Feng Shui în Imaginile agățate: Elementele de bază

Feng Shui în imagini agățate

Fiecare cameră are propria sa energie unică, care poate fi îmbunătățită datorită abordării corecte a imaginilor agățate. Desigur, acestea vor fi doar recomandări generale, dar cunoștințele despre elementele de bază ale unei astfel de artă vor aduce, fără îndoială, beneficii numai proprietarului apartamentului. Despre asta și vorbește. Fiecare zonă din apartament necesită o abordare specială, așa că în acest articol vom examina toate tipurile de camere în care va exista o energie unică și unică.

Dormitorul

Dormitorul este un loc în care fiecare persoană își odihnește sufletul și corpul. Acesta este motivul pentru care principala regulă funcționează aici - pentru a evita suspendarea imaginilor de caracter prea dinamic și furtunoasă pe pereți, de exemplu, cascade sau vulcani. Ei nu vor da pace și odihnă atât de necesare corpului nostru. Opriți-vă în peisajele pașnice și pașnice. Acesta poate fi, de exemplu, un râu mic cu nuferi și crini care plutesc, însă imaginea nu ar trebui să se simtă stagnantă. Curgerea proaspătă, măsurată și netedă a vieții este un simbol al prosperității și, în același timp, al calmului interior.

Sakura blândă pe pânză

Motive naturale

O prioritate importantă în alegerea unei imagini este sentimentele. Dacă acest peisaj vă inspiră cu pace și relaxare interioară, acesta este exact ceea ce aveți nevoie. Dacă simțiți că imaginea nu este "a voastră" - nu stați pe ea și închideți-vă. Încredere în intuiția ta.

O imagine care cuprinde ușurința și sensibilitatea

Compoziția originală

Schiță floare senzuală

Camera copiilor

Este foarte important atunci când alegeți o imagine în camera copilului să se uite la copil și, pe baza preferințelor sale, obține ceea ce trebuie. Prin culorile preferate în haine, copilul își obține pentru sine acea energie luminoasă de care are nevoie cu adevărat. Prin urmare, dacă copilul alege o culoare albă sau galbenă, atârnă o pictură pe perete care este cât se poate de plină cu culori similare. Compoziție solare în interiorul însorit

Peisaje sincere într-o cameră confortabilă pentru copii

În același timp, ar trebui să vă uitați bine la natura copilului. Imaginile furtunoase și dinamice contribuie la explozia energiei în copil și la peisajele calme - dimpotrivă, calmează și încetinește prea mult.

Culori strălucitoare în interiorul copiilor

1

Imagini în camera gemeni: spontaneitate copilărească

Camera de zi sau camera de zi

Atunci când selectați picturile în camera de zi, scopul căruia, de regulă, este divers, trebuie să experimentați puțin. Pentru a determina culoarea imaginii și design-ul general al camerei, puteți să luați o foaie de o anumită culoare cu dimensiunea imaginii și să o atârnați pe peretele din cameră. Dacă vă închideți ochii, este foarte important să simțiți cum s-au schimbat sentimentele tale. Dacă sunteți caldă și confortabilă, atunci, desigur, această culoare este ideală pentru interiorul dvs., dacă nu - încercați din nou cu o altă culoare.

Panoul rafinat completează interiorul într-un stil tropical

Imagini în alb încadrate în combinație cu un fundal alb

Pastelul natural al tablourilor completează interiorul în stilul ecologic

Combinația perfectă dintre culorile vopselei și culoarea mobilierului tapițat

Sufragerie și bucătărie

În ceea ce privește procesele care au loc în bucătărie, toate acestea pot fi atribuite elementelor Arborelui. De aceea spațiul de bucătărie este foarte util pentru a decora lucrurile, în special picturile, în tonuri verzi. Pot fi diferite peisaje, motive de lemn, imagini calme ale apei, câmpurilor, pădurilor și așa mai departe.

Motive de lemn în sala de mese, decorate în stil Art Nouveau

Culorile strălucitoare, în special roșu, reprezintă, de asemenea, un simbol al unei încărcări puternice de energie pozitivă. La urma urmei, el este cel care aparține elementelor de foc și sprijină tot ce are legătură cu casa, vatra familiei.

Accent luminos într-un interior luminos Bucataria este soba, care ne mentine forta datatoare de viata, iar culoarea roșie stimulează nu numai toate procesele legate de acasă și vatră, dar, de asemenea, să conducă la apetitul sănătos.

Zona de lucru

În această cameră, în imaginile Feng Shui, sunt binevenite imagini de câmp și copaci. Culorile verzi vă ajută să vă concentrați și să lucrați în mod intenționat. Înainte de masă, este mai bine să atarnați un peisaj caracteristic, unde trebuie să existe un orizont sau un drum lung. Astfel de lucrări artistice aduc succesul în dezvoltarea personală și a carierei. Imaginea dealurilor sau a terenurilor montane, situate vizavi de birou, va da un sentiment de securitate și încredere.

Peisaj misterios

Culorile verzi ale naturii

Ce este important să-ți amintești când postezi poze pe Feng Shui

  • alege poze, asculta sentimentele tale;
  • exclude picturile care prezintă ruine, vase sparte, animale de pradă, sărăcie și persoane în vârstă;
  • Evitați colțurile ascuțite, asimetriile, desenele cu conținut incomprehensibil;
  • Nu acceptați fotografiile în cadre voluminoase și grele;
  • Nu închideți portrete ale rudelor apropiate sau celebrităților decedate - acestea vor aduce energie negativă în casă;
  • Nu este recomandabil să închideți pânze reprezentând abstracții. Este un simbol al statului de frontieră, care afectează negativ atmosfera domestică;
  • Nu cumpărați picturi cu hieroglife incomprehensibile și alte personaje.

Nu agitați niciodată casa cu mai multe picturi. Amintiți-vă, Feng Shui nu tolerează junk și îi place spațiul liber. Alegeți imaginile potrivite pentru interiorul dvs., este garanția armoniei, liniștea, sănătatea și fericirea! Și, de asemenea, nu vă temeți de experiențe și încercați să vă creați singur imagini, pentru că ceea ce se face de sine, de suflet și de dragoste, vă va ajuta, fără îndoială, să vă atingeți obiectivele!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

73 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map