Olohuone yksityisessä talossa – modernit ideoita

Olohuoneen sisustus yksityisessä talossa

Yksityisen talon olohuoneen järjestäminen on yhtä mielenkiintoinen kuin vastuullinen prosessi. Jokainen asunnonomistaja haluaa saada mukavan, käytännöllisen ja ulkoa houkuttelevan ympäristön kotinsa keskustassa. Olohuoneesta odotamme viihtyisän ilmapiirin kodikeskusteluihin ja viihtyisään sisustukseen ystävien keräämiseen puolueelle. Monitoiminnallisten tilojen tulisi olla valmiita kaikkiin tilanteisiin ja samalla näyttämään modernilta, harmoniselta ja alkuperäiseltä. Tehtävä ei ole yksinkertainen, kun otetaan huomioon, että jokaisen yksityisen talon omistajalla on omat ideansa siitä, mitä sisätiloja voidaan pitää houkuttelevana ja orgaanisena.

Olohuoneen moderni sisustus

Yksityisen talon olohuone on kodin sydän, sen pulssi ja tulisija. Täällä koko perhe kokoontuu illalla keskustelemaan viime päivältä, täällä viikonloppuna kokoontuvat yhtiöt kokoontumiseen ystävien kanssa, täällä sukulaisia ​​kutsutaan juhlallisiin tapahtumiin. Toivomme, että laaja valikoima olohuoneiden nykyaikaisia ​​muotoiluprojekteja auttaa sinua tekemään oikeat päätökset ja innostaa sinua joihinkin tai muihin suunnitteluideoihin osana omaa korjausta tai muutosta.

Olohuone kirkkaissa väreissä

Tilava olohuone

Olohuoneiden nykyaikaisia ​​muotoiluprojekteja edustaa erilaiset designideat, jotka ovat peräisin monenlaisista tyylisuunnista ja jotka on sisustettu nykyaikaisten materiaalien suunnittelussa. Moderniin sisustukseen vaikuttavat sellaiset tyylit kuin minimalismi, maa, eklektinen, moderni ja tietysti klassikot.

Olohuoneen alkuperäinen muotoilu

Minimaalisuuden vaikutus nykyaikaisten olohuoneiden tilanteeseen

Monet kodinomistajat ovat houkutelleet minimalismia, koska he rakastavat suuria ja valoisia huoneita, yksinomaan toimivat kalusteet ja lähes täydellinen sisustusvaje. Kiireisen ja kiireisen päivän jälkeen monet kaupunkilaiset haluavat rentoutua neutraalissa ympäristössä, jonka ilmapiiri auttaa rentoutumaan. Puhdista omat ajatuksesi huoneen läsnäolosta, jossa on eniten ilmaisia ​​huonekaluja ja sisustustilaa, paljon apua arjessa.

Minimalistinen olohuoneen kalustus

1

Symmetria ja minimalismi

Moderni minimalismi

Minimalistinen sisustus moderniin olohuoneeseen

Skandinaavinen tyyli - suosittuja ideoita

Skandinaavisten tyylien motiivien käyttö nykyaikaisten olohuoneiden järjestelyissä on tullut erittäin suosittu. Ensinnäkin tämä johtui skandinaavisen tyylistämisen perusperiaatteiden yksinkertaisuudesta ja suppeudesta. Monet kodinomistajat ovat houkutelleet valoisiin huoneisiin, joissa on kirkkaita kalusteita ja vaatimaton sisustus. Lisäksi kansalaistemme, joista suurin osa on tuttuja ankarina talvina, valkoinen aavikoita ja niukkuus auringonvaloa aikana kylmän jakson samankaltaisia ​​motiiveja uudelleensijoittamista asuntojen skandinaavit.

Skandinaavisen tyylin vaikutus suunnitteluun

Skandinaavisen tyylin motiivit

Skandinaavinen tyyli - tämä on lähes 100% lumivalkoisesta viimeistelystä kattoon, seiniin ja puulevyn tai parketin lattiapäällysteeksi. Nämä ovat suuria ikkunoita, enimmäkseen ilman verhoja ja verhoja, jotta voidaan säilyttää mahdollisimman suuri auringonvalo tunkeutuvaan olohuoneeseen. Luonnonvalo heijastaa valkoisia seiniä ja kirjaimellisesti upottaa koko huoneen valoisaan ja puhtaaseen kuvaan, niin rakastavat monet suunnittelijat ja asukkaat ympäri maailmaa. Tällaiset sisätilat ovat suosittuja maassamme.

