Snehvid spansk villa i middelhavsstil

Interiør af en spansk villa

Middelhavsstil opstod som en del af landestilen med en "sydlig accent". Solens stråler, den himmelske blå og azurblåen på havfladen afspejles i Middelhavsboligernes design. I denne publikation vil vi gerne gøre bekendt med manifestationen af ​​den spanske middelhavsstil i et moderne interiør ved hjælp af eksemplet på en enkelt villa. Dette blændende hvide hus, der ligger på en bakke med en smuk udsigt over omgivelserne, er fyldt med ånden i spansk farve, kærlighed til sommersolen, naturen og livet selv.

Lad os starte vores lille tur til de spanske villaers snehvide lokaler fra gangen, hvor vi kommer gennem den buede hoveddør. Det skal bemærkes, at ikke kun for den spanske interiør er karakteriseret ved brugen af ​​buede døråbninger og vægge med karakteristiske hak, men at disse strukturelle elementer er set mest økologisk i de sydlige design. For Middelhavet stil karakteriseret ved brugen af ​​snehvide udsmykning af loft og vægge, men i dette hus og grund blev det besluttet at gå videre og Revet gulve i samme tone. Fortynd de hvide idylindretningsgenstande lavet af træ af forskellige racer og smukke retter med sydlig farve i udsmykningen.

Entré

Vi er sammen med dig i stuen, som ligesom de fleste lokaler i huset er indrettet i hvidt. En stor hjørnesofa og lænestole med snehvid polstring repræsenterer et blødt siddeområde. I denne spanske villa er der overalt brug af træmøbler, der er malet med hvid maling, men dette er ikke færdigt fuldstændigt med efterligning af aldringens virkning. Kun en flettet mat på gulvet og pudebetræk til pude fortyndes den hvide hvide palæ i stuen.

Stue

Kun ved første øjekast er indretningen og udsmykningen af ​​værelser i middelhavsstilen enkel og beskeden. Der lægges stor vægt på indretningen, tekstilerne og udsmykningen af ​​bygningens arkitekturelementer.

Opmærksomhed på detaljer

I stuen, som i de andre rum, er der installeret store panoramavinduer, hvor alle værelser er fyldt med sollys det meste af dagen. Næsten fra alle værelser i villaen er der adgang til en stor baggård, som er cementeret og malet i et traditionelt hvidt hus til denne sydlige bolig. Men vi kommer tilbage til ham senere, og når vi kommer fra stuen og er kommet op i et par skridt, kommer vi ind i køkkenet og spisepladsen.

Panoramavinduer-døre

1

Rekreative område

Det er ikke overraskende, at madlavningssegmentet er lavet i samme snekvitte nøgle som stuen. En lidt forhøjet i forhold til de vigtigste rum er en spiseplads med en gruppe dannet i skålen af ​​moderne og klassisk stil - en simpel sne-hvid bord og komfortable stole med bløde rygge og sæder på de buede ben lavet en harmonisk alliance. Kun et farverigt kunstværk på væggen, lavet i granatæble nuancer, fortyndet den hvide tone i køkken-spisestuen. Tekstureret sort i spisestueområdet blev bragt af en original lysekrone suspenderet meget lavt over bordet.

Køkken-spisestue

Visning af andet niveau

Det snehvide køkken-ensemble fra opbevaringssystemer og arbejdsflader er næsten usynligt mod den generelle baggrund. Kabinets facader er glatte uden håndtag og tilbehør. Kun tilstedeværelsen af ​​husholdningsapparater giver det funktionelle underlag for dette praktiske segment af rummet.

Køkken bordplader

Forladelse af lokalet til madlavning og absorbere mad gennem de buede passager indgår vi i vores private rum.

Buede passager

På spansk soveværelset hele situationen og justerer til fred, afslapning og rekreation - en stor behagelig seng, lyst rum palet og enorme panoramavinduer og døre med en smuk udsigt bag dem. Men højdepunktet af det indre af soveværelset var ikke en seng, men en antik garderobe-garderobe af træ, malet med hvid maling. Denne ene. Måske ikke det mest praktiske møbel, giver designet af et rum af unikke, individuelle charme.

Soveværelset

Huset har to badeværelser. Den første er et standard sæt af nødvendige attributter til vandprocedurer - et bad, et lille brusebad og et par kvadratiske vasker med spejle.

Badeværelset

Den snehvide finish i badeværelset er kun fortyndet med sandbeige nuancer af gulvfliser med efterligning af stensten. Hvis det ikke var for billedet over badeværelset med rige farverige farver, kunne hele badeværelsesmiljøet kaldes dristigt snebold, som for Spaniens varme klima lyder næsten som et kompliment.

Snehvidt badeværelse

Det andet badeværelse, der også er lavet i hvide farver, er udstyret med et symmetrisk arrangement af to håndvaske med spejle og vaskekurve under dem.

Men her er brusebadet i dette badeværelse meget større og udstyret med et stort spejl på en af ​​væggene.

Stort brusebad

Fra villaens centrale lokaler er der adgang til baghaven, betonet og indhegnet med hegn. Lad os se nærmere på dens design.

Afgang til baghaven

Snehvide Hegn

En hel kompleks til hvile og afslapning er placeret i baghaven. I skyggen af ​​bygningen er der en blød zone af snehvide møbler, rigt dekoreret med puder. Og midtpunktet af ensemblet var trods lokalet i hjørnet af gården den oprindelige pool.

Restzone i luften

En lys skygge fra træerne glider over den lyseblå overflade af vandet og inviterer ind i den varme sommerdag. Hele situationen er en illustration af holdningen til liv, arbejde og resten af ​​den sydlige befolkning i Middelhavslandene generelt og især Spanien.

Swimmingpool

Her i baghaven, men på den anden side af bygningen, i skyggen af ​​grønne planter er der en smedejerns sort seng med lyse puder, som et symbol på den spanske siesta. Hvad kunne være bedre end at have en eftermiddagslur i frisk luft, når en let brise smager huden, og lyden af ​​havbølger høres i det fjerne?

Smedet seng

Måske er den bedste kan være lige mulighed for at få morgenmad ser på havet, eller drikke et glas af skyld, sidder på barstole til den oprindelige høje træbord, beundre solnedgangen.

Breakfast Corner

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − 86 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map