Culoare wenge în interior: lux laconic

Culoare wenge în interiorul bucătăriei moderne

Una dintre cele mai valoroase rase de lemn african a dat numele nuanțelor întunecate folosite pentru execuția mobilierului, materialelor de decorare, ușilor și a diferitelor elemente de interior. Noile nuanțe întunecate ale venei nu pot doar să sublinieze în mod eficient geometria camerei, ci și să aducă luxul și noblețea imaginii interiorului. Lumea întunecată din Africa este cunoscută pentru calitățile sale tehnologice - rezistență, durabilitate și durabilitate, dar popularitatea sa se datorează în primul rând modelului natural original, nuanțelor profunde și textura originală. În prezent, nu numai locuitorii din tabăra din Europa și America sunt utilizate în mod activ pentru decorarea lor case de brand „wenge“, compatrioții noștri au fost, de asemenea, în măsură să aprecieze frumusețea și luxul de lemn african. Este dificil să găsești un producător de mobilă și mobilier încastrat, în liniile cărora nu ar exista modele Wenge. Dar lemnul african este scump - nu orice cetățean mediu își poate permite să achiziționeze orice piesă de mobilier din materiale naturale. Simulările lemnului închis sunt realizate la un nivel foarte ridicat: este imposibil să se facă distincția între materialul natural și cel analogic. Datorită acestui fapt, oricine poate să decoreze interiorul casei sale cu mobilier, parchet, usi, grinzi sau orice altă soluție arhitecturală sau de decorare a acestei culori nobile și puțin dramatice.

Podele de culoare Wenge

Care este culoarea asociată de wenge folosită pentru decorarea interioarelor rezidențiale? În primul rând - laconism, severitate, drama, conservatorism și reținere, lux și prestigiu. Dacă doriți să creați o imagine a unei încăperi în care stabilitatea, rigoarea și respectabilitatea nu vor fi ambigue, atunci culoarea wenge este alegerea voastră. Trebuie doar să decideți cum doriți să aplicați acest ton adânc și laconic - pentru a crea o acoperire de podea sau pentru a construi mobilier, pentru a crea un design de contrast al întregii camere sau a nota doar un singur detaliu?

Set de bucătărie închisă

Fatade de ciocolată neagră

Accent negru în zona de luat masa

Culoarea wenge este adesea numită masculină, în care există într-adevăr o mulțime de brutalitate și chiar rigiditate. Este greu de potrivit pentru proiectarea de obiecte mici, chiar dormitor sau budoarul fata de interior, dar ceas de lux Buda în camera de zi, bucatarie sau sufragerie, birou și chiar baie. Mulți dintre noi, cu expresia "culoarea wenge", reprezintă cel mai adesea o nuanță maro închis, aproape neagră. Dar cherestea africană este foarte ambiguă, structura ei este destul de complicată. În funcție de iluminat și culorile de companie, de culoare wenge pot să apară în fața noastră într-o nuanță de ciocolată neagră, cărbune-cenușă-ton sau aproape negru.

Designul nontrivial

Sisteme de depozitare în culori închise

1

Decoratiuni pentru dormitor

Design de baie cu culoare wenge

Paleta de culori Wenge are o gamă îngustă, dar foarte "dramatică" de nuanțe - de la ciocolată (maro închis) până la aproape negru, cu o nuanță de violet deschis. Copacul african prezent are chiar o strălucire specială - datorită celor mai fine vene aurii vizibile numai prin lupă.

Contra interior

Vopsea netedă netedă

Camera de zi în tonuri de culoare brun închis

Dar indiferent de alegerea culorii venei, un lucru este clar: întregul spectru este reprezentat de tonuri destul de întunecate și grele. De aceea, designerii recomandă folosirea acestei culori nobile pentru dozare și combinarea acesteia cu tonuri ușoare. De exemplu, dacă o podea este făcută într-una dintre nuanțele unei veneți, atunci pereții și tavanul ar trebui să fie ușori. Această abordare nu numai că nu ajută la "încărcarea" imaginii camerei, ci și la creșterea vizibilă a înălțimii plafoanelor camerei. Dar culoarea albă are multe nuanțe. Dacă aveți nevoie să creați o imagine caldă, deși contrară, a camerei, trebuie să alegeți o wenge din "paleta de ciocolată" și albă - din grupul de lapte. Dacă aveți nevoie de un interior strict, dinamic, din punct de vedere deliberat, atunci va fi o combinație optimă un ton alb, alb, combinat cu o maro închisă, aproape negru.

