Dizajn projekata kupaonica u potkrovlju

Potkrovlje kupaonice

Možda je paradoksalna i neobjašnjiva od svih unutarnjih stilova potkrovlje. Nastala na spoju boemizma i podzemlja, skladno spaja industrijski opseg s elegantnim dekorom. Za razliku od stilskih trendova, gdje unaprijed možete zamisliti približan raspored i shemu boja, potkrovlje ostavlja mjesta kreativnim idejama. Ne bez razloga, dizajneri cijelog svijeta s posebnim uznemirenjem odnose se na prostore u ovom stilu.

U početku, stil potkrovlja bio je karakterističan za bivše proizvodne zgrade, koje su podvrgnute rekonstrukciji stambene zgrade. Tijekom vremena, utjecaj stila proširio se toliko da je korišten u običnim gradskim stanovima, pa čak i kućama.

U ovoj publikaciji predlažemo vam da detaljnije proučite projektne projekte kupaonice ili kupaonice, izrađene u stilu potkrovlja. Neke od slika doista su dio nekadašnjeg proizvodnog prostora, pretvorene u stambene apartmane. I drugi - kupaonice gradskih apartmana i vila. Mnogi dizajneri pribjegavaju stilu potkrovlja i zato što je popravak u tom smjeru često ekonomski najprofitabilniji i ne zahtijeva značajne troškove.

Kupaonica u tamnim bojama

Glavne osobitosti soba u potkrovlju su:

  • velike površine
  • ogromni prozori
  • visoki stropovi
  • nedostatak pregrada i vrata, osim kupaonice i ostalih komunalnih usluga

Stil u stilu

Što se za uređenje prostora u raspravljalo stilu, koje su svojstvene betonske površine, prirodni kameni zidarski, od nehrđajućeg čelika, izloženi grede i podovi, razne komunikacije, koji ne samo da se ne skrivaju od očiju, ali i paradirali namjerno način, a često su predmet neke vrste ukrasa.

Tuš u potkrovlju

Stilski stil karakterizira kontrast namjerno grube teksture, završava s netočnostima, koji su u kontrastu s elegantnim priborom i objektima dizajnerske umjetnosti, umjetničkih predmeta.

1

Posvuda od nehrđajućeg čelika

U početku, zidanje u industrijskim prostorima nije obrađeno isključivo iz ekonomskih razloga. Kasnije je ova vrsta "ukrasa", odnosno njegova odsutnost, postala jedna od posjetnica stilu potkrovlja. U našem vremenu, dizajneri posebno podižu zidove od opeke ili stiliziraju površine ispod njih uz pomoć umjetnih materijala.

Brick Masonry

Zid od opeke

Kontrastna kombinacija neobrađenih zidnih opeka s modernim završnim materijalima dovodi do stvaranja zanimljivih slika, čak i unutar okvira malih soba kao i kupaonice.

Cigla i staklo

Crvena cigla

Zidanje od opeke obrađuje se posebnim sprejevima koji štite zidove od prekomjerne vlage i mogućeg stvaranja plijesni. Inače, takva površina ne zahtijeva posebnu pažnju.

Iza staklenih pregrada

U pravilu, u bivšim proizvodnim prostorima koji se koriste za privatno stanovanje, kupaonica je jednostavno ograđeni prostor na jedan ili drugi način. Često takvi madraci koriste matirano ili prozirno staklo, rjeđe - zasloni od obloge ili polikarbonata.

Umjetni objekti

Zanimanje u potkrovlju, izvorno je izazvano prosvjedom protiv buržoaskih temelja i ugnjetavanja kreativne misli. Danas se dizajnerske ideje odražavaju u interijerima urbanog smjera, gdje svaki predmet svakodnevnog života može postati umjetnički objekt.

U tuševima

Briljantna kupka

Čak i mali dio zida s opekom, omogućuje nam da odmah nepogrešivo odrediti stil kupaonice. Pribor za kupke i vodovod, dok, može biti ultra moderan.

Stilistička potkrovlje

Ljestvica prostorije i visokih stropova također određuju stilske karakteristike urbane unutrašnjosti.

Oko cigle

U nekadašnjim industrijskim zgradama ne prihvaća se štednja prostora, stoga kupaonica može zauzeti desetke četvornih metara. Ne možete se brinuti o činjenici da će izvršenje svih njegovih zidova u obliku zidnih opeka smanjiti sobu.

Kontrast cigle i stakla

Kontrastna kombinacija grube opeke s osjetljivom nijansom od staklenih pregrada stvara nevjerojatno čistu i svježu unutrašnjost kupaonice.

Cigla na stropu

Ponekad možete pronaći sliku od opeke na stropu. Prostrana soba za tuširanje, ograničena od minimalističke spavaće sobe samo malom pregradom, može se pohvaliti vrlo originalnim stropom, čiji učinak je poboljšan osvjetljenjem.

U crnim tonovima

Drveni elementi - prirodni materijal u urbanom stilu

Prisutnost drva u unutrašnjosti kupaonice u potkrovlju pomaže da se pomakne malo dalje od ukupne industrijalizacije, daju prostoriji toplinu prirodnih sirovina i time ublažiti situaciju.

Bijelo i drvo

Čak i mali elementi drveta mijenjaju izgled kupaonice ili kupaonice. Topla boja razrijedi hladnoću betonskih ili keramičkih pločica.

Zona s TV-om

U ovoj prostranoj kupaonici bilo je mjesta i za TV-zonu od drveta. Veliko područje i ogromni prozori - unutrašnjost aduta.

