Светло зелено в интериора

Светло зелена кухня

Зеленият цвят винаги се смяташе за весел и весел. Това е основният цвят на природата, пробуждащ се през пролетното време. Благоприятно засяга човешката психика. Неговото присъствие във всичко е винаги възвишено. Зеленият цвят неволно кара човек да се радва в света около него и да мисли, само да мечтае за нещо добро. Ето защо, избирайки стая за интериор с наличието на салатен цвят, създавате ъгъл на пролетта, весело настроение и положителни емоции за себе си. Зеленият цвят, благодарение на неговата гъвкавост, може да се използва във всеки стил, но може би еко-стилът е по-добър от всички останали, защото основният цвят на еко-стил е зелен. Особено ще бъде на вкуса на градските жители.

Изобилието от сиви тонове, разнообразието от разнообразни и контрастиращи реклами прави човек в силна нужда от ъгъл, където очите ви ще почиват от градския пейзаж. И този ъгъл трябва да бъде вашият апартамент, който трябва само да причини положителни емоции и да облекчи напрежението, умората. Следователно, наличието на зелен цвят в апартамента е просто необходимо. Светлият зелен цвят е подходящ за почти всяка стая, във всяка от които се намира, тя ще запази настроението ви в тон, без да оставя място за мрачни мисли. В същото време варовият цвят хармонично се комбинира с дървено или друго покритие с кафяв под. Но не забравяйте, че стените на зелен цвят и други нюанси на зелено може да даде на вашата стая някаква форма на официалност, която, разбира се, наистина не я украсява. Така че трябва внимателно да прилага зелен цвят във вътрешността на апартамента, не извивки.

Няма излишъци от светлозелен цвят

Всекидневна

Дневната е лицето на целия апартамент и гордостта на собственика му. Какъв ще бъде интериорът на тази стая, подобно впечатление ще остане с приятелите ви, които дойдоха при вас за чаша кафе. И впечатлението на гостите винаги е било много важно за собственика на апартамента. И че това е положително, трябва да се грижите за наличието на салатен цвят в хола. Лилав цвят има поверителен разговор.

Дневната е гордостта на собственика

Меките мебели в цветовете на морските вълни или подобни нюанси ще бъдат перфектно съчетани със стени и възглавници от светъл зелен цвят. Добро допълнение ще бъде оранжевият цвят на някой обект или аксесоар

Дневна - лицето на апартамента

Въпреки факта, че дневната се използва главно за срещи със семейството, приятелите, тази стая може лесно да се използва да се срещнат в официална обстановка (не само приятелите и семейството могат да бъдат във вашата всекидневна) с бизнес партньори. Ето защо, варовиковият цвят може да бъде преобладаващ в цветовата схема на стаята.

Дневна за приятели и бизнес партньори

1

Ще изглежда страхотно дневна, в която зеленият цвят не доминира в нито една част от него, а се разтваря в други елементи на интериора. Тя може едновременно да присъства в цвета на стените, в подовата настилка, в възглавниците и т.н. Пространството за твоето въображение изобилства.

Цвят на вар в хола

Зеленият цвят хармонизира добре със същите чисти цветове, както и той. Червеното не е изключение. Също така не трябва да има никакви излишъци.

Хармония на чистите цветове

спалня

Зеленият цвят във вътрешността на спалнята оказва положително влияние върху човека, не само в моралната равнина, но и във физическото. Помага за понижаване на кръвното налягане, защото действа успокояващо. Зеленият цвят в спалнята ще даде усещане за много красиви зори, дори ако времето извън прозореца не го придружава.

спалня

Зеленият цвят в спалнята съвпада добре със синия цвят. Вашата спалня ще бъде истински рай, ако тя ще бъде доминирана от нюанси на светло зелено и синьо. Ще се осигури романтизмът и блаженството на атмосферата в спалнята

Ъгъл на рая

Обща стая / проучване

Лилав цвят особено ще бъде добър в стаята, където прекарвате по-голямата част от времето след като сте учили, работите. Цветовата схема на светло зелено, оранжево, тъмно сиво със синя, кафява тонка ще създаде уютна атмосфера, която е за почивка или любимо занимание, повишава ефективността. Използването на този цвят ще ви позволи да създадете атмосфера на успокоение и релаксация след една ден работа, и тези чувства ще дойдат тихо и не забележимо.

Стая за почивка

Варовиковият цвят на стените създава ефекта от увеличаване на обема на помещението, ще ви помогне да "разширите" любимия си ъгъл.

Обемен ефект на светло зелен цвят

кухня

Цветната палитра във вътрешността на кухнята е не по-малко важна, отколкото в другите стаи. Когато избирате зелен цвят за кухня, трябва винаги да следвате основните правила за комбиниране на този цвят с други цветове. Светлият зелен цвят е хармонично съчетан с жълт, светло кафяв, бежов цвят.

Цветна палитра на кухнята

Излишъкът от светлозелен цвят, според експертите-дизайнери, може до известна степен да наруши хармонията на цветовете. Но ако харесвате господството на този цвят, добре, това е въпрос на вкус. Фентъзи на полета не е забранено, особено ако е еко-стил. Основното нещо е, че кухнята не изглежда монотонен.

Основното нещо е да не бъдем монотонни

Зеленият цвят в кухнята ще ви даде усещане за храна в природата. Всеки знае апетита, с който храната се абсорбира в природата. Ето защо, присъствието на цвят на салата в кухненския интериор без съмнение ще има положителен ефект върху апетита ви.

Пролет в кухнята

Особено положително влияе на цвета на качеството на храната. Светло зеленият цвят повдига настроението на домакинята, което, разбира се, ще засегне резултатите от нейната "магия" над газовата печка. При лошо настроение не трябва да се очаква добро ястие.

Светло зеленият цвят възхищава

Ако интериорът на кухнята има светло зелен цвят, то твърди мебели от тъмно кафяв цвят хармонично се вписват в него.

Кухненски мебели

В днешно време така наречената контрастна кухня е много популярна, т.е. Кухня, в интериора на която се използват контрастни цветове. Но тук трябва да бъдете много внимателни, иначе можете грубо да нарушите основните правила за хармонията на цветовете в кухнята, както и структурата на цветния кръг, ръководена от професионалните дизайнери при избора на съвпадащи цветове.

Контрастираща кухня

Изглежда добра кухня, където зеленият цвят разделя ролята на доминиращия с цветове като лилаво, бяло, светло кафяво.

Хармония на цветовете

Комбинацията от светлозелен цвят с бял и черен цвят ще привлече вниманието на хората, които предпочитат по-скромен, подреден, близък до монохромен вид кухня.

Почти монохромна кухня

Баня / тоалетна

Лилав цвят във вътрешността на тоалетната и студена вода от кранчето ще доведе най-накрая остатъците от сън. Хармонично ще изглежда като тоалетна в комбинация от салата и бели цветя. Това ще му даде допълнителна свежест и чистота.

Обличане

Благоприятният ефект на зеления цвят върху човек ще бъде особено забележим през зимата, когато в природата се наблюдава дефицит на зелен цвят. През лятото варовият цвят ще прехвърли цветовата гама на природата във вашия апартамент и ще подобри ефекта си. А на сутринта ще създаде усещане за прохлада. Благодарение на него настроението ви сутрин, следобед и вечер ще бъде оптимистично, защото цветът на пролетта няма да остави в апартамента ви място за отчаяние и мрачни мисли. Но още веднъж искам да ви предупредя от екстреми със зелен цвят, така че когато посетите апартамента си, вашите приятели не казват: "Зеленият копнеж".

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

95 − = 93

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map