Interijer dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom

Interijer dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom

Ime tog stila govori za sebe, to jest: dizajn dnevnog boravka i kuhinje, ujedinjene u jednoj sobi. Ovaj interijer je najprikladniji za velike prostorije, iako ako kućište nema, takav će prijem vizualno povećati prostor. Osim toga, postoji više svjetla, jer umjesto jednog prozora, soba je već osvijetljena najmanje dva.

Opremljenost interijera ima dnevni boravak zajedno sa kuhinjom

Značajke ovog smjera su da možete biti kao u kuhinji iu dnevnoj sobi. Nakon pripreme obroka, odmah možete otići s gostima ili obitelji u dnevnoj sobi i udobno sjediti na mekom naslonjaču ili kauču. Komunicirajući se s gostima ili članovima kućanstva, ne morate napustiti sobu i otići u kuhinju da biste dobili više čaja ili unositi hranu, dok izgubite nit razgovora. U kuhinji možete napraviti samo par koraka, neprestanu komunikaciju. Osim toga, ovaj interijer izgleda vrlo privlačno.

Interijer dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom

Ako je kvadrat kuhinje velik, a dnevna soba nije, ili obratno, takvo dizajnersko rješenje dobro se uklapa i za veliku obitelj takva je odluka jednostavno nezamjenjiva. Dakle, na primjer, ako je kuhinja mala i nema mjesta za postavljanje velikog normalnog stola, većina obitelji prisiljena se družiti na malom stolu. Dakle, ako odaberete dnevni boravak u kombinaciji s kuhinjom, možete sasvim sigurno staviti stol željene veličine i sjesti s njom sa zadovoljstvom.

Stvaranje takvog unutarnjeg dnevnog boravka, u kombinaciji s kuhinjom, potrebno je odgovorno pristupiti, zbog čega bi jedna soba u jednom dosljednom stilu trebala izaći.

Vrlo povoljna i praktična prednost dnevnog boravka u kuhinji je da ne morate potrošiti novac na drugi TV prijemnik za kuhinju. Mnogi ljudi vole gledati TV filmove i TV emisije u kuhinji tijekom jela ili kuhanja hrane. U ovoj odluci o dizajnu ovaj je problem riješen - stavite jedan veliki TV (plazma ploča je prikladnija) tako da se može vidjeti iz kuhinje i dnevnog boravka.

TV u dnevnom boravku u kombinaciji s kuhinjom TV istodobno u dnevnoj sobi iu kuhinji Zgodan položaj TV-a u dnevnom boravku u kombinaciji s kuhinjom

Također se vrlo skladno uklapa u unutrašnjost dnevnog boravka, u kombinaciji sa kuhinjom, zajedničkim kaminom.

Kamin u dnevnom boravku u kombinaciji s kuhinjom Opremljenost interijera ima dnevni boravak zajedno sa kuhinjom Zanimljiv dizajn kamina Zajednički kamin u unutrašnjosti dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom Neobičan kamin na fotografiji

1

Prije nego što napravite dnevni boravak u kombinaciji s kuhinjom, morate razmisliti kroz svaki detalj. Važno je zapamtiti da će česti kuhanje u kuhinji miris širiti po dnevnoj sobi. Naravno, možete instalirati moćno napa ili sustav ventilacije tako da se možete osjećati ugodno dok se nalazite u dnevnoj sobi.

Mogućnost izvuci za interijer sobe za sjedenje u kombinaciji s kuhinjom Extractor u unutrašnjosti fotografije Interijer dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Harmonično upisan kapuljač u unutrašnjosti Dnevni boravak, u kombinaciji sa kuhinjom na fotografiji Extractor, kao dio interijera

Zoniranje dnevne sobe u kombinaciji s kuhinjom

Kako bi se stvorio pravi interijer dnevne sobe, u kombinaciji s kuhinjom, morate kompetentno podijeliti prostor u zone. Jedna od najpopularnijih metoda zoniranja je pokriti pod različitim materijalima ili s različitim tepisima. Također možete koristiti zoniranje boja, tj. Bojati kuhinjski pod u jednoj boji, a dnevni boravak s drugom. Međutim, uz pomoć različitih materijala, učinak zoniranja bit će najviše kvalitativan. Kuhinja će izgledati skladno, a za dnevni boravak možete odabrati tepih, laminat ili parket.

