Lep dizajn ploščic v kopalnici

Lep dizajn ploščic v kopalnici

Vašo kopalnico naredite edinstveno in lepo, tako da vas zjutraj lahko spodbudijo po videzu, ne hladnem tušu. Ustvarite podobo kopalnice, ki vam bo vsak dan poslala dobro delo.

Svetlo rdeč okrog ogledala bo dalo živahnost

Človek se od drugih ne razlikuje samo po navadah, ampak tudi po okusu. Če želite imeti edinstveno podobo vaše kopalnice, potem jo morate razviti sami. In osnovna pravila, ki jih je treba upoštevati, zdaj upoštevamo.

Tako se je zgodilo, da so pravila za oblikovanje dizajna odvisna od območja sobe. Pri kopalnicah je meja 15 m2. Kaj je mogoče storiti v velikih kopalnicah je nesprejemljivo pri majhnih in srednje velikih. Tehnike za povečanje sobe niso potrebne v prostornih sobah. Ampak obstajajo splošna pravila.

Notranjost kopalnice je v toplih rjavih tonih

  • Manjša je soba, plitke ploščice.
  • Lahka, še posebej bela sijajna površina vizualno povečuje prostor in izboljša osvetlitev.

Bela svetleča ploščica naredijo prostor prostornejši in lahki

  • Biserne bele plošče so kombinirane z vsemi barvami in odtenki.
  • Svetle nasičene barve se lahko uporabijo kot dodatek, končna obdelava. Kričanje barve je potrebno samo, če želite poudariti ali poudariti, vendar ne biti osnovni. Veliko svetlih tonov bo pritiskal na osebo in odvzela notranjost udobja.
  • Najbolj sprejemljiva rešitev za kopel je dekoracija v pastelnih barvah.

Sijajne ploščice in steklo odražajo svetlobo, ki ustvarjajo iluzijo prostora

  • Tla so postavljene debelejše ploščice z grobo površino. Stene so gladke in sijajne.
  • Stene in tla morajo biti vodoodporni in enostavni za pranje.
  • Najbolj ugodna barva stropa je bela. Najbolj praktičen strop, ta raztezna sijajna.

Bright vložki senci biserne beline in ustvarite razpoloženje

  • Osvetlitev kopalnice mora biti svetla.

Izbira ploščic

Najprej pozorni na geometrijo ploščic. Vse bi morale biti popolnoma enake velikosti in pravokotne oblike. Tudi celotna zabava mora imeti enako senco. Primerjajte vzorce iz različnih polj.

1

keramične ploščice obložene stene samo v bližini kad

Geometrijo je mogoče preveriti s prekrivanjem in z merjenjem kotov. Ker ponavadi ne nosimo kvadrata s seboj, je dovolj, da primerjamo dolžino diagonal. Lahko uporabite navadno vrv ali debel niz, ker velikost ni pomembna, temveč samo njena enakost. Če je razdalja med nasprotnimi koti drugačna, potem je to zakonska zveza in ne sme ostati s takšnimi izdelki.

Prijetna kombinacija bež in bela ter dekor v obliki robnika nad kopalnico

Najbolj kakovostne ploščice zdaj proizvajajo štiri države, vse to je znana v Italiji, pa tudi v Nemčiji, Španiji in na Portugalskem. Morali bi biti pozorni na državo in ne na družbo.

Temno modra območja naredijo prostor skrivnostno

Nakup ostankov pri popustu je slab način za prihranek denarja. Najprej morate ponoviti vaš dizajn oblikovanja za tisto, kar ste kupili. Potem, ko bodo skoraj vse ploščice postavljene, se izkaže, da so vogali nekje pokvarjeni, nekaj pa je bilo prekinjeno med prevozom in rezanjem. Ker je nemogoče kupiti, boste morali premagati in zamenjati z drugim, porabiti denar ne le za nakup materiala, ampak tudi za plačilo za delo mojstra.

Snežno bela kopel lepo izstopa proti temnemu ozadju

Če se osredotočite na ceno, se kakovostne ploščice začnejo po ceni na kvadratni meter, kar ustreza 18 evrov. Razumno razmerje med ceno in kakovostjo se konča na nekaj več kot 30 evrov. Nato plačate blagovno znamko, goljufanje in stvari. Zbirke, v katerih so robniki in dekorji okras v obliki okrasnih, izboklin, ryusha so poceni in so slabe kakovosti. Težko jih je oprati.

