Inredning av ett australiskt hus med havsutsikt

Australiensisk seascape

Vi erbjuder dig en rundtur i rummen på ett australiskt hus som ligger vid havet. Ljus sol, klar himmel, ljus sand och azurblå vågor av havet återspeglas i inredningen av ett privat hus.

Australiensiska herrgården

Byggnadens fasad är vitmålad, i motsats till den mörka designen av fönster och dörröppningar, det grå taket. En ganska stor hylla av taket ger en slags markis på första våningen. I skuggan av terrassen finns det flera friluftsområden.

Fasad av byggnaden

Landscaping

Det mjuka avkopplingsområdet under taket var byggt av trämöbler med mjuka avtagbara sittplatser och ryggstöd. Kombinationen av en djupblå nyans av klädsel och ljusträ skapar ett meddelande till den marina stilen, som påminner om den ovanliga platsen för herrgården och närheten av havet.

På terrassen

Originalbordstativ och gröna växter i stora rektangulära badkar har fullbordat bilden av en bekväm, bekväm och estetiskt attraktiv plats att koppla av i frisk luft.

Utemöbler med mjuka säten

Förutom sittgrupp med mjuka soffor, anordnades en matsal på en träplattform, bestående av ett ovalt träbord och mörkblå stolar på en metallram. Vad kan vara bättre än att äta ute i frisk luft? Bara en familjen middag eller middag under ljudet av bränningen och med utsikt över havet.

Havsutsikt

En annan matsalgrupp, bestående av ett rottingbord och stolar av rotting mörkgrå, ligger i bakgården. Och även om havet inte är synligt från denna plats, men många gröna växter, kompenserar den attraktiva landskapsdesignen på gården till denna brist och skapar en trevlig och inspirerande atmosfär.

Trädgårdsmöbler från rotting

Men tillbaka till vårt huvudmål och överväga noggrant interiören i den australiensiska herrgården.

Ingång till huset

Att komma in i de rymliga lokalerna för bostadsägande på havet, vi sjunker in i den svala atmosfären i ett respektabelt hem. När vädret är varmt under det mesta av året vill jag ha heminredning inte bara för att ge tröst, komfort och lugn, men också svalhet. Snövit dekoration av rymliga rum och användningen av några nyanser av blått för inredning hjälper till att klara av den här uppgiften. I hela huset, till exempel, kommer det ofta att finnas öppna hyllor med originalinredning och inte bara på temat teman.

Marinmotiv

Nästan omedelbart, går in i huset ser vi ett matsal, inhägnad med en glasskärm från korridoren. Ett rundbord av ljusträ och trästolar, målade i gråblå nyans med mjuka säten, bildade en matsal.

Matsal

Tillägget med en enkel men elegant inredning är en bild med havsutsikt och en original sammansättning av hänglampor med genomskinliga nyanser på olika nivåer.

Matsal

Om det finns en matsal, så måste det säkert finnas ett kök i närheten. I kökets rymliga rum råder också snövit dekoration av väggarna, endast en vertikal yta blev accentuerad och fodrad med träväggspaneler. Samma efterföljande material fortsatte i utformningen av köksuppsättningen, som har vita öppna hyllor som övre tier. Vanligtvis används sådana lagringssystem för demonstration av de mest favorit och vackra köksartiklarna, redskap och andra redskap. Kökets hörn, som har blivit en fortsättning på det inbyggda systemet med köksskåp, kan samtidigt fungera som ett rekreationsområde och vara en del av matsegmentet. Ett enkelt matbord av ljust trä och ett par grå stolar gjorde honom till en kampanj. För korta måltider, tapas frukostar, kan du använda den serverande köksö bordplattan och de ursprungliga barstolar.

kök

På bottenvåningen finns också ett rymligt vardagsrum, som innehåller flera relaxavdelningar och läshörna. Och igen ser vi väggens snyggvita dekoration, trägolvbeläggningen i ljusa färger, öppna hyllor, placerade i speciella nischer längs sidan av eldstaden. Mjuka zonen i vardagsrummet är en rymlig snövit hörn soffa med massor av stora kuddar. I kampanjen för honom var tjuren utrustad med ett bekvämt lågt bord med mörk färg. Dess runda form utgör ett slags rekreationscenter centrum.

Vardagsrum

Det finns också ett mysigt läsläge, bestående av ett par fåtöljer med velourklädsel i djupblå, en snövit korgstol och en funktionell golvlampa för lokal belysning. Stora krukväxter späd inte bara vardagsrumspaletten med sina rika gröna nyanser, utan också en notering av vilda djur, färskhet och ljushet i rummets atmosfär.

Färgglada fåtöljer

I det australiensiska hushållsskapet finns ett annat litet vardagsrum som bland annat utför kontorsfunktionerna. Inredningen i detta rum visade sig vara mer kontrast, mättad, färgstark, på grund av den aktiva användningen av mörkt trä vid tillverkningen av inbyggda möbler. Det är uppenbart att bland hushållen i den australiensiska bostaden finns det många bokälskare, eftersom små, avskilda läsplatser, utrustade med komfort och praktiska egenskaper, är närvarande i hela huset.

Vardagsrum skåp

Därefter överväga de inre användarområdena, bland annat badrum och toaletter. Designen av det första badrummet domineras av snövit kakel "tunnelbana" och användningen av marmorytor för att bäda bänkskivorna och utrymmena med högsta exponering för fukt. Förvaringssystem av lätta trä, medfört en liten bit naturlig värme till den vita och fina badrumsmiljön.

Badrummet

Shell design

Ett annat badrum är utrustat med en duschkabin och har en mer kontrasterande inredning. Kombinationen av vit tegel "metro" och svarta golvmosaikplattor, förvaringssystem och tillbehör till badrummet skapade en riktigt intressant allians, en dynamisk bild av rummet för vattenprocedurer.

Svartvit design

Att dekorera utrymmet runt den ursprungliga stenhinken i badrummet är också anmärkningsvärt. Nontrivial färgkombinationer, men från en lugn färgpalett, skapade en intressant, estetiskt attraktiv bild av ett utilitariskt rum.

badrum

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − = 18

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map