Snøhvit spansk villa i middelhavsstil

Interiør av en spansk villa

Middelhavsstil dukket opp som en del av landsstilen med en "sydlig aksent". Varmen av solens stråler, den himmelsblå og azurblåen av havflaten reflekteres i utformingen av middelhavsboliger. I denne publikasjonen vil vi gjerne bekjenne manifestasjonen av den spanske middelhavsstilen i et moderne interiør ved hjelp av eksemplet på en enkelt villa. Dette blendende hvite huset, som ligger på en ås med vakker utsikt over omgivelsene, er fylt med spansk ånd, kjærlighet til sommersolen, naturen og livet selv.

La oss starte vår lille tur til de spanske villaens snøhvite lokaler fra gangen, hvor vi kommer gjennom buet inngangsdør. Det bør bemerkes at ikke bare for den spanske innvendig er karakterisert ved bruk av buede døråpninger og vegger med karakteristiske hakk, men at disse strukturelementene er så mest organisk i de sørlige utførelser. For Middelhavsstilen er preget av bruk av snøhvit dekorasjon av tak og vegger, men i dette hjemmet ble det besluttet å gå videre og polere gulvene i samme tone. Fortynn de hvite idyllene, dekorative gjenstander laget av tre av forskjellige raser og vakre retter med sørlig farge i dekorasjonen.

Inngangsparti

Vi er med deg i stuen, som, som de fleste av boligene i huset, er innredet i hvitt. En stor hjørne sofa og lenestoler med snøhvit møbeltrekk representerer et mykt sittegruppe. I lokalene til denne spanske villaen er overalt brukt tremøbler, malt med hvit maling, men dette er ikke gjort helt, med etterligning av effekten av aldring. Bare en flettet mat på gulvet og pute dekker for puter utvann den snøhvite paletten av stuen.

Stue

Bare ved første øyekast er innredning og dekorasjon av rom i middelhavsstilen enkel og upretensiøs. Det legges stor vekt på innredning, tekstiler og dekorasjon av bygningens arkitekturelementer.

Oppmerksomhet på detaljer

I stuen, som i de andre rommene, er store panoramavinduer installert gjennom hvilke alle rom er fylt med sollys det meste av dagen. Nesten fra alle rom i villaen er det tilgang til en stor bakgård, som er sementert og malt i et tradisjonelt hvitt hus for denne sørlige boligen. Men vi kommer tilbake til ham senere, og når vi kommer fra stuen, har vi reist opp i et par skritt, går vi inn i kjøkken og spisestue.

Panoramavinduer-dører

Rekreasjonsområde

Ikke overraskende er matlagingssegmentet gjort i samme snøhvit nøkkel som stuen. En litt forhøyet i forhold til hovedrommet er en spisestue med en gruppe dannet i bollen av moderne og klassisk stil - en enkel snø-hvitt bord og komfortable stoler med myke rygger og seter på de buede bena gjort en harmonisk allianse. Bare en fargerik kunst på veggen, laget i granatäpple nyanser, fortynnet den hvite tonen i kjøkken-spisestuen. Teksturert utvalg i spisestuen ble bragt av en original lysekrone suspendert svært lavt over bordet.

Kjøkken-spisestue

Utsikt over andre nivå

Det snøhvite kjøkkenets ensemble fra lagringssystemer og arbeidsflater er nesten usynlig mot den generelle bakgrunnen. Fasader på skapene er glatte, uten håndtak og tilbehør. Bare nærværet av husholdningsapparater gir ut det funksjonelle underlaget for dette praktiske segmentet av rommet.

Kjøkken benkeplater

Når vi forlater rommet for matlaging og absorbering av mat gjennom de buede passasjene, går vi inn i våre private rom.

Buede passasjer

I det spanske soverommet, hele innstillingen og melodier til pacifisering, avslapning og avslapning - en stor, komfortabel seng, en lys palett på rommet og store panoramavindudører med vakker utsikt bak dem. Men høydepunktet av det indre av soverommet var ikke en seng, men en antikk garderobe-garderobe laget av tre, malt med hvit maling. Denne. Kanskje ikke det mest praktiske møbelet, gir utformingen av et rom med unikhet, individuell sjarm.

Soverommet

Huset har to bad. Den første er et standard sett med nødvendige egenskaper for vannprosedyrer - et bad, en liten dusj og et par kvadratvask med speil.

På badet

Den snøhvite finishen på badet er fortynnet bare med sandbeige nyanser av gulvfliser med etterligning av steinstein. Hvis det ikke var for bildet over badet med rike fargerike farger, kunne hele badmiljøet kalles dristig snøball, som for Spanias varme klima høres nesten som et kompliment.

Snøhvit bad

Det andre badet, også laget i hvite farger, er utstyrt med et symmetrisk arrangement av to servanter med speil og vaskekurver under dem.

Men her er dusjen i dette badet mye større og utstyrt med et stort speil på en av veggene.

Stort dusjrom

Fra villaens hovedhus er det tilgang til bakgården, betong og inngjerdet med gjerdet. La oss ta en nærmere titt på designen sin.

Utgang til bakgården

Snøhvit Gjerde

Et helt kompleks for hvile og avslapning ligger i bakgården. I skyggen av bygningen er det en myk sone med snøhvit møbler, rikt dekorert med puter. Og sentrum av ensemblet, til tross for plasseringen i hjørnet av gårdsplassen, var det opprinnelige bassenget.

Restsonen i luften

En lys skygge fra trærne glir over den lyse azurblå overflaten av vannet, og inviterer til å stikke inn i den varme sommerdagen. Hele situasjonen er en illustrasjon av holdningen til liv, arbeid og resten av den sørlige befolkningen i Middelhavslandene generelt og Spania spesielt.

Svømmebasseng

Her i bakgården, men på den andre siden av bygningen, i skyggen av grønne planter er det en smijerns svart seng med lyse puter, som et symbol på den spanske siestaen. Hva kan være bedre enn å ha en ettermiddagslur i frisk luft, når en lett bris kjærtegner huden, og lyden av havbølger høres i det fjerne?

Smidd seng

Kanskje er det bedre å bare ha mulighet til å spise frokost, se på havet eller drikke et glass vin, sitte på de opprinnelige barstoler på et høyt trebord og beundre solnedgangen.

Frokosthjørne

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map