Landhus i stil med minimalisme i Tyskland

Interiør av det tyske minimalistiske huset

Vi foreslår at du gjør deg kjent med utsiden og interiøret i et tysk hus, hvis utforming rammer med minimalisme. Strenge former og rene linjer, nøytral palett og kontrasterende kombinasjoner, fullstendig mangel på innredning og praktisk på hodet av alt - det er så ser ut til oss privat hus, som ligger i utkanten av Tyskland.

Fasade av huset

Utsiden av den opprinnelige herregården, dekorert i stil med minimalisme

Som du vet, minimalisme, både i interiør og eksteriør av boliger forfølger samme mål - å designe høyest mulig praktisk bruk av det meste naturlige materialer, plass og klarhet, fasthet og knapphet av former og strukturer, fravær av unødvendig pynt og fokus på kjerne elementer av bygningen. Den hvite fasaden til det private huset er slående med lysstyrken. Det mørke taket og dekorasjonen av vindusrammer fungerer som kontrastelementer.

Frittliggende hus i Tyskland

En del av første etasje er nesten helt sammensatt av panoramavinduer, så stor at det ville være mer riktig å kalle dem glassvegger. Fra lokalene i første etasje er det flere utganger til gårdsplassen, dekorert med samme strenghet - tre dekk, gangvei, dekket med fin grus og små velstelte plener.

Hvit-svart fasade

Minimalistisk interiør av privat hjem eierskap i Tyskland

Nesten alle lokaler i det tyske huset er laget med tre nyanser - svart, hvitt og tre. Det er utrolig, men selv med en så dårlig palett kan du lage mange forskjellige kombinasjoner, både i dekorasjon og innredning av lokaler. Kontrasterende kombinasjon av mørke og lyse farger, varme og kalde nyanser, ikke bare for å diversifisere utseendet ganske monolittiske strukturer, men også gi interiøret en viss dynamikk.

Ved inngangen

Hjemmet eierskap interiørarkitektur i en minimalistisk stil, vil du ikke se innredningen, selv en vegg, bare det mest nødvendige møbler, i de fleste tilfeller, bygget og glatte fasader, minst, med lampene utstikkende eller overhengende deler stort sett bygget.

1

Inngangsparti

I stuen er romslig og lys, som passer til alle kanoner av den minimalistiske sjangeren av innredningsrom. Panoramavinduer gir rommet naturlig lys i det meste av dagslyset, så absolutt svartvannsopplagringssystemer og samme nyanse av polstrede møbler ser ikke ut til det indre, ikke laster det.

Stue

Minimalisme i interiøret er kjent for sin kjærlighet til romslige rom med minimum møbler og nesten fullstendig mangel på innredning. Bare en liten vas med en levende plante fortynner tricolorpaletten i stuen og introduserer et element av kjent med natur, friskhet og skjønnhet.

Svart, hvit og woody

På den andre siden av inngangen til rommet er kjøkkenområdet. Åpen planlegging gjør det mulig å skape et mer romslig rom, hvor bevegelsen ikke støter på noen hindringer. Valget av svart for utformingen av hele innredningen av kjøkkenplassen er et uoffisielt design. Glatte fasader kjøkken enheter, plassert i et hjørne layout fra gulv til tak ser veldig monolittisk, en skinnende glans forkle løpet arbeidsflater utvanner svart lagringssystemer.

kjøkken

Det er ikke lett å finne helt svarte husholdningsapparater og en vask, men for et generelt minimalistisk bilde av kjøkkenplassen var dette en nødvendig betingelse. Rommet er ganske romslig, i tillegg til kjøkkenet og en spisestue - et spisebord og komfortable stoler, svart skygge.

Sort innredning

På omkretsen av takbelegget innebygd belysningssystem, som gir det nødvendige belysningsnivået for alle rom. For lokal fremheving av arbeidsflatene på kjøkkenet settes bakgrunnsbelysningen inn i nedre del av skapene på øverste nivå. Spisestuen gir en lokal belysning av sammensetningen av tre vedhengelamper lakonisk form.

Black Dining Group

På det øverste nivået av det private huset er et skap, det minimalistiske miljøet som designerne av stilistikkene selv kunne misunne. Absolutt snø-hvit finish visker ut grensene av strukturer og objekter, en svart ramme lagring og skrivebord gjør kontrasten i klarhet i indre rom på loftet.

Hvitt skap

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map