Skandinaavisen olohuoneen valo ja tilavuus

Maa tyyli - motiiveja olohuoneeseen yksityisessä talossa

Yksinkertaisin ja käytännöllisin tapa yhdistää maalaiskuvioita olohuoneen moderniin sisätilaan on koristella takan ympärillä olevaa tilaa kivirakenteella. Karkea-puuvillainen mantelikappaleen suoritus vain tehostaa vaikutusta. Yleensä harmonisen ja tasapainoisen olohuoneympäristön käyttämiseksi kattopalkkeja, jotka on valmistettu samantyyppisestä puusta, käytetään kuten takan koristeluun.

Olohuone, jossa takka

Takka-sisustuselementtejä

Nykyinen maan tulkinta

Jos se on yksityisen talon, joka sijaitsee kaupungin ulkopuolella, niin ei ole tarpeen rajoittaa itseäsi maalaustyön tulisijan koristamiseen. Mikään ei tuota sisua lähemmäksi ympäröivää luontoa, kuten puun käyttöä olohuoneen viimeistelyyn, osittaiseen tai täydelliseen. Useimmiten löydät kevyen puun käytön lattiaan ja kattoon, palkkien ja kattojen avulla.

Maa tyyli olohuoneessa

Viimeistely puupölkillä

Mukava ja mukava muotoilu

Seinien ja kattojen verhoilu monimutkaisessa puuseinämässä, jossa on mattopäällys, joka jäljittelee nurmikkoilmapiirin yksityiselle talolle, etenkin ne, jotka sijaitsevat kaupungin ulkopuolella.

Luonnon läheisyys olohuoneen suunnittelussa

Contemporary Country

Jos yksityinen koti sijaitsee kaupungin ulkopuolella ja suuri panoraama olohuoneen ikkunasta tarjoaa mahtavat näkymät, suunnittelussa huone on parempi valita neutraali paletti pintamateriaalit ja kalusteet sisustus ei vähennä luonnon kauneutta.

Olohuone panoraamaikkunalla

Art Nouveau -elementtien integrointi moderniin sisätilaan

Art Nouveau modernin olohuoneen on saanut luonnollisen värivalikoima, ristiriitaisia ​​yhdistelmiä ja vapauden käytön kiiltäviä pintoja - huonekaluista tarvikkeet loistaa peilataan pöytien erilaisia ​​tukia, jotka toimivat monimuotoiset keskuksia saaren elämää.

Kaikuja jugendtyylistä

Moderni olohuone modernilla elementillä

Olohuoneessa, jossa on pastellivärileikkaus, ei usein ole vastakkaisia ​​aksentteja, antaa sisätilalle enemmän dynaamisuutta, omaperäisyyttä. Tällainen tumma aksentti voi olla koko seinä tai osa sitä. Jos haluat harmonisen käyttöön tumman pinnan osaksi olohuoneen muotoilua, kaksoistetaan sävy pehmeän alueen tai ikkuna-aukkojen tekstiilisuunnittelussa.

Kontrastiyhdistelmät

Mustavalkoinen yhdistelmä olohuoneessa

Olohuone maalaistalossa

Eklektinen olohuone - Perhehuoneen alkuperäinen muotoilu

Moderni sisustus itsessään on sekoitus eri tyyliä, mutta toisin kuin eklektistä, pyrkii käyttämään mahdollisimman vähän huonekalut ja sisustus luoda mukavin ja sisäosan toimintoja. Samaan aikaan samassa tilassa voi olla orgaanisesti sijoitettuja sisustustuotteita, jotka edustavat erilaisia ​​tyylisuuntauksia - klassikoista nykyaikaan. Tärkeää on vain erilainen muotoilu, joka noudattaa peruskäsitystä eikä liioitele sitä värin, tekstuurin ja huonekalujen ratkaisuilla.

Eklektinen olohuoneen sisustuksessa

Nykyaikainen klassikoiden tulkinta olohuoneessa

Modernin olohuoneen tilojen klassisesta suunnasta ensinnäkin symmetria on laskenut. Takkahuoneen paria tai kaksi samanlaista sohvaa, jotka ovat toisiaan kohti, ovat tavallisin perhehuoneen perinteisen muotoilun lepohuoneen muunnelma. Pehmustetut huonekalut ja sohvapöytä on aina symmetrisesti suhteessa klassisen olohuoneen pääelementtiin - takka.

Klassikoiden elementit modernissa suunnittelussa

Olohuoneen lumivalkoinen kuva on todellinen sisustus mihin tahansa tyyliin

Valkoinen väri on suosikki valitsemalla viimeistelyt ja modernit olohuoneen kalusteet. Riippumatta siitä, mitä tyylisuuntaista suunnitelmaa perhehuoneen muotoilu liittyy, sen kuva pysyy pitkään jatkuneen trendinä. Jos valkoinen pinta ei häiritse sinua, koska talo ei ole pienten lasten ja lemmikkieläinten, voi muuttaa valkoinen sohva sisustus tunnistamattomaksi esine, valoisa olohuone on kohokohta asumisesta.

