Kuhinje u secesijskom stilu ili interijer s muškim likom

Kuhinja u secesijskom stilu

Dilema pri odabiru kuhinjskog dizajna trebala bi se odlučiti s gledišta praktičnosti i udobnosti s konkretnim opravdanjem cilja. Prijavljivanje u tradiciji modernizma odgovarat će na sve želje hostesa i postati frontalno mjesto obitelji. Minimalistički koncept je uspješna sinteza ideja posuđenih iz klasika i high-tech, ilustrirajući trenutne modne trendove. Razlog detaljnog ispitivanja sastavnica stila bio je objektivna stvarnost koja je uvjerena u njegovu univerzalnost. Moderna je trajno registrirana u suvremenim kuhinjama i ne ide na vodeće mjesto.

Bijeli namještaj na smeđem podu

Princip se temelji na funkcionalnosti kućanstva, koherentnosti unutarnje organizacije i atipičnim odlukama, koje ponekad prelaze konvencionalne granice stilskih pravila. Zemljište je izgrađeno u bliskom savezu dizajna, naprednih tehnoloških mogućnosti i uvjeta određenog projekta.

Smjer se neprestano razvija, a predložene opcije za interijere impresioniraju kreativnu raznolikost. Modifikacija strukturnih dijelova, širenje niza materijala okrenutih prema njima i njihovi zanimljivi tandemi određuju prioritet odabira onih koji preferiraju prazne svjetlucave površine i cijene važnost tehničke opreme. U suvremenim, gadgetima postaje dio dizajna. Boja njihovih tijela može se spojiti s fasadama ili kontrastom kako bi imali prostor ekspresije.

Općenito, moderna je univerzalni predložak u rukama dizajnerica s mogućnošću kreativnog razvoja. Uz pomoć patentiranih ideja i vlastite kreativnosti, unutrašnjost može dobiti "grožđicu" i kuhinju učiniti ekskluzivnim.

Stil zaslužuje pozornost iz više razloga. Prvo, mogućnost implementacije ideje u bilo kojem obliku. Komplet neće biti izgubljen u prostranosti velikog perimetra i lako se uklapa u kuhinju s ograničenom snimkom. Za impresivan rezultat, trebate primijeniti samo kompetentne taktike u postavljanju interne grupe. L-oblik i linearni raspored ispravit će nedostatke malog područja. Verzija s otokom, dvosmjerna izloženost postat će središte pozornosti perimetra. Zidane ormare i sveukupni dijelovi, koji se nalaze duž zidova, ističu prednost velikog područja. Blagovaonica u centru omogućit će razgovor o uspješnoj kombinaciji radnog prostora i blagovaonice.

Drugo, Art Nouveau je demokratski u smislu linija, konfiguracija ljuske i omogućuje širok raspon nijansi, koji su od velike važnosti za dizajn, što vam omogućuje da se maknete od stereotipa i unesete novitete.

Stil identiteta označen je jasnoćom oblika i linija koji navode klasike. Međutim, plastičnost secesije, vidljiva na figuralnim fasadama i ovalnim uglovima, nije isključena, a činjenični preklapanje nije opovrgnuto. U tom se konceptu najčešće koriste pjenušavih površina i prozirni materijali.

U svjetlu kristala luster

1

Posljedica novog vremena bila su i drugi zahtjevi, koji se odražavaju u interijerima ljudi, o kojima se stilističke norme prilagođavaju. Dizajn se može održati u jednoj opsegu i riješiti problem zanimljivijim, ignorirajući jednobojni monopol.

Stav prema boji u modernosti nije toliko kategorican kao u high-tech. Iako, sudeći prema aktualnim prijedlozima industrije namještaja, potonji se slaže da će kompromitirati rješenja.

Slušalice različitih cjenovnih kategorija i setova su izvanredno besprijekorne zbog brojnih dekorativnih trenutaka koji vam omogućuju da imate svoje "lice".

Odjeljak s dizajnom za stablo

Suočavanje s pročeljima - zasebna tema u dizajnu kuhinje. Zbirka tehnoloških materijala zadovoljava nizom izbora. Ako si ne možete priuštiti namještaj iz prirodnih baza, bit će spašen "fotokopijom". Imitacija precizno duplicira strukturne značajke rezanja i iznenađenja realizmom crteža.