Sala de mese neobișnuită

Un pat într-un cadru întunecat

Design de bucatarie contrastante

Vopsea de culoare pentru executarea cabinetului și a mobilei încorporate

Cel mai adesea, culoarea wenge este utilizată în fabricarea de dulapuri și mobilier încorporat. Dulapurile și dulapuri, seturi de bucatarie si mese de mici dimensiuni, sisteme de stocare de diverse modificări, mese și birou, un scaun și un mini-scaun, pat sau orice altă piesă de mobilier având un cadru - pentru performanță de design într-un stil wenge contemporan corespunzător în toate privințele. Mobilierul Wenge este cel mai logic pentru a fi utilizat în interior cu un finisaj ușor - astfel încât gravitatea întunecată a lemnului african poate fi prezentată cel mai eficient. Dacă alegeți să folosiți accente de culoare într-o imagine atât de contrastantă a camerei.

Motive clasice

Designul laconic

Mâncăruri contrastante

Bucătărie în culori de ciocolată

Dar culoarea wenge ca umbra pentru executarea fațadelor bucătăriei, există dezavantaje - aceste suprafețe necesită o atenție deosebită. De fapt, pe ușile întunecate ale dulapurilor se văd chiar picături de apă uscate și amprente digitale. O altă nuanță a utilizării fațadelor de bucătărie de culoare wenge este asociată cu utilizarea lemnului natural. Dacă sunteți un fericit proprietar al mobilierului din materiale naturale, va trebui să aveți grijă să nu cadă sub lumina directă a soarelui. Culoarea în timp poate arde în soare și poate lumina semnificativ.

Nuantele calde

Nuanțe naturale

Interiorul original

Rafturi originale

Ansambluri de mobilier

Una dintre cele mai populare opțiuni pentru utilizarea culorilor de wenge în producția de mobilier modern este executarea seturilor de bucătărie. Va fi o soluție gata de mobilier sau un ansamblu de sisteme de stocare, făcute la comandă, un lucru este important - clasic, vor fi furnizate aspect respectabil și elegant de bucătărie. Luminozitatea poate fi adăugată ca urmare a executării șorț de bucătărie, cu un colorit colorat sau pentru o schemă de culori pentru textile - perdele pentru ferestre, fețe de masă pentru masa de mese, scaune de bar tapitate.

Bucătărie alb-negru

Fatade întunecoase netede

Color wenge influențează incredibil pozitiv formarea interiorului în ceea ce privește accentuarea geometriei camerei. Nuantele închise par a disciplina designul general, dau rigoare, ordonanță imaginii interiorului. Spațiul arată elegant, concis, dar în același timp rafinat, respectabil.

În combinație cu vârfurile de masă albă

Designul strict

Contrast combinații

Dacă utilizați wenge culoare pentru executarea nivelul inferior al dulapuri de bucătărie, și pentru sistemele de stocare de nivel superior pentru a alege o culoare de lumină, este posibil să se realizeze vizual creșterea înălțimii spațiului de bucătărie.

Fundul inferior, vârful luminos

Creșterea vizuală a înălțimii tavanului

Chiar și cele mai ușoare nuanțe de wenge sunt destul de întunecate pentru realizarea unui ansamblu de bucătărie mare. În cazul în care un set de mobilier se va ocupa cea mai mare parte din cameră, dar încă ocupă un spațiu de la podea la tavan, este necesar să se „dilua“ fațadele întunecate de mobilier, insertii de sticla pe ușile nivelului superior (cu o fațade complet netedă de bucătărie va arata ca este foarte strict, și chiar sumbru).

Bucătărie în design întunecat

Scala Ansamblu

Bucătăria clasică

Culoare wenge în interior: lux laconic

Dar nu numai în spațiile de bucătărie, culoarea wenge arată luxos ca tonul principal al sistemelor de stocare. De exemplu, în bai, blaturile de sub chiuvete pot fi executate în culori închise, accentuând astfel strălucirea albului instalațiilor sanitare. Pentru a crea o imagine armonioasă a unei încăperi utilitare, se poate repeta o culoare întunecată în cadrul oglinzii sau o pereche de rafturi deschise lângă ea.

