LED-belysning i interiøret

% D1% 81% d1% 82% d0% b8% d0% bb% d1% 8c% d0% bd% d1% 8b% d0% b9-% d1% 81% d0% b2% d0% b5% d1% 82% d0% være% d0% b4% d0% b8% d0% være% d0% b4% d0% bd% d1% 8b% d0% b9-% d1% 81% d0% b2% d0% b5% d1% 82% d0 % b8% d0% bb% d1% 8c% d0% bd% d0% b8% d0% ba

Ikke så lenge siden, var LED-lysene ikke hørbare, da begynte de å bli brukt bare for å belyse enkelte områder av rommet. Nå har LED-belysning blitt mye brukt og brukes i de fleste hjem.
svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-30 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-34 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-40 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-48 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-55 stor runde LED-lampe stor LED-lampe stue i hvite toner designer LED-lys overflod av LED-belysning innovative dekorative lamper kombinert belysning på badet

Fordeler med lysdioder

LED-belysning blir stadig mer populær, og dette blir lett forklart, fordi de har en rekke fordeler, sammenlignet med andre typer belysning:

 • En lang driftstid - hvis installasjonen ble utført riktig, og strømforsyningen i huset er stabil, vil levetiden være rundt hundre tusen timers aktiv bruk. Hvis alle komponenter i LED-systemet utføres kvalitativt, kan det vare ca. 25 år (hvis du bruker en lampe i 10-12 timer om dagen). Bruksperioden for konvensjonelle glødelamper er hundre, eller enda mer, mindre. I tillegg bør det tas i betraktning at kvaliteten på disse lampene avhenger direkte av frekvens og antall på / av.
 • Kostnader - en annen fordel at det umiddelbart blir merkbar, siden effektiviteten av dem er 22 prosent, mens den konvensjonelle gløde lyset omdannes til bare 2,5%, fordi resten går til oppvarming av en wolframtråd, stabilisatorer, omdannelse av den elektriske strøm i lyset.
 • Luminescens-styring - Lysflødet i LED-lampene sendes kun til en halvkule, slik at du ikke trenger å utstyre spesielle reflektor. Dette alternativet vil redusere lyset tap minst to ganger ettersom reflektorene sprer en annen 55-65% av lyskilden. På grunn av dette er LEDene mest effektive når spotlighting.
 • Stabil belysning - Lysdioder gir en jevn lysutgang uten flimmer, noe som gjør dem mye bedre enn glødelamper eller lysrør. Lysets skjelving retter ikke menneskers hjerne, men det påvirker øynene, som raskt blir trette. Dette problemet er spesielt merkbart når du arbeider med en PC eller mens du leser.

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-24 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-19 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-48 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-91 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-21 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-41-721x1024

 • Inertien er fraværende - lysdiodene lyser straks med full effekt, og antennens tider er usynlige.
 • Økologisk sikkerhet - LED lys er trygge, som de ikke inneholder kvikksølvdamp i motsetning til lysstoffrør (hvis du bryter en lampe, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for å unngå mulig forgiftning). LED-lamper trenger ikke spesielt vedlikehold eller arbeidsintensiv avhending.
 • Pålitelighet - utformingen av lysdiodene inneholder ikke glasspærer, noe som betyr at den mekaniske styrken er høy nok. Slitesterkt polykarbonatglass kan lett tåle både konstant overbelastning og pekestøybelastning.
 • Beskjedne dimensjoner - dette lar deg lage små belysningssystemer. For eksempel har elegante LED-paneler en tykkelse på mindre enn en centimeter.
 • Ingen overbelastning - ved aktivering av LED-lampen forbrukes strøm fra 0,5 til en ampere (samtidig bruker gassutladningslampen opptil 4,5 ampere, noe som forårsaker overbelastning i nettverket).

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-26 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-38 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-47-768x1024 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-70

Også en stor fordel vil være kombinasjonen av lysdioder i et enkelt system med bevegelsessensorer, kontroll av lysstyrke, klaring, samt kameraer og infrarøde sensorer, regulatorer. For eksempel - angi et bestemt belysningsnivå i rommet. Sensorer skanner belysningsnivået i løpet av dagen og regulerer kraften til kunstig belysning, øker den om natten og reduserer om dagen.