Olohuone valkoisissa sävyissä

Lumivärinen kuva olohuoneesta

Valkoisessa viimeistelyssä

Olohuoneessa, jossa on valkoinen viimeistely ja sisustus, tarvitaan väritarpeita. Usein puun sävyjen käyttö lattian suunnittelussa ei riitä laimentamaan yksiväristä väripalettia. Kirkkaina aksentteina on helpointa käyttää seinän sisustusta, mattoja tai tekstiilisiä ikkunoita. Tällaisia ​​värikkäitä sisustuselementtejä on helppo vaihtaa, jos värit värittyvät. Tuloksena saat uuden kuvan huoneesta, joka muuttaa vain muutamia yksityiskohtia - lumenvalkoisella taustalla jopa hienot aksentit näyttävät upealta, houkuttelevalta.

Valoisa aksentti valkoisessa ympäristössä

Huonekalut olohuoneeseen - keskeinen osa sisustusta

Pehmustetut huonekalut virkistysalueiden huonekaluille

Voidaan turvallisesti väittää, että monessa suhteessa olohuoneen kuva ei ole sisustuksen tai sisustuksen muoto, vaan pehmeät huonekalut - sen muoto, väri ja rakenne. Siitä, että olohuone on täynnä pehmeitä huonekaluja ja jossa estetiikka näyttää talon jäsenille ja yksityisen talon vieraille, vaikutelma koko huoneesta riippuu. Ottaen huomioon, että useimpien olohuoneiden suunnitteluprojekteihin valitaan neutraali, kirkas paletti seinäkoristelua varten, huonekalujen verhoilut usein näkyvät kirkkaina aksentteina.

Kirkkaat huonekalut olohuoneessa

Kirkkaat koristeet sisustuksessa

Tilava kulmasohva on usein ainoa huonekalu, jossa järjestetään lepohuone nykyaikaisessa olohuoneessa. Kulmamodifioitujen sohvien valikoima on uskomattoman suuri, vaativimmankin asunnonomistaja voi valita oman vaihtoehtonsa. Usein pehmeän huonekalujen keskeistä osaa täydentävät pienet puffit tai tuolit. Keskustassa on sohvapöytä tai pari alhaalta seisovaa.

Kulmasohva - olohuoneen keskus

Tilava virkistysalue

Kulmasohva harmailla sävyillä

Huoneessa, jossa on suuri alue, voit lopettaa valinta puoliksi pyöreisiin sohvamalleihin, jotka näyttävät ylellisiltä ja huomattava määrä vieraita mahtuu. Varmasti yhdistelmällä, jolla on samankaltaiset sohvamuutokset, tarvitaan pyöreä sohvapöytä, joka toimii tämän asettelun keskipisteenä kaivon muodossa.

Puoliympyrän sohva

Pyöreät muodot modernissa suunnittelussa

Nykyaikaisissa olohuoneissa voi usein olla keskeinen saari ei pöytäpenkki, mutta suuri pouf, joka voi suorittaa useita toimintoja kerralla tilanteesta riippuen. Kannalta käytännöllisyys, on parempi valita verhoiluun saaren-homo nahkaverhoilun (luonnollinen tai keinotekoinen), mutta myös tekstiili- koristelu kankaita, helppohoitoisia, luonnollisesti tutkia sisätilojen olohuoneen omakotitalon.

Pehmeä saari olohuoneessa

Puff pöytä, jossa nahkaverhoilu

Kirkas aksentti olohuoneen keskellä

Alkuperäinen olohuoneen saari

Verhoiltu huonekalu, jossa on nahkaverhoilu, on aina tärkeä. Käytännöllisyytensä ja houkuttelevansa ulkonäönsä ansiosta värimaailman rikkaus ja nykyaikaisten mallien koristeluvaihtoehdot, luonnollisista tai keinotekoisista nahkavaatteista, myös houkuttelevat maanmiehiämme pehmeän alueen koristeluksi.

Suuri sohva, nahkaverhoilu

Musta väri modernissa sisätilassa

Pehmeät huonekalut, joissa on nahkaverhoilu, tuo aina huonon kuvan huoneeseen. Jos olohuoneesi on yhdistetty musiikkitutkimukseen tai -työhön, ylelliset ja tilavat sohvat, joissa on tumma nahkaverhoilu, sovittavat enemmän kuin saumattomasti huoneen suunnitteluun.