Proiectare baie

Regatul simetriei

Sistemele de stocare în întuneric

Contrastează în baie

Pentru un stil modern de design de baie, puteți alege fațadele de depozitare perfect netedă. Interiorul va beneficia numai în cazul în care pavelele sub chiuvete sunt singurele locuri întunecate în designul luminos al băii.

Sisteme de depozitare suspendate

Într-un stil modern

Un alt fel de ansamblu de mobilier care poate fi făcut în culoarea wenge este un set de dormitoare. Compoziția soluției finisate de mobilier include, de obicei, un pat, o cameră de noptieră și un dulap. În unele ansambluri un dulap voluminos este înlocuit cu un piept compact de sertare - greutatea depinde de dimensiunile camerei și de aspectul acesteia. Dar este important să înțelegeți că această soluție de mobilier poate rezista unui dormitor destul de spațios, cu un bun iluminat natural. Pentru camerele mai mici, este mai bine să alegeți un mobilier color Wenge ca accent întunecat - numai patul, pieptul sau sertarele vor fi pete întunecate pe fundalul luminos al decorului pentru dormitor.

Design de dormitor

Mobilier dormitor întunecat

Mobilier în culori închise

Wenge pat de culoare

Proiectarea unui dormitor spațios

În cazul în care majoritatea apartamentelor standard, are posibilitatea de a aloca o dotarea camerei dressing separat sau dormitor ar fi suficient spațiu pentru proiectarea unei astfel de zone, de culoare wenge ar putea fi recomandat pentru a efectua mai multe sisteme de stocare. Ansamblurile de mobilier pentru dulap de ciocolată neagră sau cenușă de culoare neagră arata respectabil, impresionant, scump, dar în același timp laconic.

Proiectarea unui dulap

Culoarea veghei în dressing

Dressing în culori închise

Wenge accent de culoare ca accent

Culoarea unei wenge este nobilă, strictă și în același timp rafinată. Dar nu fiecare proprietar poate folosi în număr mare, de cele mai multe ori dimensiunile camerelor din apartamentele standard nu permit un număr mare de suprafețe întunecate. Producția este sub forma utilizării de mobilier sau structuri mici în culori închise ca elemente de accent. De exemplu, în bucătărie ar putea fi o fațadă a unei insule sau a unei peninsule de bucătărie ...

Concentrează-te pe insula bucătăriei

Cameră inferioară inferioară a camerei

În spațiul de bucătărie, un accent întunecat poate fi creat datorită executării de blaturi din lemn african (sau omologii săi spectaculoși). Pe fundalul fațadelor luminoase, acest accent va arăta deosebit de impresionant.

Dark countertops

Fațade ușoare, blaturi întunecate

Designul bej și maro

Wenge blaturi de masă

În sala de mese sau în zona de luat masa, o masă poate deveni un accent în spațiul combinat. Orice porție arată grozav pe suprafața întunecată a lemnului african. Din punctul de vedere al alegerii scaunelor pentru o astfel de masă, puteți merge în două moduri. Primul este asociat cu alegerea scaunelor sau a mini-scaunelor dintr-un material similar, care va crea un grup de mese armonios. Cea de-a doua modalitate implică o versiune contrastantă a scaunelor - lumină (de obicei, albă de zăpadă, care privește în mod deosebit orbitor pe fundalul unei mese întunecate) sau colorată - greutatea depinde de designul întregii camere.

Decorarea sala de mese

Cina întunecată

Proiectare de sala de mese originala

Grupul de mese contrastant

Vedere de sus

În camera de zi, un astfel de element poate deveni o masă de cafea sau un mic sistem de depozitare ...

Concentrați-vă pe masa de masă

Mese de cafea ca o insulă

Într-un stil modern

Spațiu combinat

Sistem de stocare întunecat

În birou sau în zona de lucru, într-un spațiu combinat, un loc întunecat poate fi un birou sau o consolă de lucru ...

