Uvanlig stå for blyanter og penner egne hender

Sackcloth Case

For å fortsette å skrive materialer på skrivebordet, står det for dem. Inntrykket av konsentrasjon og effektivitet om eieren av arbeidsplassen er opprettet ved synet av pent arrangerte penner og blyanter i spesielle arrangører. Men for kreative mennesker er de vanlige standardstandene uinteressant og uattraktivt. For å lage den originale og unike arrangøren er det mulig uavhengig av improviserte midler. Vi tilbyr flere alternativer

For et stativ i vintage eller retro stil, kan du bruke en rekke antikke gjenstander som du ikke lenger bruker, men du kan ikke dele med dem av noen grunn. Du kan gi dem et nytt liv og samtidig lage et ekstraordinært og ekstravagant tilbehør. For stativet i denne versjonen brukte matbeholderen, som var ment for militæret. Grind eller noe å forbedre i dette stativet er ikke verdt det. Riper, bukser og sjetonger gir en spesiell sjarm til tilbehøret:

Hvit blyant

2. Blomsterkrukker

Det er veldig enkelt å lage et fint og uvanlig skrivebordstilbehør fra en vanlig pott til husplanter. Du kan lage minneverdige påskrifter og tegninger ved å velge de riktige fargene. En slik flott souvenir vil være en fantastisk gave til din elskede lærer:

Sort står med gul kant

3. Naturens prakt

En utmerket holder for blyanter og penner kommer fra et lite stykke felling av tre. Det er nok å kutte et rundt sylindrisk hull i midten av minihampen, hvor skrivemateriell vil bli satt inn. Stativet kan være lakkert eller dekorert med små steiner. Men i sin opprinnelige form vil en slik skriveservise legge til naturlig varme til skrivebordet. Din arbeidsplass vil se mye mer interessant ut:

Et stykke tre støtte

4. Hermetiserte bokser

Unødvendige bokser kan bli et utmerket stativ for børster, penner og blyanter. Banken kan males i hvilken som helst farge du liker, dekorere med garn eller garn. Det opprinnelige tillegget vil være etiketter eller merker med ønsker eller tilståelser:

Gul og blå coasters

5. Glass krukker

Glass krukker, egnet for størrelsen på ulike kontorrekvisita, kan lett bli omgjort til fantastiske undergrunnsbilder. For å gjøre dette må du sette på dem bare noen maling. Originale bokser dekket med akrylmaling:

Tre krukker-stativ

6. Ekstraordinær stativ

Hvem ville ha trodd at en vanlig kjøkkenrist kunne bli en kontorist! Already eksisterende hull i riven kan poleres, fjern unødvendige ledges, utvide. Og da vil hver blyant ha sitt eget sted:

Grater-stand for blyanter

7. Skiver fra korktreet

Som en stasjonær enhet for lagring av håndtak, kan plater av korktre brukes. Flere runde deler limes sammen, hull for blyanter blir boret i de øvre lagene. Denne modellen kan utføre funksjonen til mnemonic: takket være fleksibiliteten til korkmaterialet til stativet, er det enkelt å pinne notater:

Bøtte fra korkplater

8. Stå i høyteknologiske stiler

Gamle, gamle disketter kan være nyttige på skrivebordet. 5 disketter kan enkelt kobles til en boks ved hjelp av plastfester. En slik arrangør er egnet for programmørens kontor:

1
Diskettstativ

9. Hele paletten i en arrangør

For kunstnere som bruker en stor samling av fargeblyanter i sitt arbeid, vil dette prosjektet gjøre. I plastbeholdere fra væsker må du kutte ut rektangulære hull slik at blyanter blir plassert i beholderen. Disse tilfellene kan festes sammen og plasseres på veggen vertikalt eller på bordet, slik at det er praktisk å få blyanter:

Transparente plaststativer

10. Strikkede saker

Ting knyttet til egne hender bærer alltid varme og positiv energi. Enhver kapasitet kan omdannes til et fantastisk stativ, som forbinder det til et tilfelle av gjenstander av lyst garn. Slike tilfeller kan gjøres flere og periodisk endre dem, introdusere en rekke på pulten:

Strikkede oppbevaringsvesker til stativ

11. Innredning av knapper

En glassburk med den enkleste formen blir et eksklusivt stativ for blyanter, hvis du pynter det med knapper. Sy dem til et vanlig undertøy band som du vil, og en morsom souvenir er klar:

Knapper på glass krukker

12. Kartongrør

Cylindrisk base fra en rulle toalettpapir eller spolt garn kan også bli et utmerket stativ for penner. Røret er lett å dekorere, limt det med papir for kreativitet eller andre klistremerker, klistremerker:

Stativ av papprør

13. Sacking bag case

Det er ekstremt enkelt å slå en vanlig boks til et stilig tilbehør som harmonisk passer inn i interiøret i en øko-stil eller et land. Ta et lite kutt av hopp og pakk det med en beholder, og danner myke folder på stoffet. Sacking kan limes eller stiftes med en stifter:

Sackcloth Case

14. Blyant Innredning

Du kan dekorere holderen for penner og blyanter. Det er nok å plukke opp prøvene som passer til fargen eller tekstur og lim dem med en vanlig blikkboks:

Stå, limt med blyanter

15. En støtte fra en stolpe

En vanlig bar av tre eller polystyren vil bidra til å holde blyanter og penner i orden. Bor det ønskede antallet hull i rektangelet og stativet er klart. Du kan male det, bruke forskjellige mønstre eller lim inn biter av farget papir i patchwork-stil:

Stå fra baren

16. Coca-Cola hjelper alltid

En boks av Coca-Cola er den enkleste og mest upretensiøse versjonen av en blyantholder. Velg fra hele spekteret du kan velge den som passer deg og ditt interiør:

Bank of Coke
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

21 − 12 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map