Moderne stil til et lakonisk privathus design projekt

Harmonisk interiør i et rummeligt køkken

Når du designer et privat hus uden for byen, ønsker mange boligejere at bringe naturens ånd til at bruge naturlige materialer. Men de fleste ejere af private husholdninger ønsker, at deres bolig ikke blot er funktionel og praktisk, men også ser moderne ud i tidernes ånd. Vi præsenterer opmærksomheden på designprojektet for et enkelt landhus, i form af hvilket vi formåede at opnå et utrolig harmonisk forhold mellem praktisk, koncist og komfortabel design. Ved hjælp af et kompetent udvalg af efterbehandling materialer, modeller af ergonomiske møbler og fastholdt dekoration, var det muligt at skabe et behageligt, komfortabelt og dermed ikke overbelastet interiør.

Den moderne stil med at dekorere stuen i et privat hus i mange henseender ekko motiverne i skandinavisk stilistik. Rum og lys her er også de vigtigste komponenter i interiøret. Takket være overflod af naturligt lys ser rummet, selv med en sådan aktiv brug af træ som overfladefinish, lys, lys. Farve-løsninger med succes ophæver hinanden - grå nuancer af efterligning af natursten i rummet nær pejsen bringe kølighed, og laminatet som gulvbelægning og træ loftspaneler skabe varme noter af naturlig komfort. Laconic udvalg af møbler giver dig mulighed for at skabe et miljø, der gør dig komfortabel både til dine familiemedlemmer og deres gæster, men rummet ser ikke overbelastet ud.

Stilfuldt indvendigt i stuen

Et rummeligt køkken-spisestue med et alsidigt design

Et stort køkken-spisestue i et landhus er drømmen om enhver elskerinde. Især hvis designet af dette utroligt funktionelle rum opfylder alle ergonomiske regler, praktisk, praktisk og eksternt attraktivt. Mange tror, ​​at det ikke er svært at skabe et design til et stort køkken. I et lille, trangt tekøkken er der virkelig mange problemer med layout og valg af møbler, farver og materialer. Men selv meget rummelige køkkener er vanskelige at arrangere, fordi det er nødvendigt at arrangere arbejdsområderne på en sådan måde, at værtinden (eller udlejer) ikke "vindmiljøet" mellem komfuret, køleskabet og vasken. Brug "triangelens regel" er den nemmeste måde til hjørneindretningen af ​​køkkenet. Kompakte køkkener har råd til at øge antallet af opbevaringssystemer og arbejdsflader ved at installere en køkkenø - et frittstående modul, hvori husholdningsapparater kan integreres.

Praktisk køkkenområde

Valget af farvepaletten til køkkenfacader var ikke tilfældigt. For ikke at aflede opmærksomheden fra den fantastiske naturlige mønster af træ, til den mest logiske bruge neutrale farver - grå facader til køkkenskabe og hvide for udførelsen af ​​blanke bordplader. Køkkenet har en uhindret udvidelse til spisestuen med et rummeligt spisebord og videosone.

Rummeligt køkken-spisestue

Soveværelse i moderne stil

Ved indretning af et soveværelse er nøglekomponenterne farveskemaet og valget af komfortable møbler. Det er nødvendigt at skabe en atmosfære, hvor ejerne vil føle sig komfortable, lette og rolige. Neutral farvepalet i lyse farver og behagelige træ nuancer hjælper ikke kun med at gøre sig klar til seng, men også at føle fred. En behagelig seng med en blød klædningsramme og fraværet af skarpe hjørner vil være en glimrende mulighed for at organisere en seng til et ægtepar. Ophængte natborde, som kan sammenlignes med små skabe, vil ikke kun være et glimrende opbevaringsrum, men vil også forenkle rengøringsprocessen i et værelse til at sove og hvile.

Soveværelse design

1

Badeværelser med smarte layout

I utilitaristiske rum er princippet om enkelhed og funktionalitet klædt i en attraktiv skal så stærk som i intet andet rum. På badeværelset er det vigtigt ikke blot at skabe et bekvemt layout af sanitetsartikler, tilbehør og opbevaringssystemer, men for at gøre dette med et højt ergonomi. Placeringen af ​​sanitetsartikler og møbler bør være sådan, at ejerne bruger minimum tid på hygiejne- og vandproceduren om morgenen og kunne slappe af om aftenen efter en dags arbejde.

Badeværelse Design

Rummet under vasken bruges med maksimal funktionalitet, ikke kun for den bekvemme placering af alle de nødvendige tilbehør i badeværelset rum, men også for at minimere den tid og indsats er nødvendig for at finde dem.

Originale lagringssystemer

Brugen af ​​keramiske fliser til brusebad er den mest praktiske og æstetiske mulighed. Selv keramik i neutrale toner ser mere imponerende ud, hvis du bruger en kombination af produkter af forskellig størrelse og form. Kombinationen af ​​store og små fliser "Metro" på vægge og mosaik i form af en honeycomb på gulvet og i nicher skabte en interessant design af funktionelle segment og badeværelset som helhed.

Bruserum finish

Ved indretning af et badeværelse er det muligt ikke at være begrænset til færdigmaterialer med høj fugtighedsbestandighed og at bruge den finish, som du kunne lide med hensyn til farve og tekstur. For eksempel en kølig mørk smaragdskygge af væggene, der ser luksuriøst ud i kombination med glansen af ​​indvendige stålelementer.

Badeværelse design i smaragdfarve

Praktisk udformning af hjælpeværelser

Korridor ikke længere blot en placering, der giver bevægelsen af ​​husstande fra rum til rum, og det bliver et lille hjem bibliotek, hvis udstyre den med indbyggede reoler. Denne rationelle brug af nyttig plads vil ikke kun løse problemet med lagring af bøger, men vil også øge graden af ​​unikhed af det indre af hjælpeværelset.

Korridor som hjemmebibliotek

Skydedøre i en coupe - ikke kun den originale del af interiøret, som uundgåeligt tiltrækker opmærksomhed, men også mulighed for at spare nyttig plads korridor, især hvis Værelset er ikke stor forskellig bredde eller en del heraf allerede reserveret til møbler (som i vores tilfælde).

Originale skydedøre

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map