Papak pembukaan hiasan: foto dan perihalan

avaDecorative slabs: description and photo

Apabila mereka bentuk landskap sebuah pondok atau rumah negara, anda pasti menghadapi masalah memilih permukaan jalan. Sebagai alternatif, laluan berjalan kaki dan kawasan halaman boleh diaspal, ditutup dengan konkrit, kerikil, dll. Tetapi tidak ada pilihan ini yang tidak dapat bersaing dengan paving slabs.

Kelebihan rekabentuk papak paving

Kelebihan utama salutan ini adalah pelbagai jenis pilihan gaya yang mungkin. Anda boleh memilih jubin warna yang diingini, kelegaan yang diingini, dan juga meletakkannya dalam bentuk apa-apa gambar. Gabungan sifat-sifat ini membuka kemungkinan besar menggunakan pelbagai penyelesaian reka bentuk. Di samping itu, anda perlu menambah senarai ini dan keupayaan untuk memberi laluan sama sekali apa-apa bentuk. Sebagai contoh, anda boleh menjadikannya bergelung, lingkaran, dan sebagainya. Tiada sekatan dikenakan.

Kelebihan dan kelemahan teknikal

Penggunaan papak membuka tidak menjejaskan keadaan biologi taman. Sebagai contoh, dalam kes asfalt yang sama, jubin selepas meletakkan membolehkan bumi bernafas dengan cara yang sama, dan melepasi jumlah hujan yang terdahulu. Selebihnya lapisan membentuk lapisan tertutup, yang menjejaskan semua tumbuhan di taman. Di samping itu, paving slab mempunyai beberapa kelebihan dari sisi praktikal. Sebagai contoh, kaedah meletakkannya membolehkan anda menambah trek tambahan pada bila-bila masa. Juga, anda boleh membongkar kawasan tertentu, melakukan kerja, dan kemudian meletakkannya di tempat. Satu lagi adalah keupayaan untuk menggantikan segmen yang rosak. Di samping itu, ciri-ciri teknikal papak membuka agak tinggi. Ia mempunyai rintangan lelasan tinggi dan ketahanan. Liputan ketika berjalan tidak dipadamkan, dan kehidupan perkhidmatan sekurang-kurangnya dua puluh tahun. Sememangnya, dengan meletakkan yang tepat, yang memainkan peranan penting.

Kualiti negatif papak membuka, ini adalah beku yang kuat pada musim sejuk. Tidak sukar untuk melawan masalah ini. Ia hanya perlu untuk taburkan salutan dengan garam, dan kemudian, selepas beberapa saat, sapu dengan panik. Jangan gunakan sekop atau sebagainya untuk membersihkan helai ais, dan lain-lain, jika salutan mungkin rosak.

Petua untuk memilih

Memilih papak paving hiasan, menolak bukan sahaja dari keputusan reka bentuk, tetapi juga dari tujuan salutan. Contohnya, jika troli dirancang untuk perjalanan dengan kereta, anda perlu membeli jubin yang khas dan tebal. Dan jika anda hanya merancang untuk menghiasi taman, standardnya lebih baik, kerana ia mempunyai julat warna yang lebih luas.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 + = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map