LED osvetlitev v notranjosti

% D1% 81% D1% 82% d0% B8% d0% bb% D1% 8c% d0% BD% D1% 8b% d0% b9-% D1% 81% d0% B2% d0% B5% D1% 82% d0% mogoče% d0% B4% d0% B8% d0% mogoče% d0% B4% d0% BD% D1% 8b% d0% b9-% D1% 81% d0% B2% d0% B5% D1% 82% d0 % B8% d0% bb% D1% 8c% d0% BD% d0% B8% d0% ba

Ne tako dolgo nazaj, LED luči niso bile slišne, nato pa so začeli uporabljati samo za osvetlitev nekaterih območij sobe. Zdaj je bila LED razsvetljava široko uporabljena in se uporablja v večini domov.
svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-30 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-34 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-40 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-48 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-55 velika okrogla LED žarnica velika LED žarnica dnevna soba v belih tonih LED luči za oblikovalce obilje LED osvetlitve inovativne dekorativne svetilke kombinirana osvetlitev v kopalnici

Prednosti LED

LED razsvetljava postaja vse bolj priljubljena in to je enostavno razložiti, ker imajo v primerjavi z drugimi vrstami razsvetljave številne prednosti:

 • Dolgo obdobje delovanja - če je bila namestitev izvedena pravilno in je napajanje v hiši stabilno, bo življenjska doba približno sto tisoč ur aktivne uporabe. Če se vse komponente LED sistema kakovostno izvajajo, lahko traja približno 25 let (če uporabljate svetilko 10-12 ur dnevno). Obdobje uporabe konvencionalnih žarnic je sto ali celo več. Poleg tega je treba upoštevati, da je kakovost teh svetilk odvisna neposredno od frekvence in števila vklopov / izklopov.
 • Stroški - še ena prednost, da postane takoj opazen, saj je učinkovitost jih je 22 odstotkov, medtem ko je običajna žarnica pretvori le 2,5%, ker ostalo gre za ogrevanje z volframovo žarilno nitko, stabilizatorji, pretvorbo električnega toka v luči.
 • Usmerjenost luminescence - svetlobni tok v LED žarnicah se pošilja samo na eno poloblo, zato vam ni treba opremiti posebnih reflektorjev. Ta možnost zmanjša izgubo svetlobe vsaj dvakrat, ker reflektorji razpršijo še 55-65% svetlobnega toka. Zaradi tega so LED diode najbolj učinkovite pri osvetlitvi.
 • Stabilna razsvetljava - svetleče diode proizvajajo enakomerno svetlobo brez trkanja, zaradi česar so veliko boljše od žarnic ali fluorescenčnih svetilk. Trepetanje svetlobe ne popravi človeških možganov, vendar vpliva na oči, ki se hitro utrudijo. Ta problem je še posebej opazen pri delu z osebnim računalnikom ali med branjem.

svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-24 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-19 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-48 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-91 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-21 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-41-721x1024

 • Vztrajnost ni prisotna - svetleče diode takoj zasvetijo s polno močjo in obdobje vžiga je nevidno.
 • Za zaščito okolja - LED luči so varne, saj ne vsebujejo živega srebra pare za razliko od fluorescentnih svetilk (če ste odmor svetilko, je potrebno izvesti dekontaminacijo, da se prepreči morebitno zastrupitev). LED svetilke ne potrebujejo posebnega vzdrževanja ali zamudno odstranjevanje.
 • Zanesljivost - zasnova LED-diode ne vsebuje steklenih čebulic, kar pomeni, da je mehanska moč dovolj visoka. Trajno polikarbonatno steklo lahko zlahka prenese stalne preobremenitve in točkovne obremenitve.
 • Skromne dimenzije - to vam omogoča, da ustvarite majhne sisteme osvetlitve. Na primer, elegantne LED plošče imajo debelino manj kot en centimeter.
 • Št preobremenitev - v moči LED žarnice tok porabljenega iz ene od amper-0,5 (hkrati plinu polnilna svetilka porabi do 4,5 amperov, ki povzročajo zastoje v omrežju).

svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-26 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-38 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-47-768x1024 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-70

Prav tako je velika prednost bi bila zveza LED v enoten sistem s senzorji gibanja, nadzorujejo moč emisije vrzeli, kot tudi kamere in infrardeče senzorje, krmilniki. Na primer - določiti določeno raven osvetlitve v prostoru. Senzorji skeniranje osvetlitev podnevi in ​​uravnavajo moč umetno razsvetljavo ponoči in povečati njeno zmanjšanje dan.

