Snežno bela španska vila v mediteranskem slogu

Notranjost španske vile

Sredozemski slog je nastal kot del državnega sloga z "južnim poudarkom". Toplota sončnih žarkov, nebesno modra in azurna površina morja se odraža v zasnovi mediteranskih stanovanj. V tej publikaciji vas želimo seznaniti z manifestacijo španskega mediteranskega sloga v sodobni notranjosti z uporabo ene vile. Ta bleščeča bela hiša, ki se nahaja na hribu s čudovitim pogledom na okolico, je napolnjena z duhom španske barve, ljubezni do poletnega sonca, narave in življenja.

Začnemo malo ogled v prostorih snežno bel španski vili z vhodno dvorano, kjer smo dobili skozi obokana vhodna vrata. Opozoriti je treba, da ne samo je španski Notranjost je značilna uporaba obokana vrata in stene z značilnimi zarez, vendar so ti strukturni elementi pogledal najbolj ekološko v južnih modelov. Za mediteranskem slogu značilna uporaba snežno belo dekoracijo stropa in sten, ampak v tej hiši in ker je bila sprejeta odločitev, da gredo naprej in REVET tla v istem tonu. Razredčena idilične predmetov sneg bel dekor iz lesa različnih vrst in lepih jedi z južne voh v oblikovanju.

Vhodna dvorana

S tabo smo v dnevni sobi, ki je kot večina prostorov v hiši urejena v beli barvi. Velik vogalni kavč in naslanjači s snežno belo oblazinjenjem predstavljajo mehko sedežno površino. V prostorih te španske vile je povsod uporabljeno leseno pohištvo, pobarvane z belo barvo, vendar to ni storjeno v celoti, z imitacijo učinka staranja. Le tkanina na tleh in blazinice za blazine razredčijo snežno belo paleto dnevne sobe.

Dnevna soba

Le na prvi pogled je opremljanje in okraševanje sob v sredozemskem slogu preprosto in nepremagljivo. Veliko pozornosti posvečamo dekorju, tekstilu in dekoraciji elementov arhitekture stavbe.

Pozornost do podrobnosti

V dnevni sobi, tako kot v drugih prostorih, so nameščena velika panoramska okna, skozi katera so vse sobe večinoma napolnjene s sončno svetlobo. Skoraj vse sobe vile imajo dostop do velikega dvoriščnega dvorišča, ki je cementiran in naslikan v tradicionalni beli hiši za to južno stanovanje. Ampak se bomo vrnili k njemu kasneje, in medtem ko se iz dnevne sobe dvignemo na nekaj korakov, pridemo v kuhinjo in jedilnico.

Panoramska okna-vrata

1

Rekreacijsko območje

Ni presenetljivo, da je segment kuhanja in jedi, ki v isti smeri, bela kot dnevno sobo. Nekoliko povišano glede na glavni prostor je jedilnica s skupino tvorijo v skledo sodobnega in klasičnega stila - preprosta snežno bela miza in udobni stoli z mehko hrbet in sedež na ukrivljenih nog, ki harmonično zavezništvo. Samo pisane umetnine na steni, ki v odtenkih granat, razredčimo z belim tonom kuhinja, jedilnica. Teksturirana sorta v jedilnico situaciji prinesla visi zelo nizko nad mizo prvotna lestenec.

Kuhinja-jedilnica

Pogled na drugo raven

Snežno beli kuhinjski ansambel iz sistemov za shranjevanje in delovnih površin je skoraj neviden proti splošnemu ozadju. Fasade v omarah so gladke, brez ročajev in dodatkov. Samo prisotnost gospodinjskih aparatov daje funkcionalne podlage tega praktičnega segmenta prostora.

Kuhinja countertops

Ko zapustimo sobo za kuhanje in absorpcijo hrane, skozi luknjani prehodi vstopamo v naše zasebne sobe.

Arched prehodi

V španski spalnici, celotna nastavitev in pesmi za pomiritev, sprostitev in sprostitev - velika udobna postelja, svetla paleta sobe in velika panoramska okna-vrata z lepim razgledom za njimi. Toda vrhunec notranjosti spalnice ni bila postelja, ampak starodavna garderobna omara iz lesa, pobarvana z belo barvo. Ta. Morda ne najbolj praktičen kos pohištva, daje zasnovo sobe edinstvenosti, posameznega čar.

Spalnica

Hiša ima dve kopalnici. Prvi je standardni niz potrebnih atributov za vodne postopke - kopel, majhen tuš in nekaj kvadratnih pralnic z ogledali.

Kopalnica

Snežno bela površina v kopalnici se razredči samo s peskano-bežnimi odtenki talne ploščice z imitacijo prodnatega kamna. Če ne bi bilo slike nad kopalnico z bogatimi barvnimi barvami, bi celotno kopališče lahko imenovali drzno snežne kepe, ki za vročo podnebje v Španiji zveni skoraj kot kompliment.

Sno bela kopalnica

Druga kopalnica, prav tako v beli barvi, je opremljena s simetrično razporeditvijo dveh umivalnikov z ogledali in košarami za perilo pod njimi.

Ampak tu je tuš v tej kopalnici veliko večji in opremljen z ogromnim ogledalom na eni od sten.

Velika tuš kabina

Od ključnih prostorov vile je dostop do dvorišča, betoniran in ograjen z ograjo. Poglejmo si natančneje njegovo zasnovo.

Izhod na dvorišče

Snežno bela ograja

Celoten kompleks za počitek in sprostitev se nahaja v dvorišču. V senci stavbe je mehko območje snežno bele pohištvo, bogato okrašeno z blazinami. In središče ansambla, kljub lokaciji v kotu dvorišča, je bil prvotni bazen.

Območje počitka v zraku

Svetla senca iz dreves drsi nad svetlo modro površino vode in vabi, da se potopi v vroč poletni dan. Celotna situacija je ilustracija odnosa do življenja, dela in ostanka južnega prebivalstva sredozemskih držav na splošno in zlasti Španije.

Bazen

Tukaj, na dvorišču, a na drugi strani stavbe, v senci zelenih rastlin je črna postelja iz kovanega železa s svetlimi blazinami, simbol španske sieste. Kaj bi lahko bilo boljše od popoldanskega dremanja na svežem zraku, ko lahka vetrička boža kožo, in zvok v oceanskih valovih se sliši v daljavi?

Ponarejena postelja

Morda je bolje imeti le možnost zajtrka, pogleda v ocean ali piti kozarec vina, ki sedi na prvotni barski stolpi za visoko leseno mizo in občuduje sončni zahod.

Zajtrk Corner

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map