Szőnyeg a belső térben: fotó és leírás

Szőnyeg a fénykép belsejében

Ha a javítás már a végső szakaszban van, a mennyezet és a falak készen állnak, csak egy kicsit - válasszuk és helyezzük el a padlót. Ez nem olyan könnyű, mert sokféle bevonat létezik, és nem csak a tulajdonságaikban, hanem az árban is különböznek. A választék széles választékának ellenére nagyon kevés a szőnyeget.

Általános jellemzők

A szőnyeget természetes vagy szintetikus anyagokból lehet készíteni - ez a fő tényező, amely meghatározza a bevonat költségeit. Továbbá, a szőnyeg más hosszúságú bolyhos, kezdve a hosszú 50 mm-es, és végződik a rövid 5 milliméter. Értékesített szőnyeg különböző hosszúságú tekercsekben, amellyel pontosabban felveheti a megfelelő méretű és a maradékanyagok számának minimálisra csökkentését.

1_min 2_min 3_min 4_min 5_min

Előnyök és hátrányok

A szőnyeg egyik fő előnye a magas hangszigetelés és alacsony hőveszteség. Soha nem hallja a szomszédok panaszát hangos lépéseiről vagy a mozgatható bútorok zúgásáról. Emellett a szőnyeg használata jelentősen növeli a helyiség szigetelésének szintjét. A szőnyeg egy másik tagadhatatlan előnye a stílus maximális egyszerűsége. A telepítéshez nincs szükség előkészítő munkára, és a rögzítést egyszerűen a lábazatok végzik. Ennek a telepítési módnak köszönhetően a szőnyeg önmagában és rövid idő alatt elkészíthető.
Ami a hiányosságokat illeti, a legfontosabb, hogy a szőnyeg végül elveszti az eredeti színét, feltéve, hogy eléri a közvetlen napfény borítását. Egy másik negatív minőség, ez az allergiában szenvedők által okozott irritáció valószínűsége, de ez a feltétel nem kötelező, de lehetséges.

6_min 7_min 8_min 9_min 10_min

Mítoszok a biztonságról

Sokan úgy vélik, hogy a szőnyeg alacsony tűzveszélyt jelent, és megszakadhat a leesett cigarettából vagy mérkőzésből. Ez a vélemény téves. A szőnyeget még a gyártási szakaszban is feldolgozzák tűzoltási megoldások, ezért nem könnyű meggyújtani. Egy másik félreértés a rovarok bevonatának sebezhetősége. A szőnyeget olyan megoldásokkal is kezelik, amelyek megvédik a kullancsokat, lepkéket és más rovarokat.

11_min 12_min 13_min 14_min 15_min

A szőnyeg tisztításának folyamata ugyancsak egyszerű, mivel hagyományos háztartási porszívóval történik. Hosszú bevonat esetén, és időszakonként ajánlott porszívót használni.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map