Penkit puusta omaan käsiin

penkki puutarhan

Puusta valmistettu penkki on yksi vanhimmista huonekaluista, joita mies käytti. Aikaisemmin kätevän myymälän luomiseksi riitti säännöllinen puukoukku, huolellisesti kiillottamalla se kivikaudella ja valmiiksi. Hänestä tuli nykyajan huonekalujen, etenkin puupenkkien, isoisänisä, joka on tärkeä ja kysyntä tähän päivään asti. Se on penkki, josta voi tulla vaadittu elementti, sekä talossa että suljetussa dachassa.

kapea kanelipenkki musta puutarhassa musta takan takana mustavalkoinen takan takana hattu penkillä

tyyli

Ensisilmäyksellä näyttää siltä, ​​että penkki ei ole tärkeä osa maisemasuunnittelua, mutta se on täysin erilainen. Asiantuntijat vahvistavat sen, että puutarhan suunnittelu alkaa ja päättyy. Loppujen lopuksi miksi sitten niin monipuolinen valikoima valintoja ja mitä keksimään alkuperäisiä penkkejä outoa muotoa, jos ne eivät ole niin tärkeitä ja kukaan ei voi nauttia niistä?

Penkki Rose benched penkki tulella kuistilla suihkulähteellä

Siksi on tärkeää, että sinun on kiinnitettävä vähän huomiota huonekalujen sijoittamiseen. On parasta asentaa se, jossa kaunein ja viehättävä näkymä avautuu, penkki itsessään tulee elegantti aksentti, joka täydentää puutarhan puutarhan täydellistä kauneutta.

hamppupenkki penkki pyöreillä kahvoilla penkki oranssissa puussa Penkki puutarhassa penkki kivi

Mukava penkit puutarhassa esikaupunkialueella saattaa hyvinkin olla paikka, jossa voit vetäytyä, irrottautua arjen hälinästä, rentoutua ja hengähtää vähän, vain nauttia näkymä luontoon, tuntea ykseyden kanssa. Täydellistä nautintoa varten voit lukea hyvää kirjaa, kuunnella hiljaista ja rauhallista musiikkia tai mentyä mentaaliseen matkaan. Estetiikan lisäksi on myös mahdollista ja toimivaa, sillä penkki on ensisijaisesti huonekalu ja "aseet", joita voidaan käyttää viereisen alueen kaavoitukseen.

penkki ja valkoinen aita penkki oksat driftwood penkki penkki parvekkeella penkki kivillä

Kesäasunnon puutarhakalustolla on useita toiminnallisia tarkoituksia:

 • Etuovi asetetaan talon kuistille sisäänkäynnin lähellä. Se on puinen penkki koriste-koristeita, käsin veistetty, voidaan käyttää paikka valokuvaus.
 • Ruokailu - sijaitsee lähellä grilliä, terassilla tai missä tahansa muualla, missä perhe haluaa syödä ulkona.
 • Puutarha - pieni penkki, joka on asennettu lähellä kukkapenkkejä, kukkapenkkejä tai paikoissa, joissa voit istua alas ja rentoutua hieman maanrakennustöiden aikana mökin puutarhassa. Usein nämä ovat yksinkertaisia ​​penkkejä ilman koristeellisia tai liiallisia koristeita.
 • Rentoutuminen - usein nämä penkit ovat "piilossa" jossain mökin hiljaisimmassa ja syrjäisessä kulmassa, kaukana kenenkään silmistä. Tämän paikan pitäisi olla hiljaisin ja viihtyisä ulkouima-ajan harrastamiseen. Tärkein vaatimus tällaiselle penkille on mukavuus, lisäksi se voi olla vaikuttava koko niin, että et voi vain istua, mutta myös makaamaan.

kukkapenkki penkki - neljäsosa ympyrästä Penkki kirjaimella G penkki tiheässä ruohossa penkki lähellä pöytää

Penkille optimaalinen koko, joka sijoitetaan esikaupunkialueelle:

 • Korkeus - noin puoli metriä, jalat päätyvät maahan, mutta eivät voimakkaasti lepoa, joten ne voivat levätä.
 • Istuimen leveys - 50-55 cm, mutta tämä voi tehdä kaltevuus 10-15 astetta, helpottaa rakentaa ja näyttivät "pudota" osaksi.
 • Selkänojan korkeus 30 cm, mutta enintään puoli, on parasta myös paikka kulmassa 15-45 astetta, jotta voit nojata, pieni makaamaan hänen.
 • Käsinojat (jos asennettuna) on sijoitettava 15-29 cm: n korkeudelta istuimelta.

penkki lähellä mökkiä penkki pyöreän pöydän lähellä penkki lähellä vaaleanpunaisia ​​kukkia penkki kynnyksellä penkki puutarhassa

Parasta materiaalia penkkien valmistukseen on puu, joka on kaikkein kestävin kosteus ja hajoaminen - lehtikuusi, kirsikka, pähkinä ja tammi. Optimaalisin vaihtoehto on teak, joka sisältää sellaisia ​​luonnollisia hartseja, jotka suojelevat huonekaluja rotilta ja erilaisilta hyönteisiltä, ​​jotka tuhoavat puita.

kiharat päällä harmaa penkki sininen penkki penkki lähellä isoa puuta penkki lähellä lampi

Myymälän muoto ja ulkonäkö riippuvat vain siitä henkilöstä, joka luo sen henkensä ja fantasioiden. Kun olet omaksunut penkan rakentamisen henkilökohtaisesti, voit toteuttaa kaikki ajatuksesi elämässä. Jos maalaustapa valittiin, kaupankäynnin muoto tulisi olla mahdollisimman yksinkertainen ja ruskean tai luonnollisen värin. Jos me rakentaa penkki tyyliin Provence, sinun täytyy tehdä vanha penkki, ja sitten maalata valkoinen tai sinisen sävyä väriä (sininen, violetti, sininen).

pieni penkki tyynyt pieni kynnyksellä hyvin pieni penkki riippuva yksinkertainen penkki

Jos dachassa on itämainen kallistustapa ja kauppa on sen mukaista, se voidaan tehdä bambusta. Yleensä lähellä puisia huviloita olisi asennettava penkkejä samanlaisesta puusta.

punainen penkki punainen penkki pyöreä puun ympärillä pieni keltainen penkki pieni penkki puutarhassa

Penkki

Penkki on usein valmistettu puupalkkeista, hyllyistä tai levyistä, koska ne on helppo valmistaa ja niillä on pitkä käyttöikä. Kauppan likimääräiset parametrit on esitetty edellä, shop pituus riippuu halusta ja kyvystä. On tärkeää huomata, että ruovikoita ei tule sijoittaa tiiviisti, koska ne voivat alkaa ryöstää sadeveden pysähtyessä. Sinun on joko sijoitettava säleet lyhyellä etäisyydellä, tai käytä yhtä yhtenäistä leveää levyä.

vihreä katolla klassinen penkki klassinen ruskea puutarhassa ruskea penkki

Jotta alkuperäinen penkki voitaisiin luoda, ei ole välttämätöntä käyttää rahaa kalliisiin materiaaleihin, koska mestariteos voidaan luoda jopa oksista ja juurista. Oikein jalostettu puu, lavat ja puutetut puupöydät voivat luoda epätavallisen mielenkiintoisen penkki luonnollisiin muotoihin.

2 valkoista puiden lähellä 2 valkoista kaaria 2 klassista penkkiä 2 penkkiä pöydän alla puun alla 2 moniväristä penkkiä

Perustavin esimerkki askeettisesta penkistä on "Monastic" penkki, joka on valmistettu sahattua puuta pitkin runkoa, asennettuina kahdelle pyöreälle pylväälle. Tuki on valmistettu pienistä halkaisijaltaan pienistä piikkeistä.

puinen puutarhassa puinen kiven tuet pitkä kauppa huvimajaan keltainen tyynyillä pyöristettynä valkoisiin tiiliin

Puutarhojen hoito

Suurempi kosteus on puupaneelien tärkein ongelma, joten on suositeltavaa käyttää mobiilipenkkejä, jotka voidaan viedä taloon talolle tai talolle. On myös parasta asentaa penkki erityisiin kumi- tai tiilihihnoihin, jotta maaperän kosteus ei pääse puuhun.

2 penkkiä lähellä maalaistaloa 2 penkää ja tyynyjä 2 penkkiä maassa 2 penkkiä luontoa ajatellen 4 penkkiä

Useita suosituksia:

 • Vaatii säännöllistä maalausta (lakkapäällyste). Tee maalaus parhaiten keväällä, esipuhdista penkki edellisestä maalista.
 • Lämmön aikana se on sijoitettava varjoon, koska auringon jatkuvat suorat säteet vahingoittavat puun laatua.
 • Jos jossakin laudalla on rosoa, se on vaihdettava kiireellisesti ongelman leviämisen välttämiseksi.
 • Kiinnittimet (ruuvit, naulat ja pultit) on tarpeen tarkistaa säännöllisesti ja kiinnitä ne sitten (kiristä) siten, että rakenne ei löysty.valkoinen penkki suuri puinen penkki lähellä pieni puu sininen penkki mökkipenkki
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

93 − 84 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map