Design av en hems leilighet i lyse farger

Leilighet design i lyse farger

For tiden er bruk av loftestetikk ikke bare mulig i rom som en gang var produksjonsbutikker eller lagringsanlegg. Selv i en typisk byleilighet med mellomstore boareal, kan du bruke motivene til industriell stilistikk til å skape et interessant, ikke-trivielt og moderne interiør. Hvis du bare vil tippe på loftet stil i hjemmet ditt, skygge moderne motiver med industriell chic, så kan designprosjektet av leiligheten, som du ser videre, være en nyttig og inspirerende episode. La oss starte vår lille tur i leiligheten med beskjeden størrelse, lys fargepalett og lyse motiver av industri i interiøret.

Design i lyse farger

Knapt å ha kommet inn i leiligheten, finner vi oss umiddelbart i sone på kjøkkenplassen, skilt fra hallen av glassskjermer. En uvanlig designløsning for rationell bruk av nyttig plass førte til etableringen av et originalt og eksternt attraktivt miljø.

Kjøkkenområde

På den ene siden er kjøkkenområdet helt isolert fra resten av rommet, og man kan ikke bekymre seg for lydene og luktene kommer fra dette funksjonelle segmentet av boligen. På den annen side - dette lille rommet er så lyst og gjennomsiktig at det ufrivillig oppfattes som en integrert del av det felles rom

Kjøkken bak glasset

En liten bar-teller ble et sted for å organisere korte måltider. Og avføringen av den opprinnelige utformingen kompletterte effektivt det koselige stedet til frokost.

Bar telleren

Lys glatte fasader av kjøkkenskap, arrangert ved hjelp av en lineær layout, er absolutt det mest økonomiske alternativet når det gjelder forbruk av kvadratmeter. Mangelen på tilbehør på skapets dører sparer også de trengte sentimetrene av kjøkkenområdet. Fra loft stil kjøkken plass gikk murverk, men ikke i sin naturlige farge, og en snø-hvit overflate, men det er veldig imponerende og spektakulære når det gjelder det visuelle inntrykket produsert.

1

Forkle til en murstein

Til tross for noen isolasjon av kjøkkenplassen, er en del av innredningen og innredningen utvidet til stuen. Her ser vi innføring av snøhvit murstein i veggdekorasjonen og tilstedeværelsen av åpne hyller med belysning som ligner på de som brukes på kjøkkenet. En liten sofa med et lærbelegg av lyse korallfarger ble ikke en enkel dekorasjon av et salong, og fokus senteret tiltrekker seg oppmerksomhet.

Boareal

Åpne hyller til suvenirer og andre små ting gjør ikke interiøret mer tungt, men fungerer som en dekorasjon. Takket være belysningen av den nedre delen av konstruksjonene, synes de å sveve i luften. Og om kvelden skaper belysningen en mer intim, bortgjemt innstilling enn sentral belysning.

Åpne hyller

Snøhvit murstein

En hvit veggdekorasjon er alltid "å hjelpe" i små rom, ikke bare bidrar til utvidelse av visuell plass, men også å skape en lett og avslappet atmosfære er den perfekte bakgrunn for møbler og innredning for alle farger.

dekorasjon

Hvite vegger

Motsatt myke sone i stuen på skyvepanelet er en videosone. Fordelen med moderne TV er sikkert i de tynne skjermene, som kan henges som et bilde på nesten hvilken som helst overflate. Originality i det indre av dette segmentet av rommet brakte kombinasjonen av flater "under et lys tre" og "for betong". For tiden i butikkene konstruksjon og etterbehandling materialer er tilgjengelig som veggpaneler og bakgrunnsbilder, overflate som ser ut som betong, men du trenger ikke å bekymre deg om de negative kvaliteter av disse flyene, og nyte fordelene av det valgte materialet.

Videosone

dørs kupé

På soverommet ser vi et enkelt og lakonisk interiør med overlegen lysfarger. En hvit vegg finish visuelt utvider plass, bruk av innstikk "under betongen" og henger fra taket lamper med nyanser som minner om den gjennomsiktige gjennomføringen av loft estetikk i moderne design av personlige plass. Møbler enkle og klare former, innredningen er nesten fraværende, selv tekstil ikke innføre en rekke fargepalett i interiøret - alt i dette soverommet arbeider for å skape mest mulig nøytral, avslappende atmosfære, som fungerer som en bakgrunn for å skape en atmosfære som bidrar til god søvn.

Soverom i lyse farger

Tette gardiner av mørk sjokoladefarge og den fineste hvite tyllen skaper en attraktiv ekstern og funksjonell union. For rom, innredet i en loftstil bruk av tekstiler for dekorasjon av vinduer er uvanlig, men da romsleiligheter var aldri produksjonshall, og vinduene i rommet i standardstørrelser, og for soverommet er viktig å skape et utviklende optimal belysning.

Sjokolade Gardiner

Noen industrialisering av etterbehandling av vertikale flater er festet til veggpanelene "for betong" og tjener som en utmerket nøytral bakgrunn for videosonen opprettet motsatt sengen.

TV på soverommet

Oppmerksomhet på detaljer er nøkkelen til en vellykket implementering av designideer. Som alltid er det generelle inntrykket bestående av mange nyanser, detaljer og trivialiteter. Ved utformingen av et rom for søvn og hvile, selv med det enkleste og mest strenge interiøret, er det viktig å være oppmerksom på mindre, ved første øyekast designelementer.

Suspendert lysarmaturer

Lederen av sengen

Fra soverommet er det en utgang til glassed-in loggia, hvor et koselig sted for hvile og til og med et kort måltid er arrangert. Snøhvite møbler på bakgrunn av sjokoladeutsmykning ser uttrykksfulle, attraktive og lyse ut, og organiserer harmonisk med soverommet.

Registrering av loggia

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map