigtigste faser af design og funktioner, der er specifikke for den eklektiske stil.

For en harmonisk konstruktion af interiøret i eclecticismens stil vælges en bestemt stil, som vil danne grundlag for alt der sker i rummet. Hovedfarven er den grundlæggende stil. Det er ønskeligt, at det er hvidt, beige eller gråt.

Bedst til denne rolle vil de minimalistiske, skandinaviske eller moderne klassiske stilarter gøre.

Der skal være andre farver i form af lyse accenter. Det kan være møbler, tekstiler, dekorelementer. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at overholde nogle regler, med undtagelse af en ting - eclecticism forudsætter ikke unødvendig variation af farver. Eksperter anbefaler at bruge ikke mere end tre farver.

Nu skal du vælge de stilarter, de elementer, som du gerne vil se i indretningen af ​​det indrettede rum. I dette tilfælde bør du ikke kombinere mere end tre stilarter, så dit værelse ikke ligner et normalt opbevaringsrum.

Et interessant træk er tilstedeværelsen af ​​stil i de indvendige elementer, som uden tvivl vil tiltrække, med det, hele tiden, den opmærksomhed fra dine gæster. Dette kan være alt: en udstoppet dyr eller et hoved, et spejl i en uventet, men ikke desto mindre, god beliggenhed, basrelieffer af kendte mennesker i et liv-størrelse paneler på emnet, synes det, ikke svarer til status af rummet, etc. Kort sagt, alt hvad der kan overraske dig, skal have et sted i dit værelse.

1

Møbler med hensyn til døren skal placeres under hensyntagen til dens dimensioner: massive møbler - bagtil, møbler af mindre dimensioner - i forgrunden. Dette arrangement giver en vis dybde af pladsrum.

De stilarter, der vælges til eclecticism, bør være relaterede. Denne forbindelse kan være farve, form, tilbehør. Det er vigtigt, at der i en stil er et element af en anden stil.

Det kan være stole fra forskellige stilarter, der ligger rundt om bordet, sofaer eller køjesække.

Monokrom væg kan dekoreres med malerier med landskabs-, sort-hvide fotografier eller alt fra moderne kunst. Men for harmoni skal der være nok af dem på væggen til at dække det meste af muren.

En mur med kunstnerisk maleri vil se godt ud. Dette er en meget vindende mulighed for at dekorere væggene, harmonisk udtømt i interiøret i eclecticismens stil.

Brugen af ​​en sjældenhed i en eklektisk stil indretning for nogle vil blive bare en gudstjeneste. Ikke enhver person uden fortrydelse adskilt med genstandene for en tidligere periode af hans liv, ham eller folk tæt på ham. Den eklektiske stil hjælper dig med at redde dem.

Eclecticism er en kompleks stil, for al sin tilsyneladende enkelhed. Det vigtigste, du ikke bør glemme, når du dekorerer et eklektisk rum, er, at alle elementer i interiøret skal være i harmoni med hinanden. Brug af elementer af flere stilarter betyder ikke tankeløs blanding af dem, fordi ideen om selve stilen er at blande og kombinere.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 + = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map