Frumusețea fragilă: vasele din interior

Frumusețea fragilă: vasele din interior

Fiecare gospodină din casă trebuie să aibă una sau chiar mai multe vaze, dar puține femei cred că pot fi folosite pentru a decora spațiile. Adesea, vasele, după cum se obișnuiau din cele mai vechi timpuri, au luat locul lor în dulapuri cu vase și au fost extrase în lumina lui Dumnezeu în cazuri foarte rare. Dar acum este momentul să acordați mai multă atenție acestor elemente de interior, deoarece cu ajutorul vazelor puteți crea o atmosferă cu adevărat fabuloasă, romantică și foarte blândă.

Ciudat cum pare, există o modă pentru vase, precum și pentru orice alte elemente de interior. Și nu este atât de mult în materiale ca și în combinațiile de vaze între ele și plante.

Articole asociate

O modalitate buna de a actualiza rapid interiorul cu o pereche de vaze. Pentru a face o compoziție armonioasă din aceleași vase, trebuie să le selectați astfel încât să fie absolut identice în formă și material. Deci, cea mai mare popularitate printre decoratori se bucură de vase înguste și rotunde.

Articole asociate

Pentru aranjarea vaselor aveți nevoie de o linie. Dacă vasele au dimensiuni mici, atunci cu ajutorul lor puteți crea cifre. Astfel de compoziții de vase pot fi umplute cu flori sau ramuri, sau pur și simplu le puteți lăsa goale, deoarece ele însele sunt o decorare excelentă. Totuși, vasele nu trebuie să fie aceleași. Foarte interesante sunt două sau trei vase, care sunt situate aproape una de alta, dar în același timp ușor diferite.

Vase interesante

Vase de perete interesante, dintre care unul este mare, iar al doilea este mai mic. Dar în acest caz, trebuie să ne amintim că pentru a crea cea mai reușită compoziție, materialul, forma și culoarea vaselor trebuie să fie exact aceleași și numai dimensiunile sunt diferite.

Astfel de vase pot fi, de asemenea, umplut cu flori (în consecință, se completează buchete mari și mici de aceleași culori). Puteți să umpleți doar unul dintre vase - va arăta, de asemenea, foarte atractiv.

Poți combina în aceleași compoziții vase de aceeași formă, dar de diferite culori. Această combinație va fi deosebit de interesantă dacă folosiți vase înguste mari. În acest caz, trei asemenea vase vor arăta mai impresionante decât două. În acest caz, culoarea are o importanță deosebită. Desigur, nuanțele de vaze ar trebui să se amestece armonios sau să fie în contrast exact, sau să fie tonuri pastel, sau nuante diferite, dar aceeași culoare. Ideal este o combinație de trei tonuri.

1

Vase fotografiate cu poze

În interior puteți folosi compoziții de vase de aceeași culoare, dar diferite forme. Poate că recepția este mai ușor de pus în aplicare în practică, deoarece majoritatea producătorilor fac vase care se potrivesc cu culoarea și textura materialelor, dar diferite în formă.

Pentru fanii clasicilor puteți folosi vasele și vasele dintr-o colecție. Probabil, astfel de compoziții vor fi mai plăcute reprezentanților generației mai în vârstă, care sunt obișnuiți cu astfel de lucruri. Cu toate acestea, astfel de compoziții vor arăta elegante și armonioase.

Vaze din sticlă

În prezent, vasele de sticlă sunt foarte populare printre decoratori și florariști. Ele sunt foarte diverse. Vasele transparente pot fi sub formă de boluri - acvariu, cuburi, boluri largi mici și, de asemenea, tuburi subțiri înguste.

Vaze din sticlă

Vasele din sticlă sunt foarte ușor de grupat, deoarece sunt transparente și identice în material. Dacă vorbim despre umplerea cu flori de astfel de vase, atunci, potrivit florarilor, este necesar să ne amintim câteva condiții. În primul rând, pentru vase transparente care să arate spectaculoase și elegante în interior, trebuie să utilizați aceleași flori, dar să le umpleți cu vase de diferite forme. În al doilea rând, utilizați aceleași buchete pentru aceleași vase. În al treilea rând, aceeași vază umplut cu culori diferite, contrastante sau similare în culoare.

Vaze originale

Pentru fanii stilului romantic sofisticat clasic, vasele sunt pe piață care arată ca ochelarii în formă. De regulă, aceste vase nu folosesc una la un moment dat, ci compun compoziții de două sau trei vase. În acest caz, acestea pot avea dimensiuni diferite, dar trebuie să aparțină aceleiași colecții. În fiecare din aceste vase puteți pune o floare. Dacă vasele în sine sunt mari și largi, atunci puteți forma buchete cu multă verdeață.

Un alt tip de vase de sticlă, care au câștigat popularitate cu moda pentru vintage, sunt vase-sticle. Un mare plus de astfel de vase este că ele sunt foarte simple pentru a face acasă, este suficient pentru a găsi o sticlă de formă neobișnuită sau de culoare. Deși, potrivit florarilor, cele mai interesante și nobile vase de nuanțe de albastru, verde și albastru.

Vaze din sticlă

În astfel de vase puteți plasa gladioli, deoarece formele de vase sunt cele mai optime pentru culorile înalte. Unii decoratori umple vase-sticle cu flori sălbatice, plante sălbatice și ramuri.

Vase frumoase

Dar vasele de sticlă strălucitoare vor ajuta la accentuarea nuanței din interiorul încăperii. În cazul în care camera este decorată într-o culoare neutră, vasele de sticlă colorată vor adăuga o anumită energie în interior.

Vaze originale

Pentru toți fanii originalității și neobișnuitei în interior, opțiunea ideală ar fi aceea de a decora interiorul cu vase decorate cu mâinile lor.

Ca vase pot fi folosite o varietate de capacități, în funcție de starea de spirit a unei persoane sau de timpul anului. Deci, ca o vază pot fi folosite jucării de Crăciun, coji mari și chiar dovleci. În plus, bidoanele pot servi ca bidoane, jugs, kremanki, cupe și boluri de zahăr de la serviciul vechi.

Vase neobișnuite

Vaze pot fi, de asemenea, decorate. În cazul în care casa are un vas de sticlă monofonică cu o suprafață netedă, atunci poate fi decorat cu desene, pietre, țesături și panglici. Foarte naturale vor arăta ca vase decorate cu materiale naturale - bețe de bambus, cânepă naturală, scoarță de copaci și chiar fragmente de frigăci din lemn și laturi vechi.

Astfel, este destul de evident că există foarte multe soluții stilistice în utilizarea vaselor în interior. Principalul lucru este să alegeți opțiunea care se potrivește armonios cu interiorul unei case sau unei camere particulare.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

87 + = 97

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map