Mizica z ogledalom v notranjosti

Kristalni lestenec v kopalnici z mizo

Med glavnimi značilnostmi pohištva za ženske je prelivna mizica izjemnega pomena. Posebno pozornost je treba posvetiti temu subjektu v notranjosti. Vedno je veliko vprašanj o lokaciji jedilnega mize, njegovih dimenzijah in slogu. Menijo, da je to povsem ženski kos pohištva, zato je idealno prostoren, opremljen z ogledalom, privlačen videz in pristop k notranjosti.

Pri izbiri modela oblačil z ogledalom in različico njegove lokacije v apartmaju je potrebno upoštevati nekatere odtenke:

  1. Mesto, kjer bo miza, mora biti dobro osvetljena;
  2. poleg tega je zaželeno opremiti električne vtičnice;
  3. ogledala naj se ujemajo z velikostjo mize.

Modeli modelov teh modulov pohištva so raznovrstni in odvisni od velikosti prostora in lastnosti lastnikov.

Tradicionalna miza na nogah. Zelo priročno možnost za majhno sobo, ker ne prereče prostora. Vse, kar potrebujete, se lahko shrani v predale pod točilno površino ali na njeno površino:

Svetilka v obliki zvezde nad posteljo

Tabela na podstavkah. To so zelo prostorne mize: v omarah lahko opremite veliko predalov, police, omarice z vrati:

Svetlo roza stol v garderobi

Suspended polica. Ta način urejanja improvizirane mize bo omogočil, da prostor prostora zelo racionalno in bo ustvaril občutek lahkotnosti konstrukcije. V tem primeru se lahko zrcalo postavi na steno ali počiva na mizi:

Črni predali v mizi

Dizajn vogalne omare se lahko namesti v katero koli sobo, kjer omogoča prostor. Za takšno strukturo se običajno izbere kot med oknom in steno. To bo povečalo uporabo sten za opremo predalov in polic:

Kotni bež mizo

Miza z zgibno mizo, na hrbtni strani katere je ogledalo, je kompaktna in večnamenska. Dvižni del mize lahko zaprete in površino mize lahko uporabite za druge namene, pod pokrovom pa lahko postavite žensko dodatno opremo:

Bela mizica pod oknom

Kje je bolje urediti mizo z ogledalom

Začnimo s spalnico. Na splošno velja, da mora biti mizica le v spalnici. Res je, da je to najboljša možnost za namestitev modula pohištva: spalnica je osamljena intimna soba, skrita z očarljivimi očmi. Tukaj, nihče ne bo vplival na damo, da bi se ji pojavil v redu. Vendar pa je treba upoštevati slog in barvne značilnosti oblikovanja spalnice.

1

Za notranjost v slogu minimalizma bo zelo izvirna rešitev prvotna trepalnica, izvedena v obliki zložljive mize. To bo ustrezalo slogu celotne sobe, če je oblazinjena blato enake oblike:

Trelyage na črni mizi

Drug način, kako težiti prostoru s pohištvom, je, da poberejo obliko U-oblike oblazinjene mize. Pomanjkljivost takšne strukture je, da ni prostora za potrebne zaloge in različnih sitotiskov:

Za spalnice z zelo majhno površino lahko oblikujete miniaturno mizo z ozkim mizo. Ogledalo v tem primeru je bolje, da visi na steni ali uporabite majhen mobilni trelyazh:

Tabela prozorne plastike s stekleno površino bo olajšala notranjost in vizualno razširila prostor majhne sobe:

V primeru, da je prostor spalnice razdeljen na cone: prostor za spanje in garderobo, je v predelu za spreminjanje oblačil najboljša miza,

Običajno so mizne mize v spalnici nameščene ob glavi postelje ali v bližini okna. Vendar pa je takšna konstrukcija mogoče oblikovati v prostoru za noge:

Mizica v podnožju postelje

Če v spalnici iz kakršnega koli razloga, da namestite mizo je nemogoče, na primer, moški ne želi popolnoma ženske notranjosti spalnice, potem je primeren kraj za njegovo namestitev garderobna soba. Zelo priročno in praktično: ne smete skrbeti za varčevanje prostora in namestiti veliko ogledalo - ogledalo. In takoj ocenite sliko, ustvarjeno s kozmetiko na jutranji mizi, izberite pravo oblačilo in čevlje iz omar v sobi:

Bela barva vizualno razširi vsako sobo in za sobo z garderobami je zelo pomembno. Mizarska miza mora ustrezati barvni shemi vsega drugega pohištva, ki v notranjosti ne bo povzročila razdora:

Takšen univerzalni kos pohištva se lahko kompaktno nahaja in ne na najbolj samotnih območjih. Lahko so dnevne sobe, dvorane ali hodniki. Glavna stvar je, da ne kršite oblikovanja in slogov teh prostorov:

Mizarska mizica je bila vedno znamenje ženskih salonov, spalnic, sprejemnih sob - boudoirja. V notranjosti, ki poudarja slog boudoir, kraj za prioborashivaniya mora ustrezati splošni situaciji. Bolje je izbrati mizo v kombinaciji z drugimi predmeti za notranjo opremo: ogledalo, kavo, svetilke:

Namizna svetilka na ogledalni mizi

Poof ali stol za jutranje mizo je lahko izvirno okrašena s krpo, kombinirana v barvi z drugimi tekstilnimi dodatki:

Rožni senčnik in stol z lokom ob straniščnem stentu

Ali pa izberite sedež kontrastne barve. To bo ustvarilo svetel poudarek v enobarvni notranjosti:

Mizica z ogledalom v notranjosti

Če je spalnica izdelana v slogu države ali drugem kmečkem slogu, kjer se aktivno uporabljajo različne tekstilne dekoracije, je primerno, da se okrasi za ustvarjanje ženske lepote okrasijo z zavesami s tiskanim vzorcem. Torej lahko poudarite enotnost zasnove prostora:

Prevleka s pošastnimi zavesami
V kopalnici

Za namestitev mizice v kopalnico se morate zelo pazljivo približati: to je mesto v stanovanju z visoko vlažnostjo. Pred razporeditvijo vogala lepote je potrebno oblikovati prezračevalni sistem, tako da kopičenje mokrih hlapov ne poškoduje pohištva in celotne vsebine mize. Ergonomična možnost za kopalnico - improvizirana mizica v obliki stojala ali police za najbolj potrebno:

Najbolj primeren kraj v kopalnici za mizo je okno. Poleg dobre razsvetljave, če je potrebno, lahko hitro deliš to sobo:

Če v kopalnici pride do pomanjkanja prostega prostora, lahko postavite mizo in ob WC, čeprav ta krepka lokacija ne bo privlačna za vse:

Spoštovanje slogovnih značilnosti kopalnice v oblikovanju mize bo ustvarilo razkošno podobo v notranjosti in poudarjala brezhiben okus lastnikov:

TV na steni v kopalnici z mizo

Da bi bila mizica prijeten kraj za žensko, morate okrog njega opremiti mini prostor: pobrati primerna svetila; puh ali udoben stol; udobno poskrbi za ogledala. Ta vogal bo prava dekoracija za notranjost.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

41 − = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map