Sijajni bela raztegljiva strop je najbolj primerna za kopalnico

Najbolj harmonično in čudovito notranjost dobimo iz ploščic ene zbirke, ki vsebuje svetle barve, temne barve, dekorje, meje in talne ploščice. Na tleh dobite mat, temne ploščice, ostali izdelki za dodelavo so sijajni.

Fine mozaik na tleh pod tušem in trak v obliki robnika

Osvetlitev spreminja senco površine. Zato bodite pozorni na spekter in svetlost razsvetljave v trgovini. Poskusite najti kraj, kjer je svetloba podobna vaši, in upoštevajte vse vrste zaključkov, njihovo kombinacijo.

Ploščica, izdelana iz naravnega tufa, ustvarja toplo vzdušje

Če vam je na fotografiji všeč notranjost, še posebej z lepim barvnim podom, upoštevajte, koliko ploščic je v eni vrstici. Nato izračunajte v svoji kopalnici. Če imate območje, ki ni manjše, potem lahko naredite sami dekor v tleh ali stenah.

Kopalnica Notranjost

Človek samodejno opozori na to, kaj je na ravni njegovih oči in spodaj. Najpomembnejši in zanimiv dekorativni element pred vrati postavite na višino 150-160 mm.

Mehke barve, razredčene s svetlim dekorjem

Pravokotne ploščice so praktične in lepe v sodobni notranjosti. To je treba upoštevati kot osnovo. Dekoracija ima lahko možnosti.

Ploščice na tleh in stenah imajo različne velikosti in površine, vendar enake barve in vzorcu

Za kopalnico do 15 m2 Spoštovanje številnih pravil bo ustvarilo harmonično in veselo notranjost, ki bo ustrezala vašemu karakterju, prostor pa bo prostoren, svetel in lep. Upoštevanje teh tehnik ne bo omejevalo letenja vaše domišljije, ampak bo prikazalo le najbolj sprejemljivo pot in neskončno vrsto možnosti.

Seks

Za začetek bo izbira ploščic izdelana iz ene zbirke. Tla je pokrita z debelejšo mat, ki se ne zdrsne. Sprays, ki spadajo, oblikujejo lise, ki so manj opazne na temnem ozadju. In prostor se poveča, če so stene lažje od tal, in strop je na splošno bel.

Temna kvadratna ploščica na tleh in položena vertikalno vžigalnik na stene je naredila prostor z nižjim stropom višje

Talne ploščice so kvadratne. Če primerjamo dolžino njegove strani z dimenzijami stranic pravokotnega produkta za stene, potem je ta manjša od dolžine, vendar večja od višine. V idealnem primeru je diagonala kvadrata enaka dolgi strani pravokotnika. Toda za postavitev ploščic na tla diagonalno v majhnih prostorih ni vredno. Takšna tla bo zmanjšala prostor in morala imeti veliko ploščic, da bi jih položila ob steno, to ni racionalno in težko.

V prostorni sobi so stene okrašene na različne načine

Tla bodo videti lepo, če se bo zaključek začel od središča sobe in se obrnil v krog. Nato se bo opazila simetrija, obrezovanje po stenah pa bo enako.

Vertikalne črte plitvih ploščic z ogledalom nad kopalnico in mozaik v tušu ožine prostor in dvigne strop

Masa za tla je izbrana 1-2 odtenkov temnejša od barve glavnega ozadja.

Stene

Za dodelavo majhnih prostorov so najbolj primerne dimenzije ploščic 200x500 in 200x600 mm. Temni ton je najboljši. Potem je lažje izračunati višino prehoda, ki mora biti nad kopalnico za 7-10 cm in iti nad straniščem, vendar pod gumbom za namestitev. Po tem, ko ste pravilno označili vse, boste pod njim dobili čudovito široko platno.

Kopel in WC sta lepa na temnejši ploščici

Toalet izgleda bolje na svetlem ozadju. Zato ne obrezujte stene za njim z dekorativnimi ali lahkimi ploščicami.

Tudi majhen trak pločevine, ki ga poševno poševno, zožuje kopalnico

Vse pipe, gumbe, stikala je treba postaviti v sredino ploščice. Če želite izrezati luknjo, narišite krog želenega premera. Potem ga opilite s kamnom. Po tem naredite prečni prerez prečnega prereza. S povezovanjem koncev rezov dobite kvadratno luknjo. S pomočjo rezil za žice prekrite ostanke ob konturi. Nadpil ne dovoljuje, da bi se keramika ločila zunaj kroga.

