Turquoise kleur: we combineren met de ziel

Turquoise kleur: we combineren met de ziel

Heel vaak wordt het turkoois blauw of groen genoemd, dit komt omdat het een fijne lijn tussen deze twee kleuren vertegenwoordigt. Hoewel deze kleur onafhankelijk kan worden genoemd, heeft deze zijn eigen tinten, is er donker en licht turquoise en "kleur van de zeegolf", correct gebruikt, kunt u verbluffende resultaten bereiken. Turkoois heeft een unieke eigenschap om de kamer met romantische gratie te vullen, alsof het versieringen van turkoois zelf had. In zo'n interieur voel je je omgeven door eindeloze zeeën of struikgewas van wilde wouden.

Turkoois interieur Turkoois struikgewas

Als je niet zeker weet of turquoise kleur een geweldig idee is voor het interieur, probeer dan eerst eerst een bad in deze kleur te maken.

Als je niet zeker bent van de turquoise kleur, probeer dan eerst een bad in deze kleur te maken ...

Turquoise kleur: we combineren met de ziel

Op een voorbeeld van een turquoise badkamer, probeer uit te vinden of deze kleur bij u past of niet

Turkoois badkamersbinnenland

In deze situatie, voel je je alsof je op de zeebodem bent, turquoise kleur omhult met zijn uniekheid, zachtheid en gratie.

En als je niet bang bent om te experimenteren, en heldere kleuren acceptabel zijn voor je leven, gebruik dan brutaal intensief turkoois in andere kamers. Je kunt gewoon een paar accenten in deze kleur maken.

Maar vergeet niet dat turkoois een koude kleur is, dus veel turkoois - veel kou. Dus, als je hier klaar voor bent, ga dan moedig door naar dit ontwerp van de kamer. En als u een tekening gebruikt, bijvoorbeeld op behang, meubels of een afbeelding met een bloem op een turkooizen achtergrond, dan is het effect het tegenovergestelde, dat wil zeggen zachter en niet zo koud.

Trouwens, het is belangrijk om te onthouden dat het combineren van felgekleurd turkoois beter is met rustigere tinten, anders zal het hele effect van turkoois verdwenen zijn en zal de ruimte te veelkleurig zijn.

Turkoois en beige

Ideaal voor turquoise motieven zijn pastelkleuren, ze voegen luchtigheid en sereniteit toe aan de lichte koelte. Zulke interieurs passen bij dromerige karakters, met een rustig karakter. In dergelijke interieurs adviseren om turquoise kleur te gebruiken in een bescheiden hoeveelheid, bijvoorbeeld voor een muur en verschillende accentuerende objecten. En beige kleur wordt gebruikt voor meubels, sommige delen van muren en andere details. Hier wordt een puntverdeling van rollen gebruikt, die de stemming voor de ruimte bepaalt, aangezien chaotische kleurenmenging meer geschikt is als ze dicht bij de toon liggen. Maar met een combinatie van heldere en rustige kleuren, is het beter om ze van elkaar te scheiden, anders zal één ervan verloren gaan.

Combineer turquoise en pastelkleuren niet door ze te mengen, het is geschikter om een ​​puntverdeling te hebben

Turkoois en beige

Omdat de turquoise kleur de natuur belichaamt, kun je hem aanvullen met een boom in zowel kleur als materiaal. Dit interieur zal het gezelligst en het thuis zijn, hier wil je zoveel mogelijk tijd doorbrengen. De atmosfeer van de eetkamer, die op deze manier is ontworpen, zal een oprecht en oprecht gesprek voeren.

1

Turkooise kleur en hout

De kleur van hout of stro, gecombineerd met turkoois, kan het interieur energieker maken en de grootte van de ruimte visueel vergroten, het hangt allemaal af van de vijl en de ruiming. Bovendien zal de boom in deze vereniging de koele turquoise kleur verzachten en het interieur warmer worden.

Maar ondanks alle voordelen van een turquoise kleur, wordt het niet vaak als interieurdecoratie aangetroffen. Wat deze onrechtvaardigheid aan deze kleur heeft veroorzaakt, is onduidelijk. Immers, als iemand zijn buitensporige helderheid niet waardeert, moet je er op letten dat in turquoise, net als vele andere, er meer gedempte kleuren zijn, bijvoorbeeld een wazig turkoois. Deze tint wordt veel gebruikt in westerse interieurs vanwege het feit dat het niet zo koud en niet te actief is. Deze kleur is kalm, het helpt om de intensiteit van de ondergaande zon te verminderen.

kleur

Wazig turkoois is goed geschikt voor een kinderkamer, slaapkamer en zelfs een studeerkamer. Met betrekking tot de kinderkamer, zachte accenten of een combinatie met een meer verzadigdede kast is ook goed wazig turquoise kleur, het veroorzaakt geen slaperigheid, maar leidt ook niet af van het werk.Bijvoorbeeld rood, oranje, blauw, groen. Zulke combinaties zullen de kamer leuk maken, maar niet op de psyche drukken.

Wat de slaapkamer betreft, wordt hier, zoals altijd, de voorkeur gegeven aan een rustig kleurengamma, omdat deze het meest geschikt is voor een goede nachtrust en rust. Daarom past het gebruik van wazig turkoois hier het beste in combinatie met bedkleuren.

 • Liefhebbers van zachtheid en lichtheid voor de slaapkamer kiezen de kleur "wazig turkoois"

  Dit geeft een goed humeur, maar oefent geen druk uit op de psyche

  Turquoise kleur: we combineren met de ziel

 • De kleur "wazig turkoois" is ideaal voor een slaapkamer

  Er zal hier frisheid en kalmte zijn

  Turquoise kleur: we combineren met de ziel

 • Wazig turkoois in de slaapkamer zal bijdragen aan een goede nachtrust

  Turquoise kleur: we combineren met de ziel

 • Als je de turquoise kleur in de slaapkamer gebruikt ...

  Het is beter om het een zachtere tint te geven

  Turquoise kleur: we combineren met de ziel

vorigevolgende
1234

Voor een huiskast is ook een goede wazige turquoise kleur, het veroorzaakt geen slaperigheid, maar leidt ook niet af van het werk.

In het werken met elke kleur zijn er veel nuances en mogelijkheden om het goed te verslaan. Te gebruiken als de hoofd- of in de vorm van een accent, rijk of zacht, combineer met heldere kleuren of neutraal - dit alles hangt af van het gewenste resultaat en de waarde die aan de kamer wordt gegeven. Het belangrijkste is om alles met een ziel te doen.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map