LED belysning i interiøret

% D1% 81% d1% 82% d0% b8% d0% bb% d1% 8c% d0% bd% d1% 8b% d0% b9-% d1% 81% d0% b2% d0% b5% d1% 82% d0% være% d0% b4% d0% b8% d0% være% d0% b4% d0% bd% d1% 8b% d0% b9-% d1% 81% d0% b2% d0% b5% d1% 82% d0 % b8% d0% bb% d1% 8c% d0% bd% d0% b8% d0% ba

Ikke så længe siden var LED-lysene ikke hørbare, så begyndte de at blive brugt til kun at belyse nogle områder af rummet. Nu er LED-belysning blevet udbredt og bruges i de fleste hjem.
svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-30 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-34 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-40 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-48 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-55 stor rund LED lampe stor LED-lampe stue i hvide toner designer LED-lys overflod af LED belysning innovative dekorative lamper kombineret belysning på badeværelset

Fordele ved LED'er

LED-belysning bliver mere populær, og det er let forklaret, fordi de har en række fordele i forhold til andre typer belysning:

 • En lang driftstid - hvis installationen blev udført korrekt, og strømforsyningen i huset er stabil, vil levetiden være omkring et hundrede tusinde timers aktiv brug. Hvis alle komponenter i LED-systemet udføres kvalitativt, kan det vare omkring 25 år (hvis du bruger en lampe i 10-12 timer om dagen). Brugsperioden for konventionelle glødelamper er et hundrede eller endda mere, mindre. Derudover skal man huske på, at lampens kvalitet er direkte afhængig af frekvensen og antallet af tænd / sluk.
 • Pris - en anden fordel, at det bliver umiddelbart mærkbar, eftersom effektiviteten af ​​dem er 22 procent, mens den konventionelle glødelampe omdannes til kun 2,5%, fordi resten går til opvarmning af en glødetråd wolfram, stabilisatorer, konvertering af den elektriske strøm i lyset.
 • Luminescens-styring - Lysflødet i LED-lamperne sendes kun til en halvkugle, så du behøver ikke udstyre specielle reflektorer. Denne mulighed vil reducere lyset tab mindst to gange, da reflektorerne spredes en anden 55-65% af lysfløften. På grund af dette er lysdioder mest effektive, når spotlighting.
 • Stabil belysning - Lysdioder giver en jævn lyseffekt uden flimmer, hvilket gør dem meget bedre end glødelamper eller lysstofrør. Lysets skælv løser ikke den menneskelige hjerne, men det påvirker øjnene, som hurtigt bliver trætte. Dette problem er især mærkbart, når du arbejder med en pc eller under læsning.

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-24 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-19 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-48 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-91 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-21 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-41-721x1024

 • Trægheden er fraværende - LED'erne lyser straks ved fuld effekt, og tændingsperioden er usynlig.
 • Miljøsikkerhed - LED-lys er sikre, da de ikke indeholder kviksølvdampe i modsætning til lysstofrør (hvis du bryder en lampe, er det nødvendigt at foretage dekontaminering, for at undgå mulig forgiftning). LED-lamper behøver ikke særlig vedligeholdelse eller arbejdskrævende bortskaffelse.
 • Pålidelighed - LED'ernes design indeholder ikke glaskugler, hvilket betyder, at den mekaniske styrke er høj nok. Holdbart polykarbonatglas kan nemt modstå både konstant overbelastning og punktstødbelastning.
 • Modest dimensioner - dette giver dig mulighed for at oprette små belysningssystemer. For eksempel har chic LED-paneler en tykkelse på mindre end en centimeter.
 • Ingen overbelastning - ved aktivering af LED-lampen forbruges strøm fra 0,5 til 1 ampere (samtidig forbliver gasudladningslampen op til 4,5 ampere, hvilket forårsager overbelastning i netværket).

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-26 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-38 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-47-768x1024 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-70

Også en stor fordel vil være kombinationen af ​​LED'er i et enkelt system med bevægelsesfølere, styring af lysstyrke, clearance, samt kameraer og infrarøde sensorer, regulatorer. For eksempel - indstil et bestemt niveau af belysning i rummet. Sensorer scanner niveauet af belysning i løbet af dagen og regulerer effekten af ​​kunstig belysning, øger den om natten og falder om dagen.

