Kombinationer av brun färg

kombination av brun

Brun färg förkroppsligar jorden, och symboliserar följaktligen stabilitet, tillförlitlighet, säkerhet, lojalitet och till och med familjens eldstad. Psykologer skiljer denna färg för sin förmåga att lindra stressiga situationer, lugna nervsystemet och till och med lindra fysisk smärta. Professionella tror att brunt är mer lämpligt för klassiska inställningar, eftersom det är konservatismens färg. Men inte bara. För moderna inredningar är brun färg oumbärlig, den betonar vilken riktning som helst, och är ofta en bra bakgrund för olika dekorer, tillbehör och färger.

Om du vill betona den klassiska stilen i rummet, passar den bruna färgen så gott som möjligt

Klassiker av bruna interiörer

Föregående
123

Bruna interiörer är lämpliga för personer som behöver vila och avkoppling. Det är ett intressant faktum att om en person utsätts för erfarenheter väljer han omedvetet bruna kläder, för i det kommer han att känna sig bekväm och lugn.

Var försiktig när du väljer den här färgen för dina rum. Om rummet är litet, överbelasta det inte med den här färgen, annars blir rummet ännu mindre och ser dyster ut. För att undvika denna nyans används en kombination av brun med andra färger, oftast med vit.

  • Bruntvitt bad ...

    Fyll i en laddning av livskraft och självförtroende för hela dagen

    Kombinationer av brun färg

  • I matsalen med brun och vit design kommer det alltid att finnas en god aptit

    Brunvitt matsal

Föregående
12

Brun och vit

Detta är den mest framgångsrika kombinationen med den bruna färgen (denna union kallades "klassiker av genren"), här öppnar den vita helt och fyller rummet med friskhet och rymlighet. Om en sådan tandem verkar någon tråkig, lägg sedan till en del ljusa detaljer, det kommer att ge en mängd, utan att förstöra den övergripande bilden.

Brunvitt interiör med en ljus accent

Du kan dekorera ett sådant interiör med färgstark inredning, då kommer interiören inte bara att ge dig lugn, men också ett bra humör.

För att skapa en brun inredning med gott humör, lägg till en färgstark inredning

Bra humör i det bruna interiören

Lägg till en ljus turkos här, och rummet kommer att bli ett verkligt konstverk.

Brun och turkos

Vi har redan talat om möjligheten för vita och ljusa interiören visuellt utvidga gränserna, men jag vill att notera att även förekomsten av mörka färger som brunt, inte stör den vita färgen i rummet för att driva gränser, naturligtvis under förutsättning att det kommer att bli dominerande.

1

Om vit blir dominant kommer det att expandera utrymmet, trots kombinationen med brunt

Kombinationer av brun färg

Med neutral vit kan du använda den var som helst, ett bra alternativ är accentet i det mörkbruna hörnet, till exempel i form av en golvlampa eller inredning.

Vita accenter i det bruna interiören

För det inre av ett sovrum är det bäst att kombinera en brun färg med sängfärger. Då ser rummet mer försiktigt ut. Till skillnad från kombinationerna med vit är pastellinteriören varmare.

I förhållande till vardagsrummet väljs ofta en pastellpalett i kombination med en brun palett. Det är vad vi får? Det bruna interiören är en atmosfär av tillförlitlighet och säkerhet. Men för att undvika dysterhet eller en pressande känsla kommer vi att späda ut situationen med mjuka pastellklappar. Dessutom, inte alla människor som mörka färger, och bland pasteller (särskilt som bakgrund) kommer de att känna sig mer bekväma. När allt kommer omkring är vardagsrummet först och främst för gästerna.

För att slutföra kompositionen kan inredningen dekoreras med ljus inredning eller intressanta element.

Brun inredning

Den mest framgångsrika pastellfärgen för kombination med brun är beige. Det anses betrakta som skuggan, eftersom det hänvisar till samma färgsortiment som den bruna. Men de kan inte kallas liknande, eftersom de fortfarande ligger på ett avsevärt avstånd från varandra. Därför kan man bygga ett interiör längs denna linje säkert förvänta sig ett utmärkt resultat.

Brun och beige färgallians

Detta beror på det faktum att det finns smidiga färgövergångar, det finns inga uppenbara antagonism och kontraster. Situationen är mild och lugn.

Den brunblåa interiören ser lite cool ut, även om den blå inte är så mycket. Brunens neutralitet framträder i denna union, även som en förstärkare av en kall känsla. Men det här är inte minus för inredningen, många som denna atmosfär, det finns jordens kraft, solid och pålitlig.

Också glöm inte att det blå är färgen på havet och himlen, om du placerar accenterna korrekt och väljer lämplig inredning kan du skapa ett rum som liknar ett fartyg som rusar längs vågorna.