Suport pentru tabelul de culori

Înregistrarea cabinetului

Wenge decor umbra pentru o casă modernă

O altă zonă populară pentru utilizarea lemnului african pentru decorarea spațiilor de locuit este finisarea diferitelor suprafețe. Evident, chiar și camera cea mai spațioasă și luminoasă nu poate rezista decorării pereților într-o execuție atât de întunecată. Prin urmare, wenge este cel mai adesea folosit pentru a crea un accent - izolați grinzi sau suporturi, montați inserții din acoperiri laminate, utilizați mulaje de tonuri întunecate. Pentru finisarea plafonului wenge poate fi utilizat numai pentru instalarea de grinzi de plafon. Dar pentru o acoperire de podea, puteți folosi în siguranță culorile întunecate ale unei plăci de parchet sau a unui laminat.

Podele de culoare Wenge

Podele intunecate

Decorarea zidului de accent

acoperiri

Ca material de finisare, culoarea wenge este cea mai des utilizată pentru a crea o acoperire de podea. Pe fundalul întunecat al pardoselilor, mobilierul luminos sau colorat, orice elemente decorative, este cel mai spectaculos. În plus, execuția întunecată a pardoselilor, împreună cu pereții lumini și plafonul, dă o creștere vizuală în înălțimea camerei, ceea ce este foarte important pentru apartamentele standard.

Pe fundalul întunecat al podelelor

Podele Wenge

Cabinetul interior

Suprafețe întunecate

Color wenge este folosit pentru a crea imitații spectaculoase de lemn african. O astfel de podea poate lua foc în camerele de zi ...

Abordare creativă

Living-studio-studio și vopsea de culoare

Camera de zi în culori închise

Design luminos

Camerele și camerele pentru copii ...

Design alb-negru în dormitor

Designul luminos al dormitorului

Suprafețe întunecate în dormitor

Contrast combinații în dormitor

În bucătării și în mese ...

Sala de mese, schimbând în camera de zi Podele în bucătărie

În incinta spațiilor auxiliare - hol, coridoare și spații lângă scări ...

Vopsea de culoare pentru coridor

Podele și trepte Wenge

Înregistrarea spațiilor auxiliare

Concentrați-vă pe scări

Pentru băi și toalete se folosesc plăci de porțelan care imită nu numai culoarea, ci și textura lemnului african.

Baie în culori închise

Ca decor de perete, culoarea wenge nu este adesea folosită chiar și pentru crearea suprafețelor de accent. Nu fiecare cameră își poate permite o performanță atât de întunecată - nu este nevoie doar de scara camerei în sine, ci și de un nivel ridicat de iluminare (cel puțin o fereastră panoramică sau o pereche de ferestre standard). Dar dacă astfel de condiții sunt îndeplinite, atunci puteți crea un interior cu adevărat non-trivial al camerei, cu decor original și o anumită dramă în starea de spirit.

Accent perete

Culoare ciocolată pentru decorare

Panouri de perete color Wenge

Elemente constructive

Una dintre cele mai populare opțiuni pentru execuția elementelor structurale ale interiorului în culoarea închisă sunt ușile de interior. Evident, pe un fundal ușor de finisare a ușii, culorile wenge devin inevitabil elemente accentuate. Modelele frumoase cu mucegaiuri și diverse inserturi aduc o notă de lux chiar și în designul cel mai neutru al camerei. Usa solidă frunzează într-o ordine a culorilor întunecate spațiul, face mai strictă, stresat geometric, concis.

Interiorul bucătăriei alb-negru

Usi de culoare vene

Acoperiți ușile

Eficace, contrastante, dinamice și, în același timp, non-trivial mod de a crea un design plafon original - utilizarea grinzilor de plafon în wenge de culoare. Decorarea incorectă a tavanului poate deveni un accent în interior, dar cu ajutorul unor nuanțe de ciocolată adâncă sau negru-negru de wenge această metodă de proiectare este ușor de aplicat. Dar este important să înțelegeți că un astfel de design de tavan este potrivit doar pentru camere spațioase cu înălțime suficientă, altfel grinzile întunecate vor "zdrobi" vizual pe toată lumea.

Puncte întunecate în designul ușor

Accent pe decorarea plafonului

Plafoniere

O altă metodă de introducere a unui contrast spațiu liber și definirea geometriei - alocarea diferitelor suprafețe prin intermediul plinte, muluri, rame de ferestre și deschiderile ușilor (obnalichniki) coloane și suporturi, folosind nuante mai inchise Wenge.

Elemente structurale închise

Poziția întunecată

Elemente accentuate ale interiorului

Pardoseli și vopsele de culoare wenge

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 + = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map