Mozaik se uporablja kot dekorativni robnik

V ekstremnih primerih se uporablja meja v majhnih kopalnicah. Če imate določen strop in se morate izogniti grdemu ozkem obrezovanju. V tem primeru se moramo spomniti barvnega refleksa. Temne in lahke površine se med seboj razlikujejo, spreminjajo barvo in združujejo. Zato poudarite zgornjo mejo tako, da na vrhu naredite trak temne ploščice.

Fine svetleče ploščice s sijajno površino ustvarijo globino prostora s kadjo in prho

Kot je za dekor, se ne cut. Zato pričakujte, da imate v zgornjem in spodnjem delu vogalov lahke trakove in široke spodrezke. Preostali del prostora se lahko napolni z dekorativnimi ploščicami ali različnimi vrstami mozaika. To je področje dejavnosti za vašo domišljijo.

Razgibana plika naredi kopalnico zabavno, toda ko je veliko, se udobje izgubi.

Zapomnite si še eno pravilo lepega oblikovanja ploščic. Če uporabljate pravokotne dekorje, potem stena z vratom ostane brez umetnih vložkov. V primeru dekoriranja z različnimi barvnimi ploščicami ali majhnimi mozaičnimi vzorci ploščic se dekorativno dekoriranje izvede okrog vrat.

Majhna soba se zdi bolj prostorna, zahvaljujoč svetlobni ploščici in belim stenam

Zamašitev na stenah je izbrana glede na najlažji ton, ki je na voljo v zaključku.

Velika kopalnica

Zasnova velikih prostorov je drugačna, saj vam ni treba skrbeti za povečanje prostora. Lahko okrasite kopel z navpičnimi črtami, pol stolpiči, ki se razprostirajo iz plitkih mozaikov, kakršnekoli vzorce, ki jih želite, ali samo barve. Skrbeti morate le za razsvetljavo in harmonijo.

Stene prhe so pokrite s kamnom, ki deluje kot dekoracija zunaj kabin

Najbolj zanimive fantazije pomagajo izdelovati majhne ploščice različnih barv in odtenkov. To in različne vzorce na celotni steni in vertikalne risbe. Svetle pestre površine zmanjšajo prostor. Zato so v majhnih kopališčih nezaželene. Toda v veliki meri so zelo primerni. Ampak ne pozabite na višino stropa. Naj bo vizualno višje lahko navpične proge. Vodoravno, nasprotno, bo spustil strop in povečal prostor.

Mozaik izgleda dobro na steni zaradi dejstva, da se namestitev straniščne plošče in črpalk nahaja na sami opremi

Če postavite kvadratno ploščico na steni pod kotom, v obliki diamanta, potem bo prostor postal ožji.

V velikih kopalnicah so zidovi lahko okrašeni na različne načine. Samo poskusite se držati tabele kombinacije in kontrasta barv. Zelo barvita kopalnica bo nadležna, svetla - zatiranje.

Bele površine tal, sten in stropa postanejo bolj vesele od drobnega drobljenja v dekoraciji sten

Pomanjkanje barve je vedno mogoče napolniti s pisanimi straniščnimi predmeti, svetelimi brisačami in dekorjem. Toda presežek ni mogoče odstraniti.

Tuš je okrašen s ploščicami različnih velikosti, vendar v eni barvi, tako da se zdi harmonično in popolno

V zadnjem času se pogosteje uporablja za dekoracijo mozaika. Je mehka, fleksibilna in je oblikovana tako, da pokriva zaobljene površine. Toda njegova cena je višja. Poleg tega ga je mogoče prekiniti le s prehodi in izogibati se širokim šivom, kar je težko in težavno.

Z reliefno površino je težko pranje, plošče električnih naprav in naprav pa ne ustrezajo dobro. Toda vaša kopel in vaša domišljija. Če res želite, potem ga lahko uporabite. Samo poskušajte ga držati stran od pip in razpršil.

Stene so okrašene z reliefnimi ploščicami, toda ploščami za vgradnjo in električnimi napravami

S pomočjo reliefne ploščice poskušajte izbrati plitvo in plitvo vzorec, tako imenovano "pixel". Večje in globlje gugalnice, slabši bodo koti.

ploščice z velikimi štrlečimi elementi. Prekrasen kot je težko ustvariti

Zdaj poznate osnovna pravila za ustvarjanje lepega dizajna za kopel s ploščicami. Ostalo je odvisno od vas in vaše domišljije.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − 75 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map