Hiša v slogu minimalizma v Nemčiji

Notranjost nemške minimalistične hiše

Predlagamo vam, da se seznanite z zunanjostjo in notranjostjo nemške hiše, katere zasnova je minimalizem. Stroge oblike in čiste linije, nevtralna paleta in kontrastne kombinacije, popolno pomanjkanje dekor in praktičnosti na čelu vseh - to je, da se zdi, da nas zasebni hiši, ki se nahaja na obrobju Nemčiji.

Fasada hiše

Zunanjost prvotne hiše, urejena v minimalističnem slogu

Kot veste, minimalizem, tako v notranjosti in zunanjosti hiše zasleduje isti cilj - za oblikovanje najvišjo možno praktično uporabo pretežno naravnih materialov, prostor in jasnost, natančnost in jedrnatost oblik in struktur, odsotnost nepotrebnih dekoracijo in se osredotočiti na jedro elementi stavbe. Bela fasada zasebne hiše preseneča s svojo svetlostjo. Dark streho in dekoracija okenskih okvirjev deluje kot kontrastni element.

Samostojna hiša v Nemčiji

Del v prvem nadstropju je skoraj v celoti sestavljen iz panoramskih oken so tako velike, da bi bilo bolje, da pokličete svoje steklene stene. Iz prostorov v prvem nadstropju obstaja več izhodi na dvorišče, okrašena z enako strogo - leseni palubi, hodnik, pokrito z drobnim peskom in mala negovanimi trate.

Bela črna fasada

Minimalistična notranjost privatnega lastniškega stanovanja v Nemčiji

Skoraj vsi prostori nemške hiše so izdelani z uporabo treh odtenkov - črne, bele in lesene. To je čudovito, toda tudi s tako slabo paleto lahko ustvarite številne različne kombinacije, tako pri dekoriranju in opremljanju prostorov. Kontrastne kombinacije temnih in svetlih barv, tople in hladne barve, ne omogočajo le razvejanosti videza dovolj monolitnih struktur, temveč tudi dati notranjost dizajn nekaj dinamičnosti.

Na vhodu

notranja arhitektura Domače lastništvo v minimalističnem slogu, ne boste videli dekor, celo steno, samo najbolj potrebne pohištva, v večini primerov, zgrajena in gladke fasade, vsaj, celo svetilke štrlečih ali previsne dele večinoma zgrajena.

Vhodna dvorana

V dnevni sobi je prostorna in lahka, kot ustreza vsem kanonom minimalističnega žanra dekorativnih prostorov. Panoramska okna dajejo prostor naravno svetlobo večino dnevne svetlobe, tako da so popolnoma črni sistemi za shranjevanje sten in isti odtenek oblazinjenega pohištva ne obremenjujejo notranjosti, ga ne naložite.

Dnevna soba

Minimalizem v notranjosti je znan po svoji ljubezni do prostornih sob z minimalnim pohištvom in skoraj popolnim pomanjkanjem dekor. Le majhna vaza z živo rastlino razbira tricolorno paleto dnevne sobe in uvaja element poznavnosti z naravo, svežino in lepoto.

Črna, bela in lesna

Na drugi strani vhoda v prostor je kuhinja. Odprto načrtovanje omogoča ustvarjanje bolj prostorne sobe, v kateri gibanje ne naleti na nobene ovire. Izbira črne barve za oblikovanje celotnega pohištva v kuhinji je neuradna oblika. Gladke fasade kuhinja enote, ki se nahajajo v postavitvi igralcev, od tal do stropa izgleda zelo monolitna, svetleč sijaj predpasnik več delovne površine redči črne sistemov za shranjevanje.

Kuhinja

Ni lahko najti popolnoma črnih gospodinjskih aparatov in pomivalnega korita, vendar je za splošno minimalistično podobo kuhinjskega prostora to nujno potrebno. Prostor je precej prostoren, poleg kuhinje in jedilnice - jedilna miza in udobni stoli črni senci.

Črno pohištvo

Na obodu stropne plasti vgrajen sistem osvetlitve, ki zagotavlja potrebno raven osvetlitve vseh prostorov. Za lokalno poudarjanje delovnih površin kuhinje je osvetlitev v spodnji del omar na zgornjem nivoju. Jedilnica ponuja lokalno osvetlitev sestave treh obesnih svetilk lakonične oblike.

Black Dining Group

Na najvišji ravni je zasebna za notranje zadeve, minimalistično vzdušje, ki bi lahko zavidali ustvarjalcev slogu. Absolutno snežno beli barvi briše meje objektov in predmetov, črna skladiščenje in mize meja, da kontrast jasnost notranjosti prostora na podstrešju.

Bela kabineta

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map