Interior dalam warna cahaya, menekankan keagungan apartmen “Stalinis”

Bilik tidur dengan kelengkapan minimal

Rumah-rumah pembinaan Stalin dianggap sebagai yang muncul dalam selang antara tahun ke-30 dan ke-50. Aspirasi utama arkitek pada masa itu adalah untuk menekankan kesombongan dan keagungan reka bentuk. Pendekatan sedemikian menganggap demonstrasi sifat monolitik sistem Soviet.

Sebagai alat yang mencipta imej bangunan, kami menggunakan:

  • stylistics seragam semua premis;
  • kekuatan dan kebolehpercayaan bangunan;
  • bahan berkualiti tinggi;
  • kawasan pangsapuri besar;
  • siling tinggi.

Semua ini menyediakan gaya Empayar yang bergaya, yang digunakan terutamanya untuk bangunan tersebut.

Keadaan dalaman sebuah apartmen di rumah itu mesti bersesuaian dengan suasana umum. Pengedaran perabot dan dekorasi seragam menekankan kelapangan bilik.

Ruang tamu dan dapur dalam satu bilik

Sofa lembut yang luas membolehkan anda merasakan semua keselesaan tinggal di ruang tamu. Siling tinggi membolehkan untuk digunakan sebagai sumber cahaya utama kandil loket besar yang menggabungkan manifestasi gaya yang berbeza. Unsur-unsur klasik, yang dinyatakan dalam lilin bas dan lilin tiruan, digabungkan dengan teknologi moden, yang dilengkapi dengan sebuah bilik.

Lampu asal untuk ruang tamu

Rasuk, ceruk dengan lampu dan pintu double yang luas memberikan rasa kehebatan bilik. Parket semulajadi di lantai menunjukkan kualiti pembaikan dan menambah gloss ruang tamu.

Perabot rehat yang tidak biasa untuk ruang tamu

1

Keluasan premis ini membolehkan penggunaan teknik pengezonan dan memisahkan ruang untuk dapur. Pada dasarnya pembahagian bilik bersyarat berlaku kerana penggunaan perabot besar. Warna putih mereka membolehkan anda tidak merasai rasa perabot dalaman sesak.

Perabot Dapur Snow White

Permukaan kerja digabungkan dengan kaunter bar, yang membolehkan nama perabot itu pelbagai fungsi. Teknologi terbina dalam dan sistem storan yang direka dengan baik akan menjadikan zon ini sangat praktikal dan elegan.

Kawasan dapur dengan nada putih

Laluan ruang tamu ke dapur kelihatan sangat organik dan sesuai.

Kaunter bar untuk membahagikan bilik

Najis bar asal

Gabungan lapisan bersalut krom dengan kemasan perabot putih menambah reka bentuk cahaya dan keanggunan.

Unsur reka bentuk bersalut Chrome

Salah satu dinding kawasan dapur kelihatan tidak dirawat. Kaedah hiasan ini adalah pelik kepada gaya loteng. Walaupun kesederhanaan luar elemen, agak sukar untuk mencapai kesan yang luar biasa.

Unsur hiasan di gaya loteng

Bilik tidur yang terang di "stalinka"

Melalui pintu double yang luas dari ruang tamu, anda boleh masuk ke bilik tidur yang selesa. Hiasan bilik ini juga dibuat dalam gaya umum, yang khas dari keseluruhan apartmen.

Pintu berganda besar

Bilik tidur di pangsapuri ini juga mempunyai cahaya yang luas dan penuh. Tingkap besar yang digabungkan dengan warna-warna cahaya menghasilkan rasa banyak udara di dalam bilik.

Bilik tidur dengan kelengkapan minimal

Satu katil besar dalam warna biru dan putih akan membolehkan anda berehat dengan selesa selepas hari yang sukar. Meja sisi katil yang padat akan membolehkan anda menyimpan jumlah yang sesuai dengan perkara-perkara yang paling penting tanpa mengambil banyak ruang.

Katil besar di dalam bilik tidur yang luas

Lampu luar tempat tidur yang luar biasa dan pencahayaan hiasan mencipta suasana yang selesa di dalam bilik dan berfungsi sebagai tambahan yang baik kepada sumber cahaya utama.

Reka bentuk Laconic bilik tidur

Lampu asli untuk bilik tidur

Bilik mandi dan koridor, dibuat dengan nada putih

Koridor dengan tab mandi kelihatan tidak terlalu luas. Dewan masuk kelihatan sangat praktikal berkat almari besar. Warna putih mereka membolehkan mereka kekal sebagai tidak mencukupi di kawasan pedalaman tanpa mengganggu bilik.

Koridor dalam warna putih

Lampu gantung yang asal, dibuat dalam bentuk kiub telus, dengan sempurna menggabungkan dengan garis lurus, yang digariskan secara aktif digunakan dalam hiasan koridor.

Sistem penyimpanan untuk koridor

Bilik mandi dibahagikan kepada beberapa zon. Bilik mandi dipisahkan oleh septum telus yang diperbuat daripada kaca lutut. Ini adalah cara terbaik untuk menjaga bilik luas. Ini juga dipromosikan oleh cermin besar dan cahaya terang.

Kawasan pancuran mandian, terhad oleh sekatan kaca

Kesimpulan situasi ini wujud di dalam bilik ini. Batu batu kecil di bawah wastafel dan loker kompak menjadikan bilik mandi lebih berfungsi. Pada masa yang sama keanggunan diberikan kepada bilik dengan lampu indah bentuk-bentuk pelik.

Perabot hinged bilik mandi

Tandas dihiasi dengan jubin seramik abu-abu, yang kelihatan sangat menarik terhadap latar belakang dinding putih. Di sini anda juga boleh melihat sejumlah besar permukaan krom, yang merupakan pemantul cahaya tambahan.

Tandas dalam warna cahaya

Keanehan apartmen ini adalah bahawa sebilangan kecil elemen hiasan dikompensasikan oleh kepatuhan mereka yang ketat dengan gaya dan matlamat yang ditetapkan. Setiap elemen alam sekitar dipilih dengan teliti dan dipasang di tempatnya.

Pinggan mangkuk hiasan asal

Pendekatan ini kepada organisasi ruang kediaman memastikan penciptaan kombinasi optimum perabot praktikal perabot dan elemen hiasan.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map