Mycket ofta används ett tryck på möbelklädsel, gardiner och så vidare, det ger en övergång mellan dessa färger och generaliserar dem till en bild.

Skriv ut i den brunblå inredningen

Älskare av lyx och elegans kommer att komma med en kombination av chokladskugga och turkosfärg. Denna magnifika inredning är både mysig och rik.

Om du lägger turkos till det bruna interiören blir situationen rik och elegant

Lyxig turkosfärg

Du kan ta denna kombination till barnrummet, men här rekommenderas det inte att använda mycket brunt, det är rikligt utspätt med vitt, så att mörka toner inte utövar ett tryck på barn.

Barn i en brunblå version

Gyllene interiörer: brun och gul

Detta är verkligen den rikaste och mest utsökta kombinationen. Båda färgerna kompletterar varandra, och inredningen ser ut som soligt guld. Om du vill visa din respekt och välstånd, är den här unionen exakt vad du behöver.

Till inredningen såg rik och elegant, den gulbruna skalan är mest

Rikedom av brunt och gult interiör

Men allt beror på prestanda, brungula interiörer kan inte göras så pretentiösa, men lugna och varma. Det kommer att vara mysigt och enkelt.

Men föreningen med gul och brun kan skapa en enkel atmosfär, allt beror på arkivering

Lugn och lätt inredning

För att skapa en harmonisk atmosfär rekommenderar designers att använda flera olika nyanser av båda färgerna.

Olika nyanser skapar harmoni

Det är ett mycket harmoniskt par, som ett träd och dess lövverk, som jord och gräs. Här kommer den naturliga auraen att rymma rummet och dess invånare.

Bruntgrönt område

Många designers tycker om att arbeta med grön färg i kombination med brun. För att, trots de många nyanser av grönt, i den här facket spelar ingen roll, kommer några alternativ att vara bra.

Men det finns en liten regel: om det är en brun-grön interiör, där det inte finns någon annan än dessa två färger, med avseende på den gröna är bättre att välja en äppelgrön nyans, här blir det mer lämpligt.

I detta interiör hör harmoni och balans. Två av dessa färger kompletterar och öppnar varandra perfekt. Denna union är lämplig för personer som behöver en varm och mysig inredning, inte utan energi.

Den brun-orange duoen

Det blir ingen disharmoni, oavsett vilken orange färg som ska väljas. Det anses framgångsrikt att använda en chokladplatta och om det finns en öppen spis kan den göras i samma nyans och allt detta mot bakgrunden av apelsinplattan i en skuggad version. Svarta accenter är väl lämpade för en sådan allians, eftersom den orange bakgrunden till exempel perfekt skulle mildra båda färgerna och positivt betonade dem.

Men inte allt kan lösas orange tapeter, i vilket fall du kan använda denna färg som accent, det vill säga choklad orange gör möbelkomponenter, dörrar, lådor, en plats i stolen, och så vidare. Och låt bakgrunden vara pastell.

Och om någon vill göra trämöbler i choklad skugga, då vara beredd på den bistra effekt, men här kommer till undsättning orange färg som kommer glädje, lämnar möbler med en harmonisk och trygg.

Den viktigaste regeln i det brun-orange interiören är en ljus bakgrund, om du tar en mörk, då kan dyster inte undvikas, även orange hjälper inte.

För en brun-orange union behöver du en ljus bakgrund

Brun kombinerad med lila (lila)

Denna tandem är erkänd som den mest lugna och avkopplande. Därför är det inte lämpligt för köket, vardagsrummet eller barnen. Om inte i ett ritbord kommer ljusa färger i dessa färger, och även en prydnad eller teckning kommer att användas.

Till kombinationen av brunt och lila var inte dyster, du kan ta sina mjuka nyanser

Brun-lila interiör

Således ser vi att det är bättre att använda den här kombinationen för ett sovrum där lila eller lila kommer att skapa en viss mystisk atmosfär och brun kommer att betona mysteriens situation.

Bruntviolett sovrum

Och om du vill göra rummet till en form av avslappning, kan du till och med ta en mörkare ton i båda färgerna. I denna atmosfär vill du inte flytta eller till och med tänka - slutföra fred.

Du kan också använda denna duo för badrummet, men för att neutralisera för melankoliskt intryck rekommenderas det att späda interiören med andra färger, till exempel vita och några tillbehör till en annan nyckel.

Brun-lila sovrum

I allmänhet är denna union elegant men avslappnad, om det är målet, fortsätt sedan. Och om du vill ha en lugnande effekt att göra lite mjukare, späd den med andra toner.

Mycket många färger och toner är lämpliga för brunt, det viktigaste är att kombinera dem korrekt, så att effekten inte är dyster och överväldigande, men mysig, stark och pålitlig.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

71 − 69 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map