Snövit spansk villa i medelhavsstil

Inredning av en spansk villa

Medelhavsstil framträdde som en del av landstilen med en "sydlig accent". Solens strålningens värme, den himmelska blåen och azurbladen på havsytan återspeglas i utformningen av Medelhavet bostäder. I denna publikation vill vi bekanta dig med manifestationen av den spanska Medelhavsstilen i ett modernt inredning med exempel på en enda villa. Detta bländande vita hus, belägen på en kulle med en vacker utsikt över omgivningen, är fylld med spanskens anda, kärlek till sommarsolen, naturen och livet.

Låt oss börja vår lilla rundtur i den spanska villaens snövit lokaler från korridoren, där vi kommer genom den välvda ytterdörren. Det bör noteras att inte bara det spanska interiöret kännetecknas av användningen av välvda dörröppningar och skiljeväggar med karakteristiska utklipp, men det är i sydliga mönster att sådana strukturella element ser mest organiskt ut. Medelhavsstil kännetecknas av användning av snövit dekoration av tak och väggar, men i det här bostadsägandet beslutades att gå vidare och polera golven i samma ton. Torka de vita idylliska dekorobjekten av trä av olika raser och vackra rätter med sydlig färg i dekorationen.

Entré hall

Vi är med dig i vardagsrummet, som, liksom de flesta lokalerna i huset, är dekorerade i vitt. En stor hörn soffa och fåtöljer med snövit møbel representerar en mjuk sittgrupp. I den här spanska villaens lokaler används överallt trämöbler, målat med vit färg, men det görs inte helt, med efterföljande effekt av åldrandet. Endast en fläckig matta på golvet och kuddeöverdrag för kuddar späd ut den snövit paletten i vardagsrummet.

Vardagsrum

Endast vid första anblicken är inredningen och inredningen av rum i Medelhavsstilen enkel och otrevlig. Många uppmärksammas på inredningen, textilier och dekoration av byggnadens arkitektur.

Uppmärksamhet på detaljer

I vardagsrummet, som i de andra rummen, installeras stora panoramafönster genom vilka alla rum är fyllda med solljus det mesta av dagen. Nästan från alla rum i villan finns tillgång till en stor bakgård, som är cementerad och målade i ett traditionellt vitt hus för denna södra bostad. Men vi kommer senare tillbaka till honom, och från vardagsrummet, efter att ha stigit på ett par steg, går vi in ​​i köket och matplatsen.

Panoramafönster-dörrar

Rekreationsområde

Inte överraskande görs matlagnings- och måltidsegmentet i samma snövit nyckel som vardagsrummet. Vid en viss höjd i förhållande till huvudutrymmet är en zon med en matsalgrupp gjord i en skål av modern och klassisk stil. Ett enkelt snövit bord och bekväma stolar med mjuka ryggar och stolar på böjda ben bildade en harmonisk allians. Endast ett färgstarkt konstverk på väggen, gjord i granatäpple nyanser, utspädd den vita tonen i köket-matsalen. Texturerad sort i matsalområdet togs med en ursprunglig ljuskrona som låg mycket låg över bordet.

Kök-matsal

Utsikt över andra nivån

Det snövit köksemblemet från förvaringssystem och arbetsytor är nästan osynligt mot den allmänna bakgrunden. Fasaderna på skåpen är släta, utan handtag och tillbehör. Endast närvaron av hushållsapparater ger ut det funktionella underlaget för detta praktiska segment av rummet.

Köksplattor

När vi lämnar rummet för att laga mat och absorbera mat, genom de välvda passagerna, går vi in ​​i våra privata rum.

Välvda passager

I det spanska sovrummet, hela inställningen och melodierna till pacifiering, avkoppling och avkoppling - en stor bekväm säng, en ljus palett av rummet och stora panoramafönster-dörrar med en vacker utsikt bakom dem. Men höjdpunkten i sovrummets inre var inte en säng, men en antik garderobskåpa av trä, målade med vit färg. Den här. Kanske inte den mest praktiska möblerna, ger designen av ett unikt rum, individuell charm.

Sovrummet

Huset har två badrum. Den första är en standard uppsättning nödvändiga attribut för vattenprocedurer - ett bad, en liten dusch och ett par kvadratiska tvättar med speglar.

Badrummet

Den snövit finishen i badrummet är utspädd endast med sandbeige nyanser av golvplattor med imitation av stensten. Om det inte var för bilden ovanför badrummet med rika färgstarka färger, kunde hela badrumsmiljön kallas djärvt snöboll, vilket för Spaniens heta klimat låter nästan som en komplimang.

Snövit badrum

Det andra badrummet, även i vitfärger, är utrustat med ett symmetriskt arrangemang av två tvättställ med speglar och tvättkorgar under dem.

Men här är duschen i det här badrummet mycket större och utrustad med en stor spegel på en av väggarna.

Stort duschrum

Från villaens viktigaste lokaler finns tillgång till bakgården, betong och inhägnad med ett staket. Låt oss titta närmare på dess design.

Utgång till bakgården

Snövit staket

En hel komplex för vila och avkoppling ligger i bakgården. I skuggan av byggnaden finns en mjuk zon med snövit möbler, rikt dekorerad med kuddar. Och centrum av ensemblet, trots platsen i hörnet av gården, var den ursprungliga poolen.

Vilazon i luften

En ljus skugga från träden glider över den ljusa azurblå ytan av vattnet och inbjuder till att dyka in i den varma sommardagen. Hela situationen är en illustration av attityden till livet, arbetet och resten av den sydliga befolkningen i Medelhavsländerna i allmänhet och Spanien i synnerhet.

Simbassäng

Här på bakgården, men på andra sidan byggnaden, i skuggan av gröna växter finns en smidesjärnsäng med ljusa kuddar, som en symbol för den spanska siestaen. Vad kan vara bättre än att ha en eftermiddagslur i frisk luft, när en lätt bris smälter på huden, och ljudet av havsvågor hörs på avstånd?

Smidda sängen

Kanske är det bättre att bara ha möjlighet att äta frukost, titta på havet eller att dricka ett glas vin och sitta på den ursprungliga barstolarna bakom ett högt träbord och beundra solnedgången.

Frukosthörna

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map