Također je sjajan način uređivanja ukrašavanja, slikanja podova i zidova kuhinje i dnevnog boravka s različitim materijalima ili cvijećem.

Zoniranje u unutrašnjosti dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Zoniranje po tepihu Tepih, kao način uređivanja na fotografiji Zoniranje u unutrašnjosti Projektiranje načina zoniranja pomoću tepiha Dizajn dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom, podijeljen na zone Učinak zoniranja Dnevni boravak u kombinaciji s kuhinjom, primjer prostornog uređenja

Bar brojač može stvoriti odličan učinak zoniranja. Ovisno o unutrašnjosti svoje sobe, možete izraditi novi dizajn u baru ili ostaviti dio zida koji je nekada odvojio kuhinju i dnevnu sobu. Da bi ova konstrukcija mogla biti okrenuta prema kamenu, pločicama, drvenim pločama, crijevima za lice ili bilo kojem drugom materijalu po vašem izboru.

Šipka ima mnoge prednosti: prvo, kao što je gore spomenuto, dobro je dijeliti sobu u zone, a drugo, može biti dio namještaja, tj. Može se koristiti kao dodatni radni prostor. Osim toga, prikladan je za lagane zalogaje i brzi napitak čaja. Nemojte zaboraviti da bar može ispuniti svoju izravnu svrhu, tj. Biti bar-brojač. Oko nje možete staviti stolice, a odozgo objesiti naočale i čaše vina.

Bar brojač u unutrašnjosti dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Neobična traka u unutrašnjosti Bar brojač, kao radni prostor Elegantan bar u unutrašnjosti

Mnogi dizajneri koriste stol za blagovanje za zoniranje, koji nužno moraju biti smješteni na granici između kuhinje i dnevne sobe. Savršeno će organizirati i podijeliti svoj prostor. Na ovu zoniranu metodu dodaje se još češće - lagano zoniranje. Sam po sebi daje željeni učinak zoniranja, a ako se nanese na stol za blagovanje, dobit ćete pored ugodnog i udobnog blagovaonog prostora. U ovoj varijanti prostornog uređenja, na njemu je visoka količina čvora iznad stola za blagovanje. Tako dobivamo 2 odjeljka: donji (stol i stolice) i gornji (svjetiljke koje izgledaju kao uloga "svjetlosnih zavjesa"). Boje svjetiljki također mogu igrati ulogu u ozračju dnevne sobe, u kombinaciji s kuhinjom. Savjetuje se odabrati boje toplih nijansi, na primjer, žuta, crvena, narančasta i tamnocrvena. Pored nježnosti i udobnosti, te boje čine vašim jelima više ukusna. Iako odabrati i bijel i proziran, donosi čistoću i savršenstvo boje.

Bijele svjetiljke u unutrašnjosti dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Zoniranje s svjetiljkama preko blagovaonice Interijer dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Osjećaj čistoće i savršenstva u dizajnu dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Rasvjeta kao način prostornog uređenja Učinak zoniranja s rasvjetom

Dio zida može biti dobar i vrlo zanimljiv način uređivanja. To jest, s rušenjem zida između kuhinje i dnevne sobe, neki od njih mogu biti ostavljeni kao zonirajući učinak. To je poput zajedničke sobe, ali je prilično pametno i skladno podijeljeno.

Ulomak zida kao zoniranje Zoniranje s zidnim fragmentom

Dakle, varijanta dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom je podebljano i originalno rješenje. Savršeno pogodan za veći prostor i praktičnost, posebno za velike obitelji.

Ugodna i udobna interijera dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Strogi dizajn dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Zanimljivi dekor u unutrašnjosti dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Udobnost i udobnost u dizajnu dnevnog boravka u kombinaciji s kuhinjom Dizajn dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom na fotografiji

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map