Coridorul alb – un interior luminos al casei

Interiorul alb al holului

Cele mai multe dintre holurile din clădirile de apartamente construite în secolul trecut sunt foarte modeste, iar casele private nu se mândresc adesea cu o mare cvadratură. Ar fi logic să oferim o cameră ușoară sau chiar albă de zăpadă pentru camere mici la intrarea în casă sau apartament. Dar majoritatea compatrioților noștri nu vor fi de acord niciodată cu finisajul alb al pereților din hol sau cu utilizarea ușoară a mobilei, mochetă. În general, se crede că un hol luminos este o problemă mare pentru hostess în ceea ce privește îngrijirea și întreținerea. Dar, la urma urmei, materialele de finisare sunt diferite. Printre metodele moderne de finisare a suprafețelor, inclusiv alb, există o mulțime de versiuni fără probleme ale materialelor din punct de vedere al întreținerii zilnice. În holurile noastre de colectare impresionante, în cadrul înregistrării sunt luate nuanțe de alb, ne-am dorit să demonstreze faptul că camera, care „se întâlnește“ ne la intrarea propriei case poate fi o lumină, luminos, atractiv și contemporan.

Pereții albi

Albastru de Alb Finish

Nu este nici un secret faptul că suprafețele luminoase (și albe în special) sunt capabile să extindă vizual spațiul. Având în vedere că majoritatea holurilor din apartamentele noastre au adesea dimensiuni mici și o formă complexă, uneori asimetrică, acest fapt joacă un plus pentru culoarea albă ca finisare de suprafață.

Locuri strălucitoare

Culori pastelate

Decorarea alb-albastră ajută la ascunderea defectelor de arhitectură, structuri și structuri, asimetrie de echilibru și diferite teșituri. Să nu mai vorbim de faptul că cu pereții albi nu trebuie să vă faceți griji cu privire la combinatoriile cu o paletă de culori de mobilier, decor și diverse accesorii. Culoarea albă servește ca un fundal excelent pentru decorurile de perete de orice umbră, chiar și culorile pastelate, care arată bine, colorate.

Toate nuanțele de alb

Căptușeală albă

1

Despre modul în care afectează culoarea albă starea noastră psihologică este, de asemenea, bine cunoscut - o paletă luminoasă a calma emoțiile noastre, aduce echilibru și armonie în gândire, vă permite să stabiliți cu pentru odihnă și relaxare. Pentru multe de culoare alba este asociat nu numai cu prospețimea și puritatea acelui spațiu utilitar este, de asemenea, foarte importantă, dar, de asemenea, cu unele spiritul de vacanță, o atitudine pozitiva si un sentiment de exaltare a spiritului, cota de mai sus banal.

În stilul oriental

Coridorul alb

Terminarea albă - ștergem limitele spațiului

Paletă albă de finisare - un fundal excelent pentru obiecte decorative sau mobilier cu adevărat strălucitoare și colorate. Uneori este dificil să ne imaginăm orice altă culoare ca un "sprijin" vrednic pentru astfel de elemente expresive.

Elemente strălucitoare

Decorul luminos

Luminozitate pe fundal alb

Alb-decor albastru, cu oglinzi mari sau pereți întregi de oglindă poate șterge complet limitele spațiului holului, schimbând vizual forma și dimensiunea camerei.

Oglinzi mari

Pe fundalul zidurilor de zăpadă, elementele de contrast întunecate arată perfect, de exemplu, mobilierul de lumină, umerasele sau rafturile deschise pentru accesorii. Elementele de metal neagră adaugă claritate și o anumită geometricitate camerei luminoase a holului.

Negru pe alb

Contrast decor

Striped print

Unele holuri de culoare albă de zăpadă au nevoie de un contrast mai mare decât decorul individual sau piesele mici de mobilier. Peretele accentuat în combinație cu marginea albă va arăta luminoasă, expresivă și elegantă. Pentru a menține un echilibru în acest caz, va fi logic să plasați pe pereții albi obiecte de decor întunecate, cadre cu fotografii sau desene grafice.

