Interiør av et australsk hus med havutsikt

Australsk seascape

Vi tilbyr deg en tur til rommene på et australsk hus som ligger på havet. Lys sol, klar himmel, lys sand og azurblå havbølger reflekteres i innredningen av et privat hus.

Australske herskapshuset

Bygningens fasade er malt hvit, i motsetning til den mørke utformingen av vindu og døråpninger, det grå takbekledning. Et ganske stort tak på taket gir en slags markise i første etasje. I skyggen av terrassen er det flere friluftsområder.

Fasade av bygningen

Gartner

Det myke avslapningsområdet under baldakinen var laget av tre hagemøbler med myke avtagbare seter og ryggstøtter. Kombinasjonen av en dyp blå nyanse av polstring og lett tre skaper en melding til den marine stilen, og husker den uvanlige plasseringen av herskapshuset og nærheten til havet.

På terrassen

Originale bordstativer og grønne planter i store rektangulære kar har fullført bildet av et komfortabelt, komfortabelt og estetisk attraktivt sted å slappe av i frisk luft.

Utemøbler med myke seter

I tillegg til sittegruppe med myke sofaer, ble en spisestue arrangert på en treplattform, bestående av et ovalt trebord og mørkeblå stoler på en metallramme. Hva kan være bedre enn å spise ute i frisk luft? Bare en familie middag eller middag under lyden av surfe og med utsikt over havet.

Havutsikt

En annen spisestue, bestående av et flettet bord og stoler av rotting mørkegrå, ligger i bakgården. Og selv om havet ikke er synlig fra dette stedet, men mange grønne planter, kompenserer det attraktive landskapsdesignet på gårdsplassen denne mangelen, og skaper en hyggelig og inspirerende atmosfære.

Hagemøbler fra rotan

Men tilbake til vårt hovedmål og nøye vurdere interiøret i det australske herskapshuset.

Inngang til huset

Komme inn i de romslige boligene i hjemmet på havet, dyper vi inn i den kule atmosfæren til et respektabelt hjem. Når været er varmt i det meste av året, vil jeg ha boligmøbler, ikke bare for å gi trøst, komfort og fred, men også kjølighet. Snøhvit dekorasjon av romslige rom og bruk av noen nyanser av blått for innredning, bidrar til å takle denne oppgaven. I hele huset, for eksempel, vil det ofte være åpne hyller med originalinnredning og ikke bare på sjøtemaet.

Marine motiver

Nesten umiddelbart, går inn i huset, ser vi en spisestue, inngjerdet med et glass skjerm fra gangen. Et rundt bord med lys tre og tre stoler, malt i en grå-blå nyanse med myke seter, dannet en spisestue gruppe.

Spisestue

Supplert med en enkel, men likevel elegant spisestue innstilling er et bilde med havutsikt og en original sammensetning av anheng lamper med gjennomsiktig nyanser ligger på forskjellige nivåer.

Spisestue

Hvis det er en spisestue, så må det absolutt være et kjøkken i nærheten. I det romslige rommet på kjøkkenet er det også snøhvit dekorasjon av veggene, kun en vertikal overflate ble fremhevet og foret med treveggpaneler. Det samme etterbehandlingsmaterialet ble videreført i utformingen av kjøkkenet settet, som har hvite åpne hyller som øverste nivå. Vanligvis brukes slike lagringssystemer for demonstrasjon av de mest favoritt og vakre kjøkkenutstyr, kjøkkenutstyr og andre redskaper. Kjøkkenkroken, som har blitt en fortsettelse av det innebygde kjøkkenkjøkkenanlegget, kan samtidig fungere som et rekreasjonsområde og være en del av spisesegmentet. Et enkelt spisebord av lett tre og et par grå stoler gjorde ham til en kampanje. For korte måltider, tapas frokoster, kan du bruke servering kjøkken øya bordplaten og den originale barstoler.

kjøkken

I første etasje er det også en romslig stue, som inkluderer flere avslapningsområder og lese hjørner. Og igjen ser vi den snøhvide dekorasjonen av veggene, tregulvbelegget i lyse farger, åpne hyller, plassert i spesielle nisjer langs siden av peisen. Den myke sonen i stuen er en romslig snøhvit hjørnesofa med mange store puter. I kampanjen for ham var oksen utstyrt med et komfortabelt lavt bord med mørk farge. Den runde formen danner en slags rekreasjonssenter.

Stue

Det er også en komfortabel leseområde, bestående av et par stoler med velour setetrekk dyp blå, hvit flettet bord pidestall og funksjonell utendørs lampe for lokal belysning. Store innendørs planter ikke bare utvannet palett av å leve for sin rike grønne nyanser, men også bringe atmosfæren i rommet en touch av dyreliv, friskhet og letthet.

Fargerike lenestoler

I det australske boligeiendom er det en annen liten stue som utfører blant annet kontorets funksjoner. Møblene i dette rommet viste seg å være mer kontrast, mettet, fargerikt, på grunn av aktiv bruk av mørkt tre ved produksjon av innebygde møbler. Det er åpenbart at blant husholdninger i den australske boligen er det mange bokelskere, fordi små, bortgjemte steder for lesing, utstyrt med komfort og praktisk, er til stede i hele huset.

Stue kabinett

Følg deretter innvendige utilitære lokaler, blant annet bad og toaletter. Utformingen av det første badet er dominert av snøhvit fliser "metro" og bruken av marmorflater for å fullføre benkeplater og mellomrom med høyest eksponering for fuktighet. Lagringssystemer laget av lett tre, brakte litt naturlig varme til det hvite og kule badmiljøet.

På badet

Shell design

Et annet bad er utstyrt med en dusjkabinett og har en mer kontrastfylt interiør. Kombinasjonen av snø-hvite fliser "metro" og svart mosaikk fliser gulv, lagring og baderomsutstyr, har skapt et veldig interessant allianse, dynamisk bilde av plass til vann prosedyrer.

Svart og hvitt design

Innredningen av rommet rundt den opprinnelige steinvasken på badet er også bemerkelsesverdig. Nontrivial fargekombinasjoner, men fra en rolig fargepalett, skapte et interessant, estetisk attraktivt bilde av et utilitaristisk rom.

bad

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 86 = 94

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map