Combinația de nuanțe întunecate în interior: podeaua și pereții

Combinația de nuanțe întunecate în interior: podeaua și pereții

Atmosfera din cameră depinde în mare măsură de combinația de culori a elementelor interioare. Principala sarcină este preluată de părți mari: podea, tavan, pereți.

Jucând în nuanțe, puteți schimba vizual forma și dimensiunea camerei. Acest fapt are atât consecințe pozitive, cât și negative. Nuantele întunecate sunt combinate în mod armonios, pentru a nu crea o dispoziție sumbră. Dar există o serie de caracteristici, știind care, designerii design-ului uimitoare în frumusețea și confortul premiselor.

Este dificil să evaluăm fără echivoc posibilitățile și rezultatele utilizării nuanțelor întunecate în interior. Se consideră că camera va deveni sumbră și înghesuită. Dar puteți vedea situația pe de altă parte: vopselele întunecate sunt mai adânci și mai saturate.

Pe această declarație, este construită o nouă tendință în designul modern. Maeștrii de design interior recomandă crearea de volum și spațiu suplimentar în camere mari folosind o paletă ușoară. Încăperile de aceeași dimensiune modestă cu abordarea corectă se vor transforma în camere confortabile, decorate cu elemente întunecate. Se dovedește un fel de cutie, care stochează lucruri distractive. Acest interior este potrivit pentru un dormitor sau un birou mic.

Aflați cum să prezentați corect nuanțele profunde ale culorilor întunecate de care aveți nevoie. Un designer competent poate face un joc de culoare, în timp ce aplicarea incorectă a nuanței poate, de exemplu, "reduce" plafonul.

Culoarea întunecată este plină de mister și este transferată în cameră. Mulți consideră că astfel de experimente cu decor sunt riscante, iar tonurile întunecate sunt sumbre și reci. Dar, cu o examinare mai atentă, este posibil să prinzi magnetismul numai pentru ei.

În ciuda faptului că zidurile întunecate din interior arată elegant, mulți nu riscă să folosească această tehnică. Se tem că această cameră va deveni strâmtă și opresivă, nu permite astfel de oameni să aprecieze toate posibilitățile de a crea un interior unic.

Pentru a vă asigura că umbra întunecată nu oprimă în primul rând, trebuie să aveți grijă de lumină suficientă. Cel mai bine este ca lămpile să nu fie îndreptate spre pereți, deoarece negrul absoarbe lumina. Razele trebuie să iasă din pereți. Aici, corpurile de iluminat moderne vor veni în ajutor, care pot fi ascunse sub structuri din gips carton sau înecate într-o nișă direct pe perete.

Elementele strălucitoare ale decorului revigorează, de asemenea, zidurile întunecate și fac ca aceste culori să pară destul de diferite. Imaginea stralucitoare va arata grozav pe un fundal intunecat, precum si alte elemente decorative. Accentul de culoare poate fi pus și folosind mobila. Punerea corectă pe toată suprafața camerei, puteți face un ansamblu excelent.

1

Materialele pentru finisarea pereților pot fi:

  1. dale;
  2. vopsea;
  3. tapet;
  4. laminat;
  5. panouri pentru pereti;
  6. lemn natural și multe altele.

Există, de asemenea, multe nuanțe. În acest caz, peretele însuși poate avea o textura neobișnuită sau poate combina pe el mai multe tonuri de aceeași culoare închisă.

În baie și în bucătărie, plăcile negre sau tapetul impermeabil vor crea stilul necesar, păstrând în același timp caracterul practic. Cu o astfel de țiglă, este mai bine să utilizați un mortar negru. Această combinație va oferi un rezultat unic.

Nu este necesar ca toți zidurile să fie întunecate. Puteți picta numai una dintre ele sau invers, pentru a evidenția lumina. Apoi, efectul produs de un număr mare de anumite culori nu va fi atât de invaziv.

Camera, pictată într-o culoare închisă, oferă un sentiment de intimitate. Pentru un dormitor, această intimitate va face tot ce este mai bun. În același timp, nu uitați să diluați monotonia unei culori cu alte nuanțe intercalate sub formă de accesorii, picturi sau sculpturi.

Foarte impresionant pe un zid întunecat arata ca o oglinda mare. Poate fi atârnat în cadru sau fără el. Culoarea cadrului trebuie să fie ușor diferită de culoarea peretelui. Acest lucru vă va permite să reflectați interiorul în modul cel mai armonios.

Combinația dintre nuanțe întunecate ale podelei și pereților

Combinația dintre pardoseala întunecată și pereții întunecați nu dă întotdeauna rezultatul așteptat. Uneori, un astfel de interior într-un compartiment cu un plafon alb creează o senzație de cameră de la subsol, unde sursa de lumină este situată chiar deasupra capului. Pentru a evita acest lucru, trebuie să luați în considerare toate caracteristicile acestei combinații.

În cazul unei combinații cu pereți întunecați, culoarea podelei trebuie să fie neutră. Apoi pereții pot fi vopsite în orice culoare închisă. Înălțimea de culoare gri închis într-o oarecare măsură, dar pentru combinația cu maro orice nuanță va face. Acest lucru se datorează faptului că maro este întins pe mai multe nuanțe și poate echilibra unele manifestări ale culorii pe care sunt acoperite pereții.

Cameră luminoasă, cu fereastră mare, în culori închise

Pentru pardoselile întunecate colorate, ar trebui să alegeți o pereche de culori în avans. De exemplu, o podea roșu închis va fi enervantă pe fundalul zidurilor verzi verzi. Această combinație este inacceptabilă pentru locuințe. Într-o casă unde oamenii petrec mult timp, ar trebui să folosiți cea mai armonioasă combinație. Lăsați zidurile de culoare maronie închisă dintr-o altă umbre alături de podeaua de ciocolată. Iar pardoselile neagră vor arăta bine cu pereții cenușii. Contrastele clare și combinațiile neobișnuite ar trebui evitate, deoarece combinația de pardoseli intunecate și pereți este neobișnuită pentru o cameră de zi.

Cameră de zi cu un perete negru strălucitor

Dacă dimensiunile modeste ale camerei necesită încă expansiune vizuală, atunci puteți aplica și alți designeri de tehnici. Folosind dungile din desen pe pereți și pe podea, puteți împinge ușor limitele camerei, menținând culoarea întunecată a suprafețelor. Principiile de bază ale aranjamentului benzilor funcționează și aici: vertical - ele extind suprafețele, orizontale - se extind. În plus, puteți utiliza un model de parchet sau laminat. Poziția și direcția plăcilor vor contribui, de asemenea, la adăugarea spațiului în spațiu.

Bucătărie cu podea întunecată

Suprafetele intunecate din orice camera vor arata nobile. Principalul lucru este diluarea cu succes a elementelor gamma rezultate din decor și mobilier. Rezultatul este o cameră confortabilă neobișnuit în care oamenii vor fi capabili să se scufunde în lumea ta interioară și să scape de viața de zi cu zi agitata.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

83 − 82 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map