Soveværelse med et karnapvindue: et oprør af mode og komfort

Soveværelse med karbadvindue

Det tyske ordbjælkevindue betegner den fremspringende del af rummet fra facadeplanet. Som en arkitektonisk løsning tillader karnappvinduet at øge det nyttige område af lokalerne, forbedre insolationen og belysningen. Derfor er denne del af bygningen som regel fuldstændig glaseret, kan have en rund, polyhedral og rektangulær form. I begyndelsen blev buglens vinduer bygget som defensive fremspring i fæstningerne.

For folk, der værdsætter originalitet, komfort og originale designløsninger, er selve tilstedeværelsen af ​​et karnappvindue en gave.

Erker - den bedste tilføjelse til interiøret

Erker kan med lethed "passe" i ethvert interiør, uanset om det er et lille hus eller et luksuriøst palæ.

For buen vinduet er området af rummet ikke vigtigt

Vinduesvinduerne har en særpræg - de strækker sig ud over bygningens vægge og derved skaber en ekstra arkitektonisk løsning udefra, men de opfattes indendørs som en mulighed for at forøge rummet. Skabe en atmosfære af hygge, rum og varme, karre vinduer er et populært element i soveværelset interiør.

Der er mange muligheder for designet af dette nyttige område. Naturligvis er arrangementet af rekreative områder det mest efterspurgte. Der er jo intet, der bidrager til afslapning som en overflod af naturligt lys, en blød sofa og en yndlingsbog.

Restzone i karnappevinduet

Også vindueskarmen bruges ofte til at skabe ekstra siddepladser og liggende sæder, udstyre området med sofaer, sofaer og komfortable stole.

1

Erker - ekstra pladser

Erker - ekstra pladser

Du kan blot tilføje en sill bløde puder og draperede gardiner.

Soveværelse design med et karnapvindue - et oprør af mode og komfort

At være en fashionabel retning ophører bugvinduer ikke med at være funktionelle og praktiske. Med dem bliver soveværelset lys, stilfuldt, varmt og visuelt større.

Erker - fashionable og praktisk

En funktionel løsning i indretningen af ​​soveværelset med et karnapvindue er arrangementet på dette område af arbejdsområdet.

Arbejdsområde i karnappens vindue

Du kan bare med fordel bruge vindueskarmen, hvilket entydigt vil være et ornament af det indre af soveværelset. Det kan tjene som et sted til opbevaring af memorabilia, souvenirs eller omdannelse til et arbejdsområde.

Arbejdsplads i bugtsvinduet

Et stilfuldt sofabord med stole / stole vil også harmonisk passe ind i karet vinduet, hvor det altid er varmt og solrigt.

Sofabord og lænestole i karet vinduet

Sofabord og lænestole i karet vinduet

Det er vigtigt, at disse møbler er kombineret med soveværelset, så du kan opnå en bedre effekt.

Meget ofte har designere en seng i bay window zone, nemlig hovedgavlen. Takket være dette hver morgen bliver ejeren af ​​et sådant soveværelse fyldt med positivt og roligt, der kommer fra rigeligt sollys.

Seng i buen vinduet

Seng i buen vinduet

Det ideelle er at vælge en lyse pastelfarver i udformningen af ​​et soveværelse med en karnap, fordi en sådan beslutning ville forårsage en glat, harmonisk kombination af naturligt lys til det indre.

Lyse farver i soveværelset med et karbadvindue

Vindue med et karrudsvindue

For visuelt at øge rummets størrelse er der mange måder, hvoraf den ene er loftet. Hvis det drejer sig om et karnapvindue, er det bedre at vælge dem efter dets form og være særlig opmærksom på valget af gardiner. De vil være en ideel måde at fokusere på dette område, og selvfølgelig skal du vælge gardinerne til indersiden af ​​soveværelset.

I et soveværelse med et karuselvindue udfører gardiner en mere dekorativ funktion, så de skal være lette og lukker ikke vinduet. Derefter udfører karnappevinduet sine grundlæggende funktioner - belysning og visuelt volumen.

Vindue i karet vinduet

Stilfuldt karnapvindue

Meget ofte, vinduet med en karnap er uden gardiner, der opnår uovertruffen effekt i det indre, foruden karnap kan være i dette tilfælde en bestemt platform af de omkringliggende naturlige rigdom.

Erker med udsigt til naturen

Erker med udsigt til naturen

Luksus karnapvindue

Selvfølgelig, ejerne af huse og lejligheder med karnap - glade mennesker, fordi dette element i arkitekturen gør det muligt at skabe en god stemning på ethvert tidspunkt af året, for at gøre et højdepunkt i det indre af soveværelset og gøre usædvanlige, og vigtigst - en hyggelige og komfortable.

Viskelæderet er en højdepunkt i interiøret

Professionalisme og individuel tilgang vil medvirke til at få mest muligt ud af bugladsvinduet og alle dets muligheder.

Erker - en lys tilføjelse til soveværelset

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 + = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map