Accent perete

Fotografia pe pereți

Pentru decorarea interiorului clasic al holului, modelarea zgură-albă pe tavan și pereți va deveni un element cheie al decorării. Sculpturile, cornișele și plintele sculptate cu stuc de culoare albă vor arăta mai eficace pe fundalul unei nuanțe neutre - dintr-o paletă gri sau bej. În combinație cu modelul de șah al pardoselii din plăci de marmură, întregul interior arată luxos, rafinat și bogat. Orice persoană care intră în casa dvs. va putea să facă o impresie despre preferințele dvs. de gust din primele secunde de a fi în apartament sau în proprietatea casei.

Stilul clasic

Hol în stil Shabby-chic sau Provence este însoțită în mod necesar de prezența mobilierului, care în mod specific sau pictura veche, zdrențăros alb-zăpadă sau achiziționate ca o copie a unui antic, care pur și simplu „mers“ la un astfel de tip vernală de funcționare de mai mulți ani.

Provence

În cazul în care apartamentul sau proprietatea la domiciliu este decorat cu utilizarea unor elemente de stil maritim în interior, atunci va fi logic să folosiți tonuri de alb și albastru de zăpadă și în hol. Finisajele cu rafturi, amprentele cu dungi pentru tapițerie, accesorii și decorațiuni vor fi potrivite în camera utilitară.

Stilul marin

Folosind doar trei nuante pentru design interior, puteti crea un design cu adevarat unic si de neuitat al holului. White ca o bază, un negru și o nuanta de lemn de lumină sub formă de incluziuni în fundal general, lumina a crea o alianță câștigătoare, o imagine atractivă a unui spațiu utilitar, care poate curge lin în spațiul de camere comune, cum ar fi camera de zi sau sala de mese.

Trei culori

Panourile de perete din alb zăpadă, cu o textura strălucitoare, pot servi ca parte a decorării pereților, creând un așa-zis șorț, puteți alege orice altă nuanță pentru a decora restul suprafețelor verticale. Este de remarcat faptul că culoarea albă poate fi utilizată atât pentru decorarea părții inferioare a pereților, cât și pentru spațiul de deasupra șorțului.

Panouri de perete

O scară într-un hol alb poate deveni un element contrastant, contrastând cu o paletă ușoară și centru de focalizare. Aveți posibilitatea să utilizați o culoare întunecată sau strălucitoare pentru a proiecta atât pașii înșiși cât și spațiul de dedesubt, sau aplicați contrastul cu detaliile balustradelor, decorului scărilor.

Stratul de contrast

Culoare albă și lemn natural - o alianță luxoasă pentru hol

Suprafețele alb-negru se potrivesc perfect cu orice nuanțe și materiale. Dar pentru a crea o imagine armonioasă și atrăgătoare a spațiului utilitar, utilizarea lemnului ca material de decorare și de mobilier va fi o opțiune ideală. Faptul că culoarea albă în decorul va aduce în mod inevitabil, unele racoarea în proiectarea camerei și materialul natural poate incalzi paleta si a aduce echilibru interior.

raft de cărți

Coridorul alb

Alb și lemn

Zidurile alb-zăpadă și parchetul din lemn de lumină, precum și utilizarea unui material similar pentru mobilarea camerei, arată simplu, practic, dar elegant și proaspăt.

Parchet si rafturi din lemn

Într-un ton

Bleached wood

Mai ales în suprafețele de lemn sunt necesare "holuri", în care, pe lângă alb, răcirea în interior creează plăci de pardoseală în tonuri gri sau albastru. Sistemele încorporate de depozitare cu ușile din lemn sau rafturile deschise pentru încălțăminte și accesorii, în acest caz, vor fi la îndemână.

