LED-belysning i inredningen

% D1% 81% d1% 82% d0% b8% d0% bb% d1% 8c% d0% bd% d1% 8b% d0% b9-% d1% 81% d0% b2% d0% b5% d1% 82% d0% vara% d0% b4% d0% b8% d0% vara% d0% b4% d0% bd% d1% 8b% d0% b9-% d1% 81% d0% b2% d0% b5% d1% 82% d0 % b8% d0% bb% d1% 8c% d0% bd% d0% b8% d0% ba

Inte så länge sedan var LED-lamporna inte hörbara, då började de bara användas för att belysa vissa delar av rummet. Nu har LED-belysning använts i stor utsträckning och används i de flesta hem.
svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-30 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-34 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-40 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-48 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-55 stor rund LED-lampa stor LED-lampa vardagsrum i vita toner designer LED-lampor överflöd av LED-belysning innovativa dekorativa lampor kombinerad belysning i badrummet

Fördelar med LED

LED-belysning blir allt populärare, och det här förklaras lätt, eftersom de har ett antal fördelar jämfört med andra typer av belysning:

 • En lång driftstid - om installationen utfördes korrekt och strömförsörjningen i huset är stabil, blir livslängden cirka ett hundra tusen timmars aktiv användning. Om alla komponenter i LED-systemet körs kvalitativt, kan det ta cirka 25 år (om du använder en lampa i 10-12 timmar om dagen). Användningsperioden för konventionella glödlampor är ett hundra, eller till och med mer, mindre. Dessutom bör man komma ihåg att kvaliteten på dessa lampor direkt beror på frekvens och antal på / av.
 • Kostnad - en annan fördel att det blir omedelbart märkbar, eftersom effektiviteten av dem är 22 procent, medan den konventionella glödljus omvandlas till endast 2,5%, eftersom resten går till uppvärmning av en volframtråd, stabilisatorer, omvandlar den elektriska strömmen i ljuset.
 • Luminiscensriktning - ljusflödet i LED-lamporna skickas endast till en halvklot, så du behöver inte utrusta speciella reflektorer. Detta alternativ minskar ljusförlusterna minst två gånger eftersom reflektorerna sprider ytterligare 55-65% av ljusflödet. På grund av detta är lysdioderna mest effektiva när man spotlightar.
 • Stabil belysning - Lysdioder ger en jämn ljusutgång utan flimmer, vilket gör dem mycket bättre än glödlampor eller lysrör. Den skakande ljuset fixar inte människans hjärna, men det påverkar ögonen, som snabbt blir trötta. Detta problem är särskilt märkbart när du arbetar med en dator eller medan du läser.

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-24 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-19 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-48 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-91 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-21 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-41-721x1024

 • Trögheten är frånvarande - LED-lamporna lyser omedelbart vid full effekt och tändningstiden är osynlig.
 • Ekologisk säkerhet - LED-lampor är helt säkra, eftersom de inte innehåller kvicksilverånga, till skillnad från lysrörslampor (om du bryter en sådan lampa, måste du avgasa den för att undvika eventuell förgiftning). LED-lampor behöver inte särskilt underhåll eller arbetskrävande bortskaffande.
 • Tillförlitlighet - LED-lampans utformning innehåller inte glödlampor, vilket innebär att den mekaniska hållfastheten är tillräckligt hög. Slitstarkt polykarbonatglas kan enkelt motstå både konstant överbelastning och punktstötbelastning.
 • Modest dimensioner - det här låter dig skapa små belysningssystem. Till exempel har chic LED-paneler en tjocklek på mindre än en centimeter.
 • Ingen överbelastning - under effekt som förbrukas av LED lampströmmen från en ampere till 0,5 (samtidigt gasen laddningslampan förbrukar upp till 4,5 ampere, vilket orsakar stockning i nätet).

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-26 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-38 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-47-768x1024 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-70

En stor fördel är också kombinationen av lysdioder i ett enda system med rörelsesensorer, kontroll av ljusstyrka, clearance, samt kameror och infraröda sensorer, regulatorer. Till exempel - sätt in en viss nivå av belysning i rummet. Sensorerna skannar belysningen under dagen och reglerar kraften i konstgjord belysning, ökar på natten och minskar dagligen.

