Mansion i den marokkanske stil: nåde og mysterium

Turkise vægge i soveværelset

Indbydende, mystisk, unik marokkansk stil i arkitektur, landskabsdesign, interiør skaber en meget speciel atmosfære. Kom ind i et hus lavet i denne stil, du synes at blive transporteret til et østligt eventyr, der rører de historiske hemmeligheder i Afrika i de sidste århundreder.

Swimmingpool i et marokkansk palæ om aftenen

I den marokkanske stil er traditionerne i Fenicien og Mauretanien, Afrika og Frankrig, Grækenland og Spanien og forskellige tilbehør i andre lande sammenvævet på en fantastisk måde. I denne stil er de lyseste farver, indviklede ornamenter og udskårne detaljer koncentreret. Og over tid fortsætter den marokkanske tendens med at udvikle sig og genopfriske sit potentiale med nye tendenser inden for design kunst.

Arkitektoniske træk for den marokkanske stil er talrige buede åbninger af enkle og udførlige former, gallerier og colonnades, balkoner og terrasser. Den tilstødende grund til huset efterligner det subtropiske klima i det sydlige land, jeg. passende vil være kaktus, aloe og calanchoe buske, lianer og palmer:

Fodgængerdelen af ​​gården er normalt udlagt med pavers eller blegeplader:

Som byggematerialer til udsmykning af facade af huset, som i alle etniske stilarter, bruges fliser, sten, ler og metal her:

Intet marokkansk hus kan undvære terrasser. Dette er en gammel arkitekturhistorie i Marokko. Gulvet er nødvendigvis foret med fliser, keramiske gulvvasker er placeret i hele gården. Hyggelige og komfortable møbler, et åbent ildsted og damme med springvand har ro på sådanne terrasser:

Da den marokkanske stil først og fremmest involverer blanding af andre retninger, kombinerer designerne, der opbygger det indre af huset på en sådan etnisk måde, dristigt at kombinere gamle folketraditioner og moderne europæiske funktioner. Dette giver dig mulighed for at skabe et universelt, komfortabelt og ekstravagant interiør i et rum.

I stuen er der traditionelle stilfunktioner (mosaikgulve, vægge, marmor detaljer) og moderne komfortable møbler kan eksistere sammen:

En anden uundværlig betingelse for marokkanere i huset - tæpper med de mest utrolige mønstre, lyse farver. Gulvtæpper pryder gulvet i stuen, i spisestuen og i soveværelset:

1

Mansionets farveudformning i Marokko kan beskrives som en ekstravagant af lyse, mættede farver. Hovedfarverne er blå, blå, turkis. Lilla, lilla, røde og deres nuancer findes ofte i interiører:

Gul, gylden, orange, terracotta, brun bruges som typiske farver af den afrikanske ørken:

Hvid farve gives ikke ringe betydning som et symbol på renhed og lang levetid. Hvid kan være vægge og loft eller møbler:

Til færdiggørelse af væggene i det indre af rummet ud over traditionelle sten og keramiske fliser er en række forskellige typer af tekstureret gips med en kornet eller glat tekstur fremragende:

Perfekt kombinere i et værelse mosaikfliser, træ og smedet elementer:

Overfladen af ​​udskårne træ og smedede elementer skelner mellem den marokkanske stil fra andre afrikanske destinationer. Effektivt se krumme balustrader, der omslutter balkonen og en skruetrappe inde i huset:

Spiraltrappe i stuen

møbler

Traditionelle møbler til hvile i marokkansk stil - træ, med detaljerede udskårne detaljer uden skarpe hjørner. Polstring af blødt stof, hovedsageligt fløjl eller satin:

Lyserød pust i nærheden af ​​sengen

Det skal bemærkes, at den marokkanske stil er opdelt i storslåede, luksuriøse ("palads") og enkle, lakoniske (rustikke). I et hus kan stykker af begge disse retninger harmonisk tilslutte sig. For eksempel i køkkenet ser flotte træ kommoder, øer og buffeter med effekten af ​​brashing:

En gammel kommode i køkkenet

Og i spisestuen, en kostbar finish med marmor eller granit, kontrasterer møbler fra dyre skove dramatisk med det hårde bordgulv:

Gule lænestole omkring bordet

Keramisk porcelæn, dekoreret med mosaikker eller malerier, metalbakker og kande, malede kister og kister, smede lysekroner er uundværlige egenskaber ved det marokkanske interiør:

Jacquard tekstiler - en senere erhvervelse af den marokkanske stil, men de er perfekte til hinanden:

Et eksotisk panel lavet af natursten af ​​en bizar form og en fantastisk historie understreger det usædvanlige og originale interiør:

Bad i blød hvid polstring

Afslutningsvis skal det bemærkes, at den eklektiske marokkanske stil er velegnet til mennesker med ideologiske kreative impulser, der elsker mangfoldighed, lyse farver og rum.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 + = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map