Placile de pe podea

Unii designeri și proprietari nu opresc utilizarea lemnei ușoare în holurile albe decât pentru finisarea podelei sau pentru fabricarea mobilei. Panourile de perete și de tavan din lemn cu iluminare încorporată nu vor aduce cu ușurință căldură naturală în interiorul încăperii de utilități, ci vor contribui și la crearea unei imagini unice a holului sau a coridorului.

Panouri din lemn pentru decor

Mobilier alb în hol - interior elegant

Poate că doar sistemele de depozitare încorporate - dulapuri sau rafturi, nu pot crea piloți în spații mici ale holurilor și coridoarelor. Cel mai adesea, restricția în domeniul clădirilor utilitare dictează utilizarea de mică adâncime de stocare încorporat, dar chiar și astfel de piese mici de mobilier poate găzdui o mulțime de haine si accesorii pe care doriți să le păstrați ceea ce se numește „la îndemână“.

Rafturi albe

Într-o casă de țară

Imaginea originală

În funcție de mărimea holului, este posibil să se creeze sisteme de depozitare albă de zăpadă cu diverse modificări, modele și parametri. Aceasta poate fi o dulap sau rafturi deschise, o dulap cu oglinda sau usa orb. Puteți folosi inserțiile de sticlă transparentă sau mată, elemente din lemn de culoare închisă, fațade decorative.

Mobila pentru anticamere

Rafturile albe

În multe apartamente și case particulare proprietarii nu își pot permite să utilizeze coridoarele numai în scopul propus - trecând de la o cameră la alta. Necesitatea de a spori sistemele de stocare, împinge proprietarii de case să localizeze în orice spațiu disponibil spațiu, cel puțin un raft mic. Și în acest caz, culoarea albă a acestor mobilier joacă în mâinile proprietarilor.

Nuanțe de iluminat

Sisteme de stocare

Un piedestal mic, cu zăpadă albă, cu ușile sau sertarele în mișcare, este capabil să efectueze nu numai funcțiile unui sistem mare de stocare, ci și spațiul de ședere. Pentru a face acest lucru, este suficient să furnizați piesa dvs. de mobilier cu un substrat moale de o modificare detașabilă sau staționară.

scaunul Tumba

Zona de hală moale

Decorează și iluminează în holul alb - o foaie curată pentru imaginația ta

După cum sa menționat deja, un fundal alb pentru decor - o opțiune ideală. Puteți folosi doar decoratiuni de perete - atarna poze sau rame cu fotografii de familie, imagini și obiecte de artizanat, pentru a face o compoziție de oglinzi mici, în cadrul inițial, sau să fie limitată la o oglindă mare, fără tăiate, opțiunile sunt nenumărate. Totul depinde de mărimea hol dumneavoastră, preferințele în spațiul de proiectare și de dorința de a-și exprima individualitatea lor, prin amenajarea interiorului, la intrarea în locuință.

decorare

Ușor de decorat

O sală de intrare colorată

Cu ajutorul sistemului de iluminat, nu numai că puteți atinge nivelul dorit de iluminare a holului sau coridorului dvs., ci și să creați o atmosferă complet diferită, chiar până la iluzia suspendării structurilor, nișelor și suprafețelor. Dacă în hol există rafturi cu rafturi deschise, atunci evidențierea nișelor din aceste sisteme decorative de depozitare nu va arăta potrivită, ci va crea expresivitate suplimentară a elementelor interioare.

iluminare din spate

Iluminarea rack-ului

Sisteme spațioase de depozitare

Combinarea diferitelor surse de lumină în sala vă permite să creați nu doar un nivel diferit de iluminare în orice moment al zilei, dar, de asemenea, pentru a controla atmosfera în această cameră utilitară. De exemplu, o combinație de built-in de iluminare din tavan și utilizarea de perete sconces sau stâlpi de iluminat de podea ca rezultat crearea de mod original și confortabil de facilități (dacă mărimea camerei permite), care va fi semnul distinctiv al casei tale.

Sistem de iluminat

Sala spațioasă

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 46 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map