Golvalternativ

Golvalternativ

Det är ingen hemlighet att valet av golvbeläggning beror direkt på komforten i huset. Idag erbjuder marknaden för byggmaterial ett brett utbud av golvbeläggningar: matta, laminat, kakel etc. Var och en av dem har sina egna unika egenskaper, fördelar och nackdelar. Var och en av dem väljs beroende på rummet (med hänsyn till patensen, luftfuktigheten, temperaturfallet etc.). Tänk på de mest populära alternativen för att klara golvet, deras egenskaper och foton i inredningen.

parkett

Golvparkett

Parkett är bara gjord av naturligt trä, så det anses vara den mest miljövänliga golvbeläggningen. För produktion av material utvalda sällsynta träd av fasta sorter, som är speciellt bearbetade. Det är därför kostnaden för parkett alltid hög. Den främsta fördelen med parkett är dess presenterbara och konstnärliga utseende. Bland bristerna kan noteras komplexiteten av vård, känslighet för temperatur och fukt.

Laminatgolv

Golv med laminat

Laminat - En utmärkt lösning för golvet, vilket kombinerar praktiska egenskaper, dekorativa egenskaper och rimligt pris. Laminat kan imitera nästan vilken färg som helst av trädet, vilket är väldigt bekvämt när man dekorerar ett rum. Dessutom kan materialet vara i mer än 20 år, och det är inte svårt att ta hand om det.

linoleum

Linoleum som ett alternativ för att klara golvet

Linoleum finns nästan i något rum: om det är ett hus, kontor eller till och med ett produktionsrum. Detta beror på det faktum att materialet har en hög slitstyrka och hållbarhet. Vissa typer av material är emellertid rädda för fukt och låga temperaturer, och om reglerna för operation inte observeras kan linoleum spricka.

Mattäcke

Matta på golvet

Många tycker att mattan är en matta, men det är det inte. Materialet produceras i rullar med obegränsad längd, och golvet sker över hela ytan av golvet. Det finns några typer av tupplur: lång, medium och kort, och beroende på detta förändras vårdens komplexitet. Mattor skiljer sig åt i typer, egenskaper, textur, tupplur och andra parametrar, så det kan väljas för nästan vilket rum som helst.

kakel

Golvplattor

Den bästa plattan är lämplig för "våta" rum, till exempel badrum och kök, eftersom de har ökad slitstyrka, hållfasthet, fuktmotstånd och temperaturskillnad. Det är värt att notera att golvet i plattan är ganska kallt, så det rekommenderas att ansluta systemet med "varmt golv". Idag erbjuder marknaden för byggmaterial ett stort antal typer av plattor: från keramik till PVC, och en mängd olika färger, texturer och texturer hjälper till att betona utformningen av vilket rum som helst.

Fylla golv

Golvet i vardagsrummet

Golvet kan användas både på den grova ytan (för att jämna ut ytan) och på ytan. En särskiljande kvalitet på materialet är möjligheten att tillämpa en 3D-banner. Denna nyhet kommer perfekt att framhäva ägarens goda smak. Golvets yta kan vara av olika färger och texturer: matt, blank mm

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map