Til tross for all sjarm av LED-belysning, bør vi si om manglene. Det er bare to, men de er ganske viktige. Hvis den første er en pris som rettferdiggjør seg selv på grunn av en lang levetid, så må den andre brytes. Optimal temperatur for drift av lysdiodene overstiger ikke 50 grader, noe som betyr at det vil være nødvendig å ta vare på kjøleribben ved bruk av ekstremt kraftige lysdioder.

rund taklampe runde lys rund taklampe vegg- og takbelysning original belysning i stuen original LED-belysning blå nyanser original LED-belysning originale lysarmaturer inventar i leiligheten loftet Utstyr Grilyato lamper for interiør i loft stil LED lysekrone for strekkloft LED-belysningssystem på dekk LED-belysning på kjøkkenet LED Baderombelysning LED-belysning i studioleilighet LED-belysning for kjøkken LED-belysning med gul og blå bakgrunnsbelysning LED-linjer i stuen LED lys

LED-belysning i interiøret

På grunn av de kompakte dimensjonene kan LED-lamper ha forskjellige typer konstruksjoner, noe som gjør det mulig å velge den optimale lampen for romtypen og dens stilretning.

Typer av konstruksjoner:

1
 • For strekkloft - kombinert, brukes flere typer. Lysdioder kan regulere lysintensiteten, zonere plass, skape en rekke lyseffekter. For eksempel, hvis vi vurderer kjøkkenstudioet, så i kjøkkenet selv kan du bruke lamper med en kul farge, og i spisestuen varm.
 • Taket på flere plan er uthevet av stilige LED-striper som gir taket et tredimensjonalt og raffinert utseende.
 • Spots - lamper med forskjellige stråling farger, er i stand til å gi multicolored belysning med nyanser. Slike lamper vil legge til farge, både i soverommet og i barnehagen.
 • Paneler - det er best å bruke i kontorbygg, da lysstyrken når 6000 lumen, og strømforbruket vil være relativt lite.
 • Innebygde lysdioder - fengende og raffinerte armaturer med maksimal konsistens. De gir et bredt spekter av farger og har en rekke former.
 • Lysekrone. På grunn av små dimensjoner gir LED-lamper muligheten til å skaffe et stort antall lyskilder i en enhet. Takket være dette har designere ubundne hender og vil kunne tilby et uendelig antall stilige og originale ideer for å dekorere rommet. Hvis interiøret har en klassisk stil, er det bedre å bruke en lysekrone med stearinlys. Lysekronen selv kan være laget av spesiallaget tre og smijern. Dekorere en lysekrone er best gjort med krystallheng, glass med uvanlige former eller matte innlegg. Hvis stilen på leiligheten er retro, er det bedre å bruke en karobelllysekrone eller en rund lampeskjerm på ledningen. Det største og vanskeligste valget for elskere av moderne stiler, fordi her designere tilbyr mange interessante alternativer, som hver harmonisk passer inn i et hvilket som helst rom.

svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-9 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-10 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-12 svetodiodnie-svetilniki-na-Kuhne-17 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-09

Hvis LED-lampene er installert på kjøkken, bad eller annet rom der det er mulighet for høy luftfuktighet, bør du være oppmerksom på de spesielle lampene. Normale lysdioder er svært følsomme for fuktighet og kan mislykkes, så du må fokusere på inventar med vanntette overflater og spesielle egenskaper.

LED lysekroner over bordet LED takpaneler LED retro og loft inventar ledet lys på badet ledet bordlampe LED-lampe i barnehagen Lysdioder i design av en moderne studioleilighet skjult LED-belysning moderne LED-belysning en kombinasjon av varme og kalde toner i belysningen på kjøkkenet stilige lysekroner spot lys i et hvitt rom spor lys i soverommet spor lys for kjøkkenet spor lys ultramodern LED-belysning kontrollert lampe kaldt belysning elegant lysekrone

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 + = 26

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map