Mansion i marokkansk stil: nåde og mystikk

Turkise vegger i soverommet

Invitere, mystisk, unik marokkansk stil i arkitektur, landskapsdesign, interiør skaper en veldig spesiell atmosfære. En gang i huset, laget i denne stilen, synes du å bli transportert inn i orientalsk eventyr, berører de historiske hemmeligheter Afrika i de siste århundrene.

Svømmebasseng i en marokkansk herskapshus om kvelden

I marokkansk stil er tradisjonene i Fenicia og Mauretania, Afrika og Frankrike, Hellas og Spania, og ulike tilbehør i andre land sammenvevd på en fantastisk måte. I denne stilen er de lyseste farger, intrikate ornamenter og utskårne detaljer konsentrert. Og over tid fortsetter den marokkanske trenden å utvikle seg, etterfyller sitt potensial med nye trender innen designkunst.

Arkitektoniske funksjoner for marokkansk stil er mange buede åpninger av enkle og forseggjorte former, gallerier og colonnades, balkonger og terrasser. Den tilstøtende tomten til huset etterligner det subtropiske klimaet i det sørlige landet, jeg. passende vil være kaktus, aloe og calanchoe busker, lianas og palmer:

Fotgjengerdelen på gården er vanligvis lagt ut med pavers eller paving plater:

Som bygg og etterbehandling materialer til dekorasjon av fasaden av huset, som i alle etniske stiler, er fliser, stein, leire og metall brukt her:

Ingen marokkansk hus kan gjøre uten verandaer. Dette er en gammel tradisjon for arkitektur i Marokko. Gulvet er nødvendigvis foret med fliser, keramiske gulvvaser er plassert i hele gårdsplassen. Koselige og komfortable møbler, et åpent ildsted og dammer med fontener har ro på slike uteplasser:

Siden den marokkanske stilen i utgangspunktet innebærer å blande andre områder, designere, møblert interiøret i huset i en slik etnisk måte, gjerne delta gamle folketradisjoner og moderne europeiske funksjoner. Dette gjør at du kan lage et universelt, komfortabelt og ekstravagant interiør i ett rom.

I stuen har tradisjonelle stilfunksjoner (mosaikkgulv, vegger, marmordetaljer) og moderne komfortable møbler sameksistens:

En annen uunnværlig tilstand for marokkanere i huset - tepper med de mest utrolige mønstrene, lyse farger. Tepper pryder gulvet i stuen, i spisesalen og i soverommet:

1

Fargeutformingen av herskapshuset i Marokko kan beskrives som en ekstravaganse av lyse, mettede farger. Hovedfargene er blå, blå, turkis. Lilla, lilla, røde og nyanser er ofte funnet i interiør:

Gul, gylden, oransje, terrakotta, brun brukes som typiske farger av den afrikanske ørkenen:

Hvit farge er ikke gitt liten betydning som et symbol på renhet og lang levetid. Hvit kan være vegger og tak eller møbler:

For å fullføre veggene i det indre av rommet i tillegg til tradisjonelle stein- og keramiske fliser, er en rekke typer teksturerte gips med en kornete eller jevn tekstur utmerket:

Perfekt kombinere i ett rom mosaikkfliser, tre og smidde elementer:

Overflaten av utskårne tre og smidde elementer skiller marokkansk stil fra andre afrikanske destinasjoner. Effektivt se krøllete balustrader, som omslutter balkongen og en trapp inne i huset:

Spiraltrapp i stuen

møbler

Tradisjonelle møbler for hvile i marokkansk stil - tre, med detaljerte utskårne detaljer, uten skarpe hjørner. Polstring av mykt stoff, hovedsakelig fløyel eller satin:

Lys rosa puff i nærheten av sengen

Det skal bemerkes at den marokkanske stilen er delt inn i praktfulle, luksuriøse ("palace") og enkle, lakoniske (rustikke). I ett husmøbler kan biter av begge disse retningene harmonisk tilgrense. For eksempel i kjøkkenet ser flotte tre kommoder, øyer og buffeer med effekten av brashing:

En gammel kommode på kjøkkenet

Og i spisestuen, en kostbar overflate med marmor eller granitt, møter møbler fra dyre skoger dramatisk med grovt brettet gulv:

Gule lenestoler rundt bordet

Keramisk servise, dekorert med mosaikker og malerier, metall skuffer og kanner, malt bokser og kister, smijern lysekroner - uunnværlig attributtene til den marokkanske interiøret:

Jacquard tekstiler - et senere oppkjøp av marokkansk stil, men de er perfekte for hverandre:

Et eksotisk panel laget av naturstein av en bisarre form og en fantastisk historie understreker det uvanlige og originale interiøret:

Badekar i myk hvit polstring

Til slutt skal det bemerkes at den eklektiske marokkanske stilen er egnet for personer med ideologiske kreative impulser, som elsker mangfold, lyse farger og rom.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map