På trods af al den charme af LED belysning, bør vi sige om manglerne. Der er kun to, men de er ret vægtige. Hvis førstnævnte er en pris, der berettiger sig selv på grund af en lang levetid, så skal den anden blive ødelagt. Den optimale temperatur til drift af LED'er overstiger ikke 50 grader, hvilket betyder at det er nødvendigt at tage vare på køleskabet, når der anvendes ekstremt kraftfulde lysdioder.

runde loftlysekrone runde lys Runde loftslygte væg- og loftbelysning original belysning i stuen originale LED belysning blå nuancer original LED belysning originale lysarmaturer inventar i lejlighed loftet Udstyr Grilyato lamper til indretning i loft stil LED lysekrone til strækloft LED track belysningssystem på dæk LED belysning i køkkenet LED badeværelse lys LED belysning i studio lejlighed LED belysning til køkken LED belysning med gul og blå baggrundsbelysning LED linjer i stuen LED lys

LED belysning i interiøret

På grund af de kompakte dimensioner kan LED-lamperne have forskellige typer af design, hvilket gør det muligt at vælge den optimale lampe for rumtypen og dens stilretning.

Typer af konstruktioner:

1
 • Til stræklofter - kombineret, anvendes flere typer. Lysdioder kan regulere lysintensiteten, zonere rummet, skabe en række lygteffekter. For eksempel, hvis vi overvejer køkkenstudiet, så i køkkenet selv kan du bruge lamperne med en kold farve og i spisepladsen varm.
 • Taket på flere niveauer fremhæves af stilfulde LED-striber, der giver loftet et tredimensionelt og raffineret look.
 • Spots - lamper med forskellige stråling farver, er i stand til at give flerfarvet belysning med nuancer. Sådanne lamper vil tilføje farve, både i soveværelset og i børnehaven.
 • Paneler - det er bedst at bruge i kontorbygninger, da lysstyrken når 6000 lumen, og elforbruget vil være forholdsvis lille.
 • Indbyggede LED'er - fanger og raffinerede armaturer med maksimal koncision. De giver en bred vifte af farver og har en række forskellige former.
 • Chandelier. På grund af små dimensioner giver LED-lamper mulighed for at opnå et stort antal lyskilder i en enhed. Takket være dette har designere ubundne hænder og vil kunne tilbyde et uendeligt antal stilfulde og originale ideer til udsmykning af værelset. Hvis interiøret har en klassisk stil, er det bedre at bruge en lysekrone med stearinlys. Lysekronen selv kan være lavet af specialfremstillet træ og smedejern. Udsmykning af en lysekrone udføres bedst med krystalvedhæng, glas med usædvanlige former eller matindsatser. Hvis stilen i lejligheden er retro, er det bedre at bruge en karob lysekrone eller en rund lampeskærm på ledningen. Det største og mest vanskelige valg for elskere af moderne stilarter, fordi her designere tilbyder mange interessante muligheder, som hver især harmonisk passer ind i ethvert rum.

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-9 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-10 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-12 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-17 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-09

Hvis LED-lamperne er installeret i køkkenet, badeværelset eller andet rum, hvor der er mulighed for høj luftfugtighed, skal du være opmærksom på de specielle lamper. Normale lysdioder er meget følsomme for fugt og kan mislykkes, så du skal fokusere på armaturer med vandtætte overflader og særlige egenskaber.

LED lysekroner over bordet LED loftpaneler LED retro og loft armaturer led lys i badeværelset ledet bordlampe LED lampe i børnehaven Lysdioder i udformningen af ​​en moderne studielejlighed skjult LED belysning moderne LED belysning en kombination af varme og kolde toner i belysningen i køkkenet stilfulde lysekroner spotlys i et hvidt rum spor lys i soveværelset spor lys til køkkenet sporlys ultramoderne LED-belysning kontrolleret lampe kold bånd belysning chic LED lysekrone

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map