Svjetlo drvo

Mala područja drvenih površina obogaćuju kupaonicu. Tamne dizalice se uklapaju u izložene inženjerske sustave i ožičenje.

Tamno drvo

Neobičan dizajn kupaonice, koji bi se uklopio u barem još dva istog, napravljen je velikim putem, a ne bez pomoći elementa zemlje.

Drvena obrada

U crvenim tonovima

Gotovo u potpunosti kupaonica s drvenim obodom, sasvim eklektičan i raznolik.

Rustikalni elementi

Rustikalni drveni elementi u ovoj kupaonici postali su vrhunac modernih završnih i sanitarnih proizvoda.

Stablo na podu i stropu

Drveni laminatni pod i strop odvojeni od općeg prostora kupaonice - zanimljiv dizajn. Na pozadini drvenaste i sivkaste nijanse, bijela kadica izgleda još luksuznija.

Drvo i šperploča

Drveni i šperpločasti elementi pretvorili su izvanrednu kupaonicu.

Drvo u prostoriji za tuširanje

Što nije prisutno u ovoj kupaonici s prostranom kupaonicom - drvom, staklom, mozaicima, betonom i škriljevca.

Kontrastno oblikovanje

Crne rešetke

Kontrastna kupaonica s tamnim staklenim okvirom vrata i inženjerskim linijama posebno su vidljiva na pozadini dekoriranja svjetla. Drveni pod i stolni vrh koegzistiraju sa svijetlim sustavima za pohranu.

Eclectic potkrovlje

Betonska površina u unutrašnjosti kupaonice

U stilu potkrovlja mnogo se pozornosti posvećuje konkretnim površinama. Ovo nije samo skup, već i prilično praktičan materijal koji se može lako obraditi. Za kupaonice su betonske površine prekrivene posebnim rješenjima otpornima na vlagu. Ali treba imati na umu da beton nije dovoljno jak i može se naslikati kada se miješa s teškim objektima. To treba uzeti u obzir pri fazi planiranja popravka ili rekonstrukcije.

Betonski pod

Betonski podovi - česti element interijera u potkrovlju i kupaonice, tuševi i toaleti nisu iznimka. Slikanje betona u urbanom stilu nije prihvaćeno, njegova netaknuta paleta boja, a ponekad i neobična tekstura djeluje kao industrijska pratnja.

Beton u sobi za tuširanje

Zidovi od betona

Sivi beton

Stare zidine

Utjecaj starenja na završetak zida imao je vrlo aktivan učinak na izgled kupaonice, ostavljajući mjesta za sumnju o pripadnosti stilu potkrovlja.

Dizajnerski luster

Ponekad postoje iznimke od pravila - betonski zidovi i podovi obojani su neutralnom bojom. U ovoj kupaonici, neobičan luster iz poznatog dizajner postao je središte privlačnosti pogleda, stil potkrovlja dopušta mnoge fantasy objekte.

Keramičke pločice za oblaganje površina kupaonice

U praktičnosti i izdržljivosti ove metode dorade površina, kao što su okrenuti keramičkim pločicama, nitko ne sumnja. U početku ćete morati potrošiti znatan proračun i određeno vrijeme, ali svi troškovi će se više od isplatiti u dugim godinama praktične upotrebe površina koje se među ostalim lako brinu. Da ne spominjem činjenicu da su mogućnosti za bojanje, teksturu i veličinu keramičke pločice mase.

Višebojne pločice

Azure pločice

Svijetle pločice

Svijetle boje

Svijetli ispis

Čak i u ovom urbanom, sivom, cjelovitom industrijskom stilu, kao u potkrovlju, postojalo je mjesto svijetlih pločica.

Pločice u obliku pahuljica

Svijetla pločica u obliku saće bila je u središtu pozornosti male kupaonice s nevjerojatno svijetlo žutim kupkom. U susjedstvu s drvenim površinama različitih vrsta drva, unutrašnjost se pokazala eklektičnom i zasićenom.

Zeleni mozaik

Keramičke pločice prvog lišća doslovno su obuhvatile ovu malu kupaonicu s tušem. Drvena strop blago razrijedi dovoljno hladnu sobnu paletu.

Metro pločica

pilon

Snijeg bijela kupaonica

kontrast

Podmetač "metro", kako se često naziva na Zapadu i Americi, ili "svinja", kako se obično govori u našoj zemlji - čestim posjetiteljima u interijerima kupaonice, doslovce sve stilistike. Praktična i tradicionalna verzija pločice omogućuje vam stvaranje uredno obloženih površina, pogodnih za sve dekor elemente i sve vrste sanitarnih proizvoda.

Tamne pločice

U bijelim tonovima

I konačno, nudimo vam da se upoznate s nekoliko slika kupaonica u rasponu od svijetle boje od snježne bijele do pastelnog pijeska. Nisu sve kupaonice ili prostorije za njih unutar nekadašnje industrijske prostorije dovoljno prostora. oni se mogu "proširiti" uz pomoć svjetlosnih zidova. S obzirom na sniježno-bijelo sanitarno posuđe, soba će biti svježa, hladna i lagana, što je često rijetkost u urbanim interijerima.

Ptica od drveta

Svijetle nijanse

U unutrašnjosti bijele

Bijela crna inačica

Bijela podstava

Neobični pribor

Izvorni sudoper

Prostrana kupaonica

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 + = 80

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map