Olohuone-työpaja

Maa, jossa nahkahuonekalut

Säilytysjärjestelmät, taulukot ja paitsi

Olohuoneen nykyaikaisissa designhankkeissa ei ole vaikeita säilytysjärjestelmiä, jotka vievät koko seinän. Kodin teatterin alueella sijaitsevat yleensä vaatimattomat pienet lukot-moduulit, joissa on sileät julkisivut. Joskus suljetut varastointijärjestelmät vuorottelevat avoimien hyllyjen kanssa, jotta saadaan aikaan kevyempi ja harmonisempi kuva olohuoneen segmentistä. Usein avoimet hyllyt on varustettu sisäänrakennetulla valaistuksella.

Säilytys olohuoneessa

Yhdistetyt tallennusjärjestelmät

Sulautetut tallennusjärjestelmät

Joissakin nykyaikaisissa olohuoneissa varastointijärjestelminä käytetään alhaisia ​​arkkeja, joissa on paljon lokeroita - laatikoita. Usein tällainen kengätetty esine seisoo seinään kiinnitettävä ripustuskotelo, jolla ei ole jalkoja, toisin kuin rinnassa.

Suspendoidut järjestelmät

Olohuoneessa, joka yhdistää kirjaston tehtävät, kaikkein loogisin on sisäänrakennettujen kirjojen hyllyjen sijoittaminen avoimilla hyllyillä. Tällaiset tilat luovat mahdollisimman suuren määrän tallennusjärjestelmiä, joilla on mahdollisimman vähän elinkustannuksia. Avoimet hyllyt eivät vain osoita kirjojen juuria, vaan myös luovat kuvan telineestä, jossa ei ole monoliittista suuresta koosta huolimatta.

Olohuone-kirjasto

Olohuone yhdistettynä keittiöön ja ruokailuhuoneeseen

Yksityisissä taloissa ja huoneistoissa on usein myös yhdistelmä olohuoneita, joissa on keittiö ja ruokasali. Avoimen suunnitelman ja toiminnallisten segmenttien liittämisen samassa huoneessa on mahdollista säilyttää vapauden tunne pienissäkin tiloissa. Samaan aikaan neliömetrin vähimmäismäärän kohdalla on mahdollista sijoittaa maksimaaliset toiminnalliset alueet.

Olohuone-ruokailuhuone-keittiö

Avoin olohuone, keittiö ja ruokasali

Monimutkaisen olohuoneen, joka toimii ruokasalana ja keittiössä, on avoin muoto, joka yhdistää kaikkiin vyöhykkeisiin yhdistävän tekijän. Tyypillisesti tällaisessa huoneessa käytetään yhden tonnin päällystettä seinille ja katolle, jossa on mahdollista erottaa aksentti seinä. Tietysti keittiön segmentissä maali voi olla osittain tai täysin erilainen kuin ruokasalissa ja olohuoneessa. Keittiön esiliinaa vastaava laatta valitaan seinien yleisen viimeistelyn mukaisesti. Keraamiset tai lattialaatat olisi yhdistettävä laminaattiin tai parkettiin, joka on pinnan edessä olohuoneessa ja ruokasalissa.

Yhdistämällä toiminnalliset alueet

Usein olohuoneissa, jotka erottavat tilan ruokasalilta, löydät kaavoituksen sisäosien avulla. Tämä voi olla näyttöruutu, jonka pääasiallinen tehtävä on käyttää tallennusjärjestelmänä. Lisäksi ei ole harvinaista, että väliseinä asennetaan lattiasta kattoon, ja se on rakentaminen takan sijoittamiseksi kanavaan. Jos rakennat kaksisuuntaista rakennetta, voit katsella tulen tanssia olohuoneen lepotilasta ja aterian aikana ruokasalissa.

Osioon takka

Olohuoneen ja ruokasalin zonisointi

Etu ruokasalin ja olohuoneen sijoittamisesta yhteen huoneeseen maakotitalossa on, että takka-alueella on kaksi toiminnallista vyöhykettä, mikä tarkoittaa, että kotitalouspalo ja talon vieraat voivat ihailla sekä illallisen että sen jälkeen. Yksityisissä talouksissa, yleensä, suuret ikkunat, mikä tarkoittaa, että kaikki alueet, joita ei ole rasitettu väliseinien kanssa, on täynnä auringonvaloa. Valoisassa ja tilavassa huoneessa on paljon helpompaa vaihtaa värilasertuja sekä koristeluun että huonekalujen ja sisustuksen valintaan.

Olohuone-ruokasali maalaistalossa

Valoisa olohuone

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map