Столице с властитим рукама – креативно и практично

Бамбоо столица

Да ли сте уморни од тражења одговарајућег намештаја за ваш дом или дацху? Да ли је породични буџет исцрпљен поправком? Или бисте можда волели да радите унутрашње предмете сопственим рукама, да израдите оригиналан дизајн и уштедите на материјалима? У сваком случају, овај избор 50 креативних идеја за стварање столица за себе. Високо и ниско, масивно и елегантно, са леђима иу облику столица, за градски стан или земљу, у нашој колекцији оригиналних идеја, сви ће пронаћи инспирацију.

Необична столица властитим рукама

Креативни дизајн

Унутрашњи предмети направљени сопственим рукама, доносе посебну атмосферу у било којој ситуацији. Али, пријатно је не само да створимо нешто оригинално својим напорима, већ и да уштедимо истовремено, или можда да дамо нови живот већ исцрпљеним предметима или материјалима. Дизајнери нам пружају опције за прављење столица и столица буквално са било каквих импровизованих средстава. Али само знате који је материјал на располагању за вас лично, са оним што ће бити лакше управљати и који дизајн столице је погодан за ваш ентеријер или уређење на дацха или у сеоској кући.

Катедра са импровизованих средстава

Оригинални модел

За дечију собу

Бамбоо столица

Старе, бескорисне скејтере могу бити одличан материјал за прављење седишта и столица назад, што је у стању да постане пространа столица. Материјал плоча је прилично јак - столица ће трајати дуго времена, пружајући квалитет монтаже.

Катедрала скејтборда

Није потребно избацити старе канте, једноставно освјежити премаз новом бојом и завртати ноге на посуду.

Столице с властитим рукама - креативно и практично

А шта је са вртним намјештајем из детаља баштенских алата? Мало маште, напор и слободно време - ексклузивни комади намјештаја за вашу земљу или земљиште су спремни.

Столице од вртних алата

Ако је потпуно чврста и чврста столица истрошена од седишта, или се пунио поклопац - користите старе траке за стварање ексклузивног дизајна.

Стари сигурносни појасеви

Или можда напротив - имате седиште у добром стању и да бисте створили удобну столицу, или чак и столицу, само треба да направите јак оквир.

Користимо ауто седиште

Производи од дрвета - калеидоскоп креативних идеја

Тешко је прецијенити дрво као материјал за производњу намештаја и унутрашњих предмета, посебно у нашој земљи. За све оне који су се већ пробали у области израде намештаја од дрвета или само предузимања првих корака у овом тешком, али невероватно занимљивом пословању - нудимо следеће занимљиве опције. Они могу бити полазна тачка за креирање Вашег индивидуалног дизајна. Предност израде намештаја од дрвета није само што можете пронаћи прозирно дрво и остварити своје дизајнерске снове, већ и да ће се готови производ уклапати у скоро сваки ентеријер. Дрво савршено усклађује метал, и стакло, огледала и сјајне површине.

Столице од дрвета

Баштенска столица у дрвету

Столица са наслоном за руке

За стилове Схеб и Цхиц Провенце

Комфорна баштенска столица

Не само у модерном ентеријеру, већ и као баштенски намештај, производи од дрвета су веома популарни. Важно је само заштитити површину дрвета од влаге - боје или лакова, импрегнирати антисептиком, повећати не само живот намештаја, већ и повећати личну удобност и сигурност.

Баштенски намештај с властитим рукама

Необичан приступ обичним стварима

Лацонски дизајн

Председавајући од филијала

Рустикан начин

Удобно, практично, стабилно и мобилно у исто време - столице које се могу саставити као папирни конструктор. Савршено се уклапају у модеран стил уређења соба.

Столице као дизајнер

Дрвена столица

Стабилна конструкција

Производи од дрвета - није толико бора и текстура као облик. На крају крајева, многе врсте дрвета су довољно флексибилне, могу их добити потпуно оригиналан облик. Али у потрази за оригиналношћу, не заборавите све о главној сврси вашег будућег ремек-дела - могућност удобног аранжмана за одмор, држање јела или рада.

Оригинални образац

Столица за пењање

Дизајнерски намештај

Са својим рукама

Из пртљажника дрвета

Минималистички дизајн

У неким случајевима није неопходно направити столицу која се назива из нуле, довољно је вратити стару комад намештаја, како би му се дало изглед који ће се хармонично уклопити у унутрашњост собе.

Обнова столице

Оригинална слика

Неколико занимљивих идеја за љубитеље читања. Столица или столица и систем за складиштење књига су два у једном. Прикладно, практично, оригинално.

За љубитеље читања

Столица и складиште

Практични приступ

Необична столица

А шта је са преносном столицом за преклапање, која у случају бескорисности може једноставно бити причвршћена за зид или је чак и висила? Наравно, такав мобилни комад намештаја има ограничења у тежини, али за особу са просечном изградњом, овај дизајн ће бити више него прикладан.

Склопива конструкција

Комбинујемо материјале за стварање оригиналног и издржљивог намештаја

Комбинација различитих материјала у њиховим техничким карактеристикама у оквиру производње једног комада намештаја, омогућава побољшање његових особина чврстоће, отпорности на хабање и трајности. Можете комбиновати дрво, метал, пластику, кожу, различите врсте гуме.

Монтажни модел

Дрво и метал

Суспендед свингс

Најчешће у производњи столица ручно комбинованог дрвета и метала. Такав алијанси помажу да се добију најтраженији и стабилнији дизајни. У том случају, делове будућег столица могу да буду од вас или бити детаљи других унутрашњих предмета који вам више нису потребни.

Барска столица

Са металним оквиром

Светли метални оквир

Јасни облици и линије

Дрво је логично да се комбинује са меканим материјалима, који повећавају ниво удобности столице, што га претвара у фотеље. А не само за јастучиће за седишта или наслоне, већ и прилично егзотичне опције - гума, ткање од нити, кожне коже или имитација, вештачки материјали.

Удобна фотеља

Дрво и гума

Катедрала старих гума

Столице са металним оквиром су издржљиве и стабилне, издржљиве и способне да узимају велика оптерећења. Али у оваквом намештају постоје недостаци - превише хладно седиште (у случају да је и метал). Користите облогу од пене гуме, синтепона и других синтетичких материјала, који се могу опрати у писаћој машини. Или, бар, користите поклопце за тканине за леђа и седишта.

Концептуални дизајн

Фотеља из калајнице

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 8 = 15

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map