Kao i uvijek, potrebni su furnir i caklina, obojene ploče i, naravno, proizvodi od masivnog drveta. Tvornice odjeće i prilagođeni namještaj će stati u bilo koji prostor. Sudite za sebe, koliko je raskošan dizajn uz sudjelovanje obojane plastike, kamena, drva.

Masivni pribor

Reflektirajući svjetlosni polimeri, lakirani ili filmom pokriveni pročelja, potrebni su za stvaranje trodimenzionalnog prostora. Srebrna metalna fasada, unatoč vanjskoj prezasićenosti, u solidarnosti drugih identičnih predmeta, stvarala bi "državne" senzacije. Uobičajeno, muško unutrašnjost vjerojatno neće zagrijati dušu toplinom kod kuće.

Čelični, aluminijski profili na vratima, obavljanje funkcije ručki, stakla, fragmentarnih zlatnih premaza, pjenušavih bakrenih i srebrnih kućišta - modni trendovi ove godine. Obojene fasade, svijetle točke tekstila i pribora dodati će tople napomene na Arktik.

Briljantne masivne noge stolica, prozirna plastična sjedala uz otok, čvrsti zid modula, složena rasvjeta - jedna od najboljih inačica kuhinje u secesijskom stilu. Hladno-topla kombinacija je dobrodošla, izražajne nijanse dominantne boje, kontrast tamnog svjetla.

Vinilni laminat na fasadama - moderna obloga uz jamstvo dugog rada. Privucite pristojan izgled i odgovarajuću cijenu. Prema riječima stručnjaka, budućnost je za patinirane fasade.

U potocima svjetlosti

Završni materijali - pomoć pri provedbi bilo kojeg projekta i mogućnost gledanja uobičajenih stvari iz drugačijeg kuta. Ploha s keramičkim pločicama neće izgledati trulo ako izloţite sastav i istaknete je s nižim svjetlom. Amber mrvica, travertin, umjetni oniks i broj dostupnih imitacija izgledaju sjajno. Kamenje je spremno za ukrašavanje poda i fasada i po njihovoj prisutnosti potvrđuje jedinstvenost svakog projekta. Dakle, tessera lako obojiti ukras i dati svjetlinu na sliku, naglašavajući ljepotu kompozicije. Ploče i prozori sličnih materijala su praktični i estetski.

Odanost dizajnera pruža mogućnost kreativnosti i materijalizacije svih skica. Moduli u visini zida, rastegnuti spremnici u različitim kombinacijama s ladicama, uzdužni red palaca, varijacije izgleda objekata pružaju kuhinji jedinstvenost.

Gruba površina kamenih zidova, drugačija u tonu i dvije podne obloge, ugrađeni uređaji na ploči, svjetlosni moduli, tepih koji se uklapaju u panoramu spojeni u jedan ton. Kuhinja je izgledala blijedo, ako ne i za futuristički luster iznad stola. Često jedan korak je dovoljan za izmjenu prostora.

Futuristička svjetiljka

Minimalistički dizajn voli tamnu bijelu ljepotu iu svemu se pridržava geometrije. Teško je nazvati priču banalnu, gdje se sastav temelji na bojazni kontradikciji. Bijeli namještaj s ulomcima crne boje na čokoladnoj pozadini, glomazne olovke, drvene ploče po cijelom zidu, futurističke svjetiljke, kapuljača u tonu ostavljaju dojmove o glamoru.

Ako želite svijetlu kuhinju, ali se bojite eksperimentirati, oslonite se na prilagođene sheme. Nezamjenjivi crno-bijeli par s uključivanjem solarne boje opravdat će sva očekivanja. Ništa posebno, ali kakav učinak! I opet postoji prilika da vidite kako trivijalne stvari stvaraju zanimljive pojavljivanja. Kreativne noge stolica savršeno su se suočile s zadatkom dekor.

Kreativni stolci

Komplet s asketskim dizajnom ormarića doslovno se spaja sa zidovima. Neravnina boje u pozadini vizualno dodaje prostoru prostorije. Vertikalna rešetka s biljkama izvrsno se nosila s dekoracijom, nestandardnog uređenog prostora. Umjesto toga, prihvatljivo je upotrijebiti cvjetnu vrpcu za glavu koja zauzima cijeli otvor prozora.

Prisutnost stabla može nadoknaditi minimalizam i dati eleganciju. Smeđe ploče odjeljaka izgledaju samodostatne i, u odrazu metalnih crijeva suprotne strane, čine šik izlaganje. Unatoč veličini namještaja, parametri ne čine lošiji dojam.

