Vardagsrummet i ett hus är en symbol för ditt hems “hjärta”

Country interiör i vardagsrummet

Landet idag blir allt populärare, för Det är en påminnelse om sådana traditionella patrimonial bon som gods och egendomar som fanns tidigare. Närvaron av sådana bostäder talar om en viss status hos ägarna, det inre av vardagsrummet i ett sådant hus representerar hans "hjärta".

Lyxig design av ett rymligt vardagsrum-kök = matsal i ett lanthus Vackert och elegant vardagsrum med öppen spis i huset Interiören i det rymliga vardagsrummet = kök-matsal med en vacker lädersoffa Mysiga möbler på landsbygden Vackert litet vardagsrum i ett hus i ljusa färger Vardagsrum i ett lanthus - hjärtat av ditt hem

Det faktum att mannen försöker leva i naturens barm, där tystnad härskar, lugn och pacifiering, återspeglas även i byggandet och efterbehandling av sitt hus, inte bara på platsen. Detta framgår av det faktum att de huvudsakliga materialen som används är trä, sten, bambu, rotting, kork och andra miljömaterial. När det gäller stilistik är den oftast utvalda efterbildningen av ryska timmerstugor, landstil, provence eller eklekticism.

I det inre av landet används rummet aktivt trä och naturmaterial Inredning av ett vardagsrum, nära naturen med trä och sten

Idéer för utformningen av ett landslounge

Det stora pluset med lanthus är närvaron av ett stort utrymme, med vilket det bara är trevligt att arbeta för designers. Här finns breda horisonter för kreativ fantasi och stora möjligheter att förverkliga en ide. För att utföra den kreativa planen kan absolut allt användas: komplicerad rymdfärg, djärva färglösningar, författarens dekorativa föremål och möbler - allt som kan betona din individualitet och exklusivitet. Vardagsrummet ligger i de flesta fall i mitten av huset. Bredvid det är vanligtvis beläget eller matsal,

Bredvid vardagsrummet finns matsalen

eller kök-matsal.

Utformningen av ett rymligt vardagsrum kombinerat med ett kök-matsal

Mycket ofta övas det att kombinera vardagsrum med kök eller matsal. Ibland kombineras vardagsrummet med hallen. Området i vardagsrummet är som regel inte mindre än 18 kvadratmeter. det måste rymma de nödvändiga möblerna, samt förbli ledigt utrymme för ohindrad rörelse på den. Det är mycket viktigt att vardagsrummet har minst 2 - 3 fönster, eftersom Naturbelysning spelar en stor roll i arrangemanget av ett ljust vardagsrum.

1

Ju fler fönster, desto ljusare är vardagsrummet Tre stora fönster gör inredningen i vardagsrummet ovanligt lätt och mysigt Först och främst talar vi om vardagsrummet i ett hus, huvudhårdcentret kommer i åtanke - det är en eldstad som samlar på kvällarna alla familjemedlemmar, liksom vänner, som ger dem värme och komfort.

Eldstaden skapar alltid en trivsel i vardagsrummet Öppen spis, skapar värme i eldstaden i vardagsrummet Men i avsaknad av en öppen spis kan hemmabiosystemet bli mitt i rummet. Runt detta centrum är en bra placering av en soffa och två fåtöljer - ett klassiskt mysigt mjukt hörn.
När det gäller färgschemat - kan du särskilt markera interiören i vardagsrummen i ljusbruna, gyllene, gråblåa toner med hjälp av ljusa dekorationselement: mattor, kuddar, väggpaneler, målningar och så vidare.

Tillbehör i form av kuddar, vaser och vårtor är alltid lämpliga i vardagsrummet Tillgängligheten av tillbehör uppdaterar det inre av vardagsrummet i ett lanthus

Vad är det bästa materialet för efterbehandling?

För inredning av väggarna i vardagsrummet i ett lanthus finns det många alternativ. Pasta tapeter är en klassiker med ett stort antal strukturer, mönster och färger. Det finns flera typer av tapeter: papper (den billigaste), vinyl (mer praktisk), samt tapeter för målning och textilier, laminerade med en trasa - det dyraste alternativet, men miljövänligt. Används även väggpaneler, inklusive fuktbeständig. De kan vara gjorda av naturligt trä, plast, MDF och fiberboard. Den vanligaste idag är korkpaneler, som har bra värme- och ljudisolering. Och det resulterande luftskiktet låter dig helt gömma ledningarna och kommunikationen. Den enkla installationen och det enkla underhållet talar också för dem. Korkbeläggningen presenterar också ett miljövänligt ytmaterial med en intressant konsistens och naturliga nyanser. Kakel används ofta med imitation av sten, trä eller andra naturmaterial. Dekorativt gips är också bra.

Stucco väggar ser ädel och elegant Gips på väggarna i vardagsrummet i ett lanthus

En mycket effektiv beläggning för väggbehandling är en natursten. Detta är dock ett mycket dyrt alternativ. Och dessutom måste det skickligt användas, och bäst av allt i kombination med andra material. Du kan använda en konstgjord sten som också ser bra ut och skiljer sig inte från den naturliga.

Sten i inredningen av ett spektakulärt vardagsrum i ett lanthus Stenen är alltid mycket vinnande och ser rik på vardagsrummets inre Som dekorativt material för golvet är användningen av parkett traditionell.

Vackert vardagsrum i ett hus med parkettgolv

Om det finns en öppen spis i vardagsrummet är det lämpligt att lägga en kvadrat runt den med en sten eller en kakel, eftersom kan flyga gnistor och falla ut kolar. Du kan också använda ett laminat eller naturligt trä.

Laminatgolv som vardagsrum Naturligt trä - ett perfekt skydd för ett golv i ett vardagsrum i ett lanthus När det gäller taket, bland alla befintliga material och alternativ, var ledaren sträcktaket, vilket förhindrar kondens- och mögelsvamp. Dessutom ger ett sådant tak en nyskapande inredning (blank, matt eller till och med mocka), och den är inte föremål för ändringar som påverkas av olika temperaturer och i fall av fall. Tja, det stora pluset är snabb installation och montering utan förberedelse av taklocket.

Möbler i vardagsrummet spelar en viktig roll

I de flesta fall är vardagsrummet i ett lanthus ett rum uppdelat i två zoner: en öppen spis och en vila. Möbler i detta fall spelar en mycket viktig roll. Krävs i ett sådant interiör är tillgången på en uppsättning stoppade möbler, som inkluderar bekväma och mysiga soffor, fåtöljer, soffor och puffer.

Bekväma möbler i ett inredningsrum i ett lanthus

Och om du fortfarande har ett soffbord, så kommer vardagsrummet från ett sådant kompositionscenter att bli mysigare.

Soffbordet kommer att skapa en central semantisk komposition i vardagsrummet

Också perfekta sviter är modulära möbler, vilket är lätt att byta platser om det behövs. Om vardagsrummet kombineras med matsalen, bör du välja en original matsal som kan betona harmoni, värme och hygge i ett lanthus. För att komplettera det inre av vardagsrummet kommer det att hjälpa ljusa stora målningar med vilket som helst tema. Om det finns en matplats, kommer stillebenen att vara till nytta.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map