Lantgård i stil med minimalism i Tyskland

Inredning av det tyska minimalistiska huset

Vi föreslår att du känner till exteriör och inredning i ett tyskt hus, vars utformning slår med minimalism. Strikta former och rena linjer, neutral palett och kontrasterande kombinationer, total brist på inredning och funktionalitet i spetsen för alla - det är så förefaller oss privata hus, som ligger i utkanten av Tyskland.

Fasad av huset

Utanför det ursprungliga lanthuset, inredd i minimalistisk stil

Som ni vet, minimalism, både i det inre och yttre av bostäder bedriver samma mål - att designa högsta möjliga praktiska användningen av mestadels naturmaterial, utrymme och tydlighet, noggrannhet och koncisa av former och strukturer, avsaknaden av onödiga dekoration och fokusera på kärn delar av byggnaden. Den vita fasaden av det privata huset är slående med sin ljusstyrka. Det mörka taket och dekorationen av fönsterkarmarna fungerar som kontrasterande element.

Fristående hus i Tyskland

En del av första våningen består nästan helt av panoramafönster, så stora att det skulle vara mer korrekt att kalla dem glasväggar. Från lokalen på första våningen finns flera utgångar på gården, dekorerad med samma rigor - ett trädäck, stigar täckta med grus och en liten snyggt gräsmatta.

Vit-svart fasad

Minimalistisk inredning av privat bostadsägande i Tyskland

Nästan alla lokaler i det tyska huset är gjorda med tre nyanser - svart, vitt och trä. Det är fantastiskt, men även med en sådan dålig palett kan du skapa många olika kombinationer, både i dekoration och inredning av lokaler. Kontrastkombinationer av mörka och ljusa färger, varma och fina färger gör det inte bara möjligt att diversifiera utseendet på tillräckligt monolitiska strukturer, men också för att ge inredningen lite dynamik.

Vid ingången

Den bostad inredningsarkitektur i en minimalistisk stil, ser du inte inredningen, även en vägg, bara de mest nödvändiga möbler i de flesta fall, byggt och släta fasader, åtminstone till och med lamporna utskjutande eller överhängande delar mestadels byggda.

1

Entré hall

I vardagsrummet är rymligt och ljust, som passar alla kanoner av den minimalistiska genren av inredningsrum. Panoramafönster ger rummet med naturligt ljus under det mesta av dagslyset, så absolut svarta vägglagringssystem och samma nyans av stoppade möbler ser inte hårt ut för inredningen, inte ladda den.

Vardagsrum

Minimalism i inredningen är känd för sin kärlek till rymliga rum med ett minimum av möbler och nästan fullständig brist på dekor. Endast en liten vas med en levande växt spädar tricolorpaletten i vardagsrummet och introducerar ett element av förtrogenhet med natur, friskhet och skönhet.

Svart, vit och woody

På andra sidan ingången till rummet är köket. Öppen planering möjliggör att skapa ett rymligare rum, där rörelse inte stöter på några hinder. Valet av svart för utformningen av hela inredningen av köksutrymmet är en inofficiell design. Släta fasader köksbänkar, som ligger i ett hörn layout från golv till tak ser mycket monolitisk, en glänsande glans förkläde över arbetsytor späder svarta lagringssystem.

kök

Det är inte lätt att hitta helt svarta hushållsapparater och ett handfat, men för en generell minimalistisk bild av köksutrymmet var detta ett nödvändigt villkor. Rummet är ganska rymligt, förutom köket och en matsal - ett matbord och bekväma stolar svart skugga.

Svart inredning

På omkretsen av takbeläggningen inbyggt belysningssystem, vilket ger den nödvändiga belysningen av alla rum. För lokal belysning av köksuppställningsytorna är bakgrundsbelysningen inbyggd i skåpets nedre del på övre plan. Matsalen ger en lokal belysning av sammansättningen av tre lakonformade hängande lampor.

Black Dining Group

På den översta nivån finns en privat hemmakontor, minimalistisk atmosfär som kan vara avundas skaparna av stil. Absolut snövit yta suddar ut gränserna för strukturer och föremål, en svart kant lagring och skrivbord gör kontrasten i tydligheten i inre rum på vinden.

Vit skåp

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 − 83 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map