Lijepa kombinacija

Jedna od omiljenih varijanti Rusa je moderna kuhinja pod stablom, podsjeća na klasike i izvedena u modernim aranžmanima. Slični modeli su izvan konkurencije i mode. Topla boja prilagođene inačice zagrljaju oči. Dekorativne ploče, tandem toplih i hladnih boja, nedostatak atributa, visoka funkcionalnost ne uzrokuju pritužbe među kućanstvima svih generacija.

Moderna s dodirom klasika

Budući da svako rješenje ima svoju vlastitu alternativu, gornji dio sobe može se izdati drugačije. Potrebno je procijeniti estetiku spuštenog stropa i usvojiti obećavajuću ideju.

U svjetlucave točkaste lamame

Pa ipak, monopol smeđih fasada ostao je u klasičnom interijeru. U modernim razinama opreme, dopušteno je do 3 različite nijanse. S zidovima boje rastopljenog mlijeka, masivna drvena vrata otvaraju organski remen s sivim mramornim pločicama i svijetlim stolovima.

Izražena geometrija

Ako niste podržavatelj sterilnog prostora, monokromatski se brzo može dosaditi. Zato je vrijedno razmotriti mogućnosti kompromisa. Za razliku od akromatskog dizajna, nude se kombinacije dviju boja. Smeđe fasade s masivnim priborom, sive mramorne površine, kreativne crne svjetiljke, moderan pribor, krajolik iza otvorenog stakla donijet će toplinu i dodati zabavu.

Prekrasna kuhinja

Laconski zidovi i strogi dizajn kuhinjskih dionica, bez obzira na dekorativnost fasada, u skladu su s blagom sjenom ispruženog ili obojenog stropova. U kombinaciji s lakiranim namještajem i za potporu penetrirajućim tekućinama, dojam volumena perimetra uvelike se pojačava.

Zanimljivi raspored namještaja

Složena igra svjetlosti u višestrukom sustavu osmišljena je za osvjetljavanje skrivenih kutova. Redovi veselih svjetala utonuli su u odraz sjajnih fasada, dajući kuhinji vizualnu prostranost.

U svjetlu i boji

Boja mlijeka i njezine nijanse alat su u rukama dizajera za stvaranje novih formata. Savršena pozadina majčinskih bisera - čista platna za interijere s mogućnošću manipulacije paletom. Ako nije bilo za uključivanje površina za sjenčanje, kao u primjeru na fotografiji, podni ormarići bi "rastali" u zid.

Podni ormarići

U ovoj priči, s dominacijom tamnih ploča, ulomke od oraha i mliječnih cvjetova, u kontekstu jasnog obrasca laminata, kuhinja izgleda prikladna.

Luksuzna secesije

Lagani opseg okružuje zidove od opeke. U predmetima i dekoru održava se princip minimalizma. Redovi visećih ormara s bijelim kvadratima odgovaraju beskonačnim fasadama pijedestala s nedostajućim priborom. Pogled se približava linearnoj rasvjeti i ekspresivnoj boji zavjesa. Kuhinja s "naknadom" potkrovlja ostavlja nejasne osjećaje. Zahvaljujući uspješnom rasponu, elegantnim lusterima, prirodnim dekorom u obliku lonaca i plodova, praćena je suvremenost, a smiruje se osjećaj industrijske proizvodnje.

Zidovi od opeke

Prema konceptu, zavjese su izrađene od sjajnih tkanina. Većina modela ima sintetičku podlogu s asimetričnim rezanjem ili padom ravnih ploča. Budući da je srednji dekor zbog funkcionalnosti i ne prihvaća dekoracije, zasloni za ploče, rimske zavjese i ostale strukture s pokretnim mehanizmima će biti korisne. Panorama iza otvorenog prozora je najbolji ukras kuhinje, što se dizajneri ne usuđuju izazivati, iako nude alternativnu zaštitu od jakog svjetla.

Dizajn stereotipa ostao je u povijesti. Vrijeme zahtijeva nove standarde i atipične ideje. Izradite za sebe prekrasnu stvarnost u kojoj nema mjesta za glupave boje i dosadne stvari.

Dekorativne stolice U svjetloj opremi kuhinje S naglaskom na funkcionalnost

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 88 = 89

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map