Kljub vsemu čudežu LED razsvetljave moramo reči o pomanjkljivostih. Obstajata le dve, vendar sta precej težka. Če je prva cena, ki se utemeljuje zaradi dolge življenjske dobe, se bo treba drugi boriti. Optimalna temperatura za delovanje svetlečih diod ne presega 50 stopinj, kar pomeni, da bo pri uporabi izjemno močnih LED-diode potrebno skrbeti za hladilno telo.

okrogel lestenec okrogle luči okrogla stropna stropna svetilka stenske in stropne razsvetljave izvirna razsvetljava v dnevni sobi original LED luči modre barve originalno LED osvetlitev originalne svetilke napeljave v stanovanju loft Fixtures Grilyato svetilke za notranjost v slogu podstrešja LED lestenec za stretch strop Sistem osvetlitve koles LED na pnevmatikah LED razsvetljava v kuhinji LED Kopalnica Osvetlitev LED osvetlitev v studiu LED razsvetljava za kuhinjo LED osvetlitev z rumeno in modro osvetlitvijo LED linije v dnevni sobi LED luči

LED osvetlitev v notranjosti

Zaradi kompaktnih dimenzij imajo LED žarnice različne oblike, ki omogočajo izbiro optimalne svetilke za vrsto prostora in smer sloga.

Vrste konstrukcij:

1
 • Za raztezne stropove - v kombinaciji se uporabljajo več tipov. Svetleče diode lahko uravnavajo intenziteto svetlobnega, zonatnega prostora in ustvarjajo različne svetlobne učinke. Na primer, če upoštevamo kuhinjski studio, potem lahko v kuhinji uporabljate svetilke hladne barve in v toplih jedilnih prostorih.
 • Večstopenjski strop je poudarjen z elegantnimi LED prugami, ki bodo stropu dali tridimenzionalen in rafiniran videz.
 • Ločke - svetilke z različnimi barvami za sevanje, omogočajo večbarvno osvetlitev z odtenki. Takšne svetilke bodo dodale barvo tako v spalnici kot v vrtcu.
 • Paneli - najbolje je uporabljati v poslovnih stavbah, saj osvetljenost doseže 6000 lumnov, poraba električne energije pa bo razmeroma majhna.
 • Vgrajene svetleče diode - privlačne in rafinirane pritrdilne naprave z največjo koncentracijo. Zagotavljajo širok izbor barv in imajo različne oblike.
 • Lestenec. Zaradi majhnih dimenzij LED svetilke omogočajo pridobivanje velikega števila svetlobnih virov v eni napravi. Zahvaljujoč temu so oblikovalci razvezali roke in bodo lahko ponudili neskončno število stilskih in izvirnih idej za okraševanje sobe. Če ima notranjost klasičen slog, je bolje uporabiti lestenec s svečami. Lestenec je lahko izdelan iz posebej izdelanega lesa in kovanega železa. Dekoriranje lestence je najbolje narediti s kristalno obeski, steklo z nenavadnimi oblikami ali mat vložki. Če je slog stanovanja retro, je bolje uporabiti lestenec žamet ali okroglo žarnico na vrvici. Največja in najtežja izbira za ljubitelje sodobnih stilov, saj tukaj oblikovalci ponujajo veliko zanimivih možnosti, od katerih se vsaka skladno prilega vsakemu prostoru.

svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-9 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-10 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-12 svetodiodnie-svetilniki-na-kuhne-17 svetodiodnie-svetilniki-v-interiere-09

Če so LED luči nameščene v kuhinji, kopalnici ali drugi sobi, kjer obstaja možnost visoke vlažnosti, potem morate paziti na posebne svetilke. Normalne svetleče diode so zelo občutljive na vlago in lahko zrušijo, zato se morate osredotočiti na napeljave z nepremočljivimi površinami in posebnimi lastnostmi.

LED lestenci nad mizo LED stropne plošče LED retro in podstavek LED luči v kopalnici prednja svetilka LED svetilka v vrtcu LED v oblikovanju sodobnega studia stanovanja skrita LED razsvetljava sodobna LED osvetlitev kombinacija tople in hladne tone pri razsvetljavi v kuhinji elegantne LED lestence spotlights v beli sobi luči v spalnici tirne luči za kuhinjo tirne luči ultra-moderna LED razsvetljava kontrolirana svetilka razsvetljava hladnega traku eleganten LED lestenec

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

20 − 17 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map