Notranjost avstralske hiše s pogledom na morje

Avstralski morski prag

Ponujamo vam ogled v prostorih avstralske hiše na oceanu. Svetlo sonce, čisto nebo, svetlo peščene in azurne valove oceana se odražajo v notranji dekoraciji zasebne hiše.

Avstralski dvorec

Fasada stavbe je pobarvana v beli barvi, v nasprotju s tem temno zasnovo okenskih in vratnih odprtin, sivo strešno oblogo. Precej velika površina strehe zagotavlja vrsto tenda v prvem nadstropju. V senci terase je več rekreacijskih površin na prostem.

Fasada stavbe

Urejanje krajine

Območje mehkega sprostitve pod krošnjami je bilo sestavljeno iz lesenega vrtnega pohištva z mehkimi snemljivimi sedeži in nasloni za hrbet. Kombinacija globokega modrega odtenka oblazinjenosti in lahkega lesa ustvarja sporočilo morskega stila, ki opozarja na nenavadno lokacijo dvorca in bližino oceana.

Na terasi

Izvirne stojnice za mize in zelene rastline v velikih pravokotnih kadih so zaključile podobo udobnega, udobnega in estetsko privlačnega kraja za sprostitev na svežem zraku.

Zunanje pohištvo z mehkimi sedeži

1

Poleg prostora za sprostitev z mehko zofe, lesena ploščad se nahaja jedilnica skupina, ovalno lesena miza in temno modri stoli na kovinski okvir. Kaj bi bilo bolje, kot jesti na svežem zraku? Samo družinska večerja ali večerja pod zvokom surf in s pogledom na ocean.

Pogled na ocean

Druga jedilnica, ki jo sestavljajo pletarska miza in stoli rattan temno siva, se nahaja na dvorišču. In tudi če ocean ni viden s tega kraja, ampak veliko zelenih rastlin, privlačna krajinska zasnova dvorišča nadomesti to pomanjkljivost, ki ustvarja prijetno in vznemirljivo vzdušje.

Vrtno pohištvo iz ratana

Toda nazaj na naš glavni cilj in pozorno preuči notranjost avstralskega dvorca.

Vhod v hišo

Ko smo se spoznali v prostranih prostorih domače lastnine na oceanu, se potopimo v hladno vzdušje uglednega doma. Ko je vreme vroče večino leta, hočem pohištvo doma, ne le za udobje, udobje in mir, temveč tudi za kul. Snežno bela dekoracija prostornih sob in uporaba nekaterih odtenkov modre barve za pohištvo, pomaga pri obvladovanju te naloge. Po vsej hiši bodo na primer pogosto obstajale police z originalno dekoracijo in ne le na temo morja.

Morski motivi

Skoraj takoj, ko gremo v hišo, vidimo jedilnico, ograjeno s steklenim zaslonom iz hodnika. Okrogla miza svetlega lesa in leseni stoli, pobarvana v sivo modri barvi z mehkimi sedeži, je oblikovala jedilnico.

Jedilnica

Dopolnil z enostavno, a elegantno jedilnico, je slika s pogledom na morje in izvirna sestava visečih svetilk s prozornimi odtenki na različnih ravneh.

Jedilnica

Če je jedilnica, potem zagotovo mora biti kuhinja v bližini. V prostranem prostoru kuhinje prevladuje snežno bela dekoracija sten, postala je samo ena navpična površina poudarjena in obložena z lesenimi stenskimi ploščami. Isti zaključni material se je nadaljeval v zasnovi kuhinjskega niza, ki ima belo odprto polico kot zgornji list. Običajno takšni sistemi shranjevanja služijo za prikazovanje najbolj priljubljenih in lepih kuhinjskih pripomočkov, pripomočkov in drugega pripomočka. Kuhinjski kotiček, ki je postal nadaljevanje vgrajenega sistema kuhinjskih omar, lahko istočasno služi kot rekreacijsko območje in je del jedilnega segmenta. Enostavna jedilna miza svetlega lesa in par sivih stoli sta mu naredila akcijo. Za kratke obroke, zajtrk s tapasom, lahko uporabite namizno kuhinjo na otoku in prvotno stolico.

Kuhinja

V pritličju je tudi prostorna dnevna soba, ki vključuje več spalnic in branje vogalov. In spet vidimo snežno belo dekoracijo sten, leseno talno oblogo v svetlih barvah, odprtih policah, ki se nahajajo v posebnih nišah vzdolž kamina. Mehka cona dnevne sobe je prostoren snežno belo kotni kavč z veliko velikimi blazinami. V kampanji za njega je bil bil opremljen z udobno nizko mizo temne barve. Njegova okrogla oblika je nekakšen center za rekreacijo.

Dnevna soba

Na voljo je tudi udoben območje branje, sestavljen iz par stolov z velur oblazinjenje temno modro, belo pleteno namizni podstavek in funkcionalno zunanjo svetilko za lokalno osvetlitev. Velike hlevske rastline ne le redčijo paleto dnevne sobe s svojimi bogatimi zelenimi odtenki, temveč v ozračje prostora tudi zabeležijo divje živali, svežino in lahkotnost.

Pisani naslanjači

V avstralski homeownership je še ena majhna dnevna soba, ki med drugim opravlja funkcije pisarne. Oprema v tej sobi se je izkazala za bolj kontrastna, nasičena, barvita, zaradi aktivne uporabe temnega lesa pri izdelavi vgrajenega pohištva. Očitno je, da je med gospodinjstvi v avstralski stanovanjskih mnoge ljubitelje knjige, ker je majhno, mirno mesto za branje, opremljene s udobje in praktičnost, so prisotne po vsej hiši.

Dnevna soba

Nato upoštevajte notranje uporabne prostore, med katerimi so kopalnice in stranišča. Oblika prvega kopališča prevladuje snežno bela ploščica "metro" in uporaba marmornatih površin za končno obdelavo pultov in prostorov z najvišjo stopnjo izpostavljenosti vlage. Sistemi za shranjevanje iz svetlega lesa so prinesli malo naravne vročine v belo in hladno kopalnico.

Kopalnica

Shell design

Druga kopalnica je opremljena s tuš kabino in ima bolj kontrastno notranjost. Kombinacija snežno bele ploščice "metro" in črno mozaik ploščice, shranjevanje in kopalniške opreme, so ustvarili zelo zanimivo zavezništvo, dinamično sliko prostora za postopke vodo.

Črno-beli dizajn

Omeniti je treba tudi okrasitev prostora okoli prvotnega pomivalnega korita v kopalnici. Netrivialne barvne kombinacije, a iz mirne barvne palete, so ustvarile zanimivo, estetsko privlačno podobo utilitarne sobe.

Kopalnica

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

48 − = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map