Trots all charm av LED-belysning, borde vi säga om bristerna. Det finns bara två, men de är ganska viktiga. Om det första är ett pris som motiverar sig på grund av en lång livslängd, måste den andra bli brottad. Den optimala temperaturen för LED-funktionen överstiger inte 50 grader, vilket betyder att det är nödvändigt att ta hand om kylflänsen vid användning av extremt kraftfulla lysdioder.

rund takkrona runda ljus rund taklampa vägg- och takbelysning originalbelysning i vardagsrummet original LED-belysning blå nyanser original LED-belysning originalbelysningsarmaturer fixturer i lägenhet loftet Fixtures Grilyato lampor för inredning i loft stil LED ljuskrona för stretch tak LED-ljussystem på däck LED-belysning i köket LED Badrumsbelysning LED-belysning i studiolägenhet LED-belysning för kök LED-belysning med gul och blå bakgrundsbelysning LED-linjer i vardagsrummet LED-lampor

LED-belysning i inredningen

På grund av de kompakta dimensionerna kan LED-lampor ha olika typer av konstruktioner, vilket gör det möjligt att välja den optimala lampan för rumstypen och dess stilriktning.

Typer av konstruktioner:

1
 • För sträcktak - kombinerade används flera typer. LED kan styra ljusintensiteten, zonera utrymme, skapa en mängd ljusbelysning. Till exempel, om vi betraktar köksstudio, då i köket själv kan du använda lamporna med en kall färg och i matsalen varm.
 • Taket på flera plan markeras med snygga LED-ränder som ger taket ett tredimensionellt och raffinerat utseende.
 • Spots - lampor med olika strålningsfärger, kan ge mångfärgad belysning med nyanser. Sådana lampor kommer att lägga färg, både i sovrummet och i plantskolan.
 • Paneler - det är bäst att använda i kontorsbyggnader, eftersom ljusstyrkan når 6000 lumen, och elförbrukningen blir relativt liten.
 • Inbyggda LED-lampor - snygga och raffinerade armaturer med maximal noggrannhet. De ger ett brett utbud av färger och har olika former.
 • Ljuskrona. På grund av små dimensioner ger LED-lampor möjlighet att få ett stort antal ljuskällor i en enhet. Tack vare detta har konstruktörer obeslutna händer och kommer att kunna erbjuda ett oändligt antal stilfulla och originella idéer för att dekorera rummet. Om interiören har en klassisk stil, är det bättre att använda en ljuskrona med ljuslampor. Ljuskronan själv kan vara gjord av specialgjorda trä och smidesjärn. Att dekorera en ljuskrona görs bäst med kristallhängen, glas med ovanliga former eller mattinsatser. Om stilen på lägenheten är retro är det bättre att använda en karbin ljuskrona eller en rund lampskärm på sladden. Det största och svåraste valet för älskare av moderna stilar, för här erbjuder designers många intressanta alternativ, som alla harmoniskt passar in i vilket rum som helst.

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-9 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-10 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-12 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-17 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-09

Om LED-lamporna är installerade i köket, badrummet eller annat rum där det finns möjlighet till hög luftfuktighet, bör du vara uppmärksam på de speciella lamporna. Normala lysdioder är mycket känsliga mot fukt och kan misslyckas, så du måste fokusera på armaturer med vattentäta ytor och speciella egenskaper.

LED ljuskronor ovanför bordet LED takpaneler LED retro och loft armaturer ledde ljus i badrummet led bordslampa LED-lampa i plantskolan LED i designen av en modern studio lägenhet dold LED-belysning modern LED-belysning en kombination av varma och kalla toner i belysningen i köket snygga ljuskronor spotlights i ett vitt rum spår ljus i sovrummet spårljus i köket spårljus ultramodern LED-belysning kontrollerad lampa kallbandsljus chic LED-ljuskrona

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map