Landhus i eklektisk stil – blanding av stiler og epoker

Bruken av sjeldenhet i det indre av eklektisk stil

Hva gjør en person som liker både enkel landet stil, eleganse og luksus av barokk og renessanse, funksjonalitet minimalisme og art deco, hvordan sette sammen til en harmonisk helhet, alle disse kvalitetene, og er det mulig?

Ja. Og dette ble mulig på 90-tallet av XIX-tallet, etter at de ledende europeiske designerne spurte et lignende spørsmål. Deres ide var bare å prøve å blande elementer av allerede eksisterende klassiske stiler, noe som gjør denne blandingen noe nytt i designens verden. Som et resultat av disse søkene har det oppstått en ny stil - eklektisisme, som på gresk betyr "Jeg velger, velger jeg."

I begynnelsen av det tjuende århundre var det alvor presset stiler som Art Nouveau, Art Deco, overskygget det med sin nyhet og ekstravaganse. Men ekte kunst kan ikke overskygges. Dette skjedde også med eklektisk stil. I begynnelsen av det tjueførste århundre, beholdt sin grunnleggende konseptet (for å absorbere det beste av andre, har moderne stiler), eklektisk brøt på nytt i gruppen av ledere. Eksperter forklarer dette faktum av det faktum at blant folk er det svært få tilhenger av en bestemt stil.

For å forstå dette fenomenet, vil vi bli kjent med de viktigste stadiene av design og funksjoner som er spesifikke for den eklektiske stilen.

For en harmonisk konstruksjon av interiøret i eklektisk stil, er en bestemt stil valgt som vil være grunnlaget for alt som skjer i rommet. Hovedfarge er den grunnleggende stilen. Det er ønskelig at den er hvit, beige eller grå.

Best for denne rollen vil de minimalistiske, skandinaviske eller moderne klassiske stilene gjøre.

Det må være andre farger i form av lyse aksenter. Det kan være møbler, tekstiler, dekorelementer. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å følge noen regler, med unntak av en ting, forutsetter eklektisisme ikke unødvendig variasjon av farger. Eksperter anbefaler å bruke ikke mer enn tre farger.

Nå må du velge stilene, elementene du vil se i det innredede rommet. I dette tilfellet bør du ikke kombinere mer enn tre stiler, slik at rommet ditt ikke ser ut som et vanlig oppbevaringsrom.

Et interessant trekk er tilstedeværelsen av stil i interiør elementer, som vil utvilsomt tiltrekke seg, med det, hele tiden, oppmerksomheten til dine gjester. Dette kan være alt: en utstoppa dyr eller et hode, et speil i en uventet, men likevel god beliggenhet, relieffer av kjente personer i et liv størrelse paneler på temaet, det ville virke, ikke svarer til status av rommet, etc. Kort sagt, alt som kan overraske deg, bør ha et sted i rommet ditt.

Møbler med hensyn til døren skal plasseres under hensyntagen til dens dimensjoner: massive møbler - på baksiden, møbler av mindre dimensjoner - i forkant. Dette arrangementet gir en viss dybde på romplass.

Stilene valgt for eklektisisme bør være relatert. Denne tilkoblingen kan være farge, form, tilbehør. Det er viktig at i en stil er det et element av en annen stil.

Det kan være stoler fra forskjellige stiler, satt rundt bordet, puter på sofaen eller køya.

Monokromvegg kan dekoreres med malerier med landskap, svart og hvitt fotografier eller alt fra moderne kunst. Men for harmoni må det være nok av dem på veggen for å dekke det meste av veggen.

En vegg med kunstnerisk maleri vil se bra ut. Dette er et veldig vinnende alternativ for å dekorere veggene, harmonisk utladet til interiøret i eklektisk stil.

Bruken av en sjeldenhet i en eklektisk stil interiør for noen vil bli bare en godsend. Ikke hver person uten å angre seg med gjenstandene fra en tidligere periode i livet, han eller folk i nærheten av ham. Den eklektiske stilen vil hjelpe deg med å redde dem.

Eclecticism er en kompleks stil, for all sin tilsynelatende enkelhet. Det viktigste du ikke bør glemme når du dekorerer et eklektisk rom er at alle elementer i interiøret skal være i harmoni med hverandre. Bruke elementer av flere stiler betyr ikke tankeløs blanding av dem, fordi ideen om stilen i seg selv er blanding og kombinering.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map