Дизайнерски проект на испанската къща

Дизайн на испанска къща

Имате малка селска къща, която се нуждае от ремонт или ремонт, идеи за вдъхновение за изграждане на селска къща с уюта на дома изглежда, но без излишни украшения? След това можете да се възползвате от малката ни екскурзия около интериора на малка селска къща, разположена в слънчева Испания. Лесна и уютен дизайн в кънтри стил могат не само да вдъхнови ремонта, но също така и да вдъхновят спокойна гледка, слънчево настроение и позитивна нагласа.

Входно антре

Така че, нека да започнем екскурзията си от коридора. Докато влизате в къщата, все още имате чувството, че сте на улицата благодарение на стъклената стена, през която блестящата растителност на провинцията е напълно видима.

Близо до стълбите

Почти във всички области на тази малка декорация на дома ще бъде комбинация от бели и дървесни тонове - леки стени и тавани, дървени подови настилки, стъпала, врати и подова конструкция. Къщата разполага с много антични мебели, добавящи към интериора топлината и уюта на дома.

Антични мебели

Старите мебели не са предназначени за възстановяване, а не боядисани. Неговият външен вид довежда до дизайна на помещенията на индивидуалност, оригиналност, защото с всяко парче мебел или елемент на декор се свързва със собствената си семейна история. Но новите интериорни предмети хармонично се вписват в селските райони и се превръщат в неразделна част от тях.

Много внимание се отделя на детайлите. Създаването на истинска домашна обстановка е невъзможно да не се вземат предвид малките неща, които образуват образа на помещението като цяло. В града, ако апартаментът ние сме на почивка или извън града - това е важно, какъв материал пришити възглавниците във ваза са свежи цветя и ако те са най-малко.

Всекидневна

1

На първия етаж на къщата има най-просторната стая на жилището - дневната. Тази светла и уютна стая за почивка, според каноните на селския живот, е оборудвана с камина, в близост до която е хубаво да седите вечер и да наблюдавате огъня.

До камината

Къде, ако не в къщата на страната би било подходящо ракита мебели от ратан, холна маса с бамбукова рамка и антични витрини, обслужващи системата за съхранение за всички видове малки неща, които са толкова необходими.

Кухня-трапезария

Тук, на първия етаж на една селска къща, ние можем да проучи просторен кухненски бокс с трапезария. Този гъвкав пространство за цялото семейство съчетава модерни уреди и живот атрибути на селските райони - дървени пейки, голяма маса за хранене, кухненски шкафове с ролетни щори, вместо врати.

Трапезария

За разлика от повечето стаи в къщата, в кухнята, стените са направени от зидария с лека пясъчна паста. А сивите нюанси на камъните се отразяват в цвета на висящите лампи и блясъка на уредите от неръждаема стомана и отворените рафтове за кухненски прибори.

На втория етаж

На втория етаж има също малка стая за почивка, която може да служи като допълнителна всекидневна или място за четене и творческа работа. Благодарение на големите прозорци от пода до тавана. Стаите на вилата са почти изцяло наводнени със слънчева светлина. Снежнобялата декорация на стените и тавана добавя само усещане за лекота, чистота и свежест.

детска стая

Ярки цветове на Испания

В детската стая виждаме същите цветови решения - много бял цвят, редки включвания от дървесен цвят и ярки акценти в обзавеждането и интериора. Дори една малка стая изглежда просторна, ако има достатъчно естествена светлина.

В банята

Баня до прозореца

Банята не беше изключение в поредица от стаи с големи прозорци. Тук също има огромен прозорец, който можете да наблюдавате, докато се наслаждавате на пяната. Тя вече се е превърнала в традиционен завършек в снежнобял тон и е била приложена в помещението за водни процедури, дори тук виждаме